icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
29. apr 2013

@seraa kokso, co ty...ale ja som ako obarena stale, ze to cele proste vyslo uplne na nahodu!!! a podla velkosti babatka ta ovulka bola presne v den nasho snazilkovania, cize 1DPO 🙂 lebo mi lekar o 1 den podla velkosti posunul termin 🙂 🙂 a to srdiecko, normalne som pocula, ako bije, to bolo nadherne...Mam sa fajn, mam tento tyzden nejake vecerne rokovania, ale bolo mi fajn cez vikend, a uz 2 dni som si ani tie homeopatika na nevolnost nedala, takze snad uz to pojde dalej bez nich 🙂 lekar povedal, ze sa nicoho nemusim bat 🙂

A ty ako? Pochval sa...kedy ta caka sono? Na BT sa radsej ani pytat nebudem 😵 😵 😵 😵

seraa
29. apr 2013

@11miuska11
hahaha ani sa nepytaj na bt hihi....
no sono by som mala mat teraz stvrtok ale cestujeme, takze tento cyklus ziadne sono aj ked mi predtym povedal ze netreba sledovat tento cyklus...
tento cyklus som mala clostyl, nabuduce uz nemam ale ze to ma ucinkok este jeden ten mesiac tak uvidime...

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@11miuska11 krasny obrazok 🙂 my sme sa tiez snazili asi 1DPO takze kebyze to vyslo, budem na tom ako ty 🙂

@seraa a kam az idete? ak to nie je tajomstvo ;) takze nebudes na nete?

seraa
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena

budem budem 🙂 ja by som bez netu nevydrzala 😀 ani 3 dni heheheh
tajomstvo to trosku je lebo kedze sa bavime o sukromnych veciach a vam hovorim co nikomu nikomu tak sa snazim aby to bolo vsetko len medzi nami.. 🤐
uz som citala ze vela bab si muselo zmenit nick name lebo ich rodina ci znami ci kolegine odhalili hehehe
cize nepouzivam mena ludi a nazvy statov ci miest 😉

bt merias??? kolko si mala dnes? ja som zabudla a asi vzdy zabudnem uz to vzdavam hahaha

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@seraa okik tak nas nechas v nevedomosti 😀 nemeriam a ani nebudem 😀 ako vravim, az den - dva pred ms, aby som vedela na com som, ze ked bude nizka, budem vediet ze mrcha je na ceste 😒 teraz som si merala xixi a 37,9 viem ze je to somarina teraz merat 😀 ale co uzzzz, taaaakze cakam na Godota, do buduceho stvrtku a vlastne aj ty, lebo sme na tom rovnako casovo 😉

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@11miuska11 mius ty si si o kolkej rano meriavala BT? a kolko dni od ovu ak je vysoka BT sa moze predpokladat tehotenstvo? len tak sa pytam informacne 🙂

seraa
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena

hahha ja to iste zabudla som samozrejme a potom asi uz o 1h neskor som si spomenula a merala tak 37.3
vlastne zacne klesat az pred ms ci od ms ? by mala klesat
lebo inak moja teplota je vatsinou 36,5-6-7
no anoo?? do stvrtku cakame??, ok 🙂 ano pravda do streda,stvrtok, piatok cakam teda.. juj bodaj by sme boli
ahaha a obe naraz !!

11miuska11
29. apr 2013

@seraa tak drzim palec, nech neplanovane zamiesite 🙂 nase cukrovanie , ked sme splodili, bolo uplne ine, ako kedykolvek predtym...take intenzivne, dokonale...to proste budes citit, ze je to ine 🙂 drzim palec, cestovatelka!! 😀 😀

11miuska11
29. apr 2013

@seraa suhlasim s tvojim nazorom, ja tiez sa snazim uchranit pred odhalenim rodinou, ci znamymi 🙂

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@seraa pred ms klesa a v ten den ked klesne pride mrcha :-/ cize ked je vysoko cim dlhsie, tym lepsie 🙂 si myslim ja, neviem co odbornicky na BT na to povedia 😀

11miuska11
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena tak tak, dobre si napisala 🙂 ked BT klesa, je zle 😒 niekedy BT klesne a MS pride az o 2 dni. Zaklad je, ze ked pred MS BT klesne, MS pride... hmm...ale zaroven plati, ze ked je BT hore a pride MS, je to s najvacsou pravdepodobnostou tehu a treba ist k lekarovi po lieky proti krvacaniu 🙂

siska765
29. apr 2013

@seraa ahoj, no este aj dnes ma sem tam pichne na lavo,ono nie su tie bolesti v kuse a nie neznesitelne ale asi ovu fakt,dnes som bola u gyndu a ze tam uz nie su ti co tam boli ale je tam este jeden 20 mm tak neviem,ci tie ostatne uz praskli alebo co a co tento dnes mam 25DC povedal ze sam nevie aby som pockala ci dostanem menzes alebo nie a podla toho sa uvidi dalej,tak len cakat zas musim,co uz,dufam zesa aj dockam daco pozitivne 🙂

seraa
29. apr 2013

@11miuska11

haha dakujem miuska 🙂
aj ked asi uz nezamiesim ak som nezamiesila, dnes som 18 dc
noo to hej , tento rok mam uz nacestovane dokonca roku toto je treti krat a to sme len v maji ale cestujem pre vesele udalosti takze suupeeer

11miuska11
29. apr 2013

@seraa jaaaj, vlastne faaakt...ja som zabudla, ze vy uz mate zamiesene 😅 😅 😅 taaaak na teba budem mysliet...a hned, ako sa ti v noci nebude dat spat a budes sa prehadzovat, spomen si na mna 😀 to bol moj prvy priznak 😝 😝 😝

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@11miuska11 a kolko dni od ovulacie by mala byt zvysena BT aby uz mohla byt nejaka nadej? 14 dni? ty si mala asi 14 a si testovala nie? ale baby ti pisala ze mozes aj skor testnut ak si dobre pamatam...my cakame obe naraz so @seraa 🙂 inak beries si testy tehotenske na tu cestu co ides? xi xi aj ja sooooom 18 DC ci pana to by bola aka haluz kebyze sme obe naraz otehu :DDDDD

seraa
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena

hahha to by bola sranda
ja tiez presne 18dc hahah
nooo asi nie nezoberiem si sak ak dojde ms dojde ak nie kupim si tam,,, noo ale mozno zoberiem jeden teda
naco kupovat tam ze????
kedy sa budeme testovat, dohodnemem sa a otestujeme sa spolu 😉

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@seraa mne ma dojst mrchana 9teho, ak nedojde, robim test 10teho, vtedy ma meniny Viki a to je nase vysnivane meno pre malu 🙂 tak uz by bol v tom cert aby to nevyslo 🤐

seraa
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena

jeeej super , no aj mne 9,10,11 ale skor 9,10 😝 no tak dufam ze nedojde a bude oslava virtualna dvojta !

seraa
29. apr 2013

@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27

jooj baby ale toto cakanie je na nervy, ved to je hrosie nez cakat kym skonci ms a je ovu
este ze budem prec a dufam ze nebudem mat tolko casu na to mysliet uz mi to leze na nervy 😝
inak baby tu pisali ze je dobre cervene vinko (troska) na dobre uhniezdovanie, ze im to lekar odporucil.. tak si idem dat troska

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@seraa ty mi citas z duse!!!akoby som tie slova ja pisala!!! ja vkuse na to myslim az je to chore a neviem ako inak zamestnat myslienky, ten buduci stvrtok mi pripada ako nekonecne vzdialeny a neviem co robit aby som tolko na to nemylela 🤐 ty aspon budes inde, tak sa zamestnas myslienkami inak, verim tomu....ja sa asi zblaznim dovtedy 😎 joooooooooj porazi ma 😲 nemate dakto recept ako sa zamerat na nieco ine a nesledovat sa ako cvok? a hlavne necitat tu na MK vselijake "priznaky" :D

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@seraa faaaaakt? a nemoze to uskodit? inak ja idem stvrtok k zubarovi, tyzden pred ms a da mi injekciu, nemoze to nejako ovplyvnit moje virtualne dieta? xi xi xxixiix xi sibe mi ale len sa pytam pre istotu, si pomyslite ze som cvok, ale dnes uz skodi vsetko ☹

taja27
autor
29. apr 2013

ahojte ja nechávam merania všetko tak....už ma ot nebavi vobec,...stale nato mylsim a poevdala som teda že dieta nechcem načo sa snažit&, tí čo nehcu ho maju hned!!
ja som 1 dc....škoda reči nemam naladu....ahojte
mius super gratulujem.)

alchemilkazltozelena
29. apr 2013

@seraa ak budes mat nejake priznaky napis, hocico, aj ja ti napisem :D

@taja27 pravdu mas, ti co nechcu ho maju veru a ai nevedia ako...

elje
29. apr 2013

@11miuska11 Velikanska gratulacia, to je ta najkrajsia foto na svete 😵 Drzkajte sa, a zasobujte nas pozitivnou energiou 😉

@taja27 Tajus, mas pravdu, prestan na cas s meranim....myslim, ze aj to moze pomoct, budem drzat prsty aj na nohach 😀 Aj ja som poverciva, a to s tym teplomerom fakt nemusela byt nahoda.

@seraa No vidiiiiis, ja som ina carodejnica, len mi dat sklenenu gulu do ruk 😀 😀 😀 Uzite si (to) tam 😉 Inak pocula som, zevraj ked pohladka snazilka tehu brusko, tak sa ma zadarit aj jej..len uz asi idete trosku neskoro 🙂

@alchemilkazltozelena Tusim sa z teba stava odbornicka na BT 😅 No ina haluz, keby sa ti na Viktoriu podarilo najst dve //

seraa
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena

hahahah tak tak najlepsie ej ekd ti niekto povie "nemsustred sa na to "
jojj ja uz teraz pozorujem priznaky raz ovu, raz dopo ovu, mozne uhniezdovanie noo jak blazon
presne tak uz nam preskakuje z toho
no o vinku povedali baby jednej co s apytala na alkohol a jedna baba ze ona mala umele opldo ci co ci assistovane
a ze jej lekari povedali
ze treba pit vino cervene trosku kazdy den na uhniezdovanie 😉
joooooojjjj alchemilkus musime to dat tento raz !!

@taja27
tajus uplne chapem, neni to tka davno co aj mne bolo tak :( neboj ale nabuduce das

seraa
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena

napisem vsetko budem pisat 😀
injekci lokalna asi nevadi len nehc ti nerobi retgen

elje
29. apr 2013

Baby pozrite na moju BT, ved to uz zacina byt smiesne 😀

seraa
29. apr 2013

@elje

hahah to co sa deje? mas dobry teplmer ale asi ok sa zacne menit pred ovulkou nie?

11miuska11
29. apr 2013

@alchemilkazltozelena ja som testovala,ked som bola 17DPO 🙂 ale pokojne mozes aj 14DPO, ked budes mat stale BT hore...skor by som netestovala...je to zbytocne. Az ked ti bude meskat mrcha 🙂 lebo budes len hladat duchov a blbiny okolo toho...pockaj si na pekne kolajnicky 🙂

11miuska11
29. apr 2013

@elje ja som mala taku smiesnu vzdy po ovulke...rovna ciara 🙂 ale to je super, aspon vies, ze ti hormony neskacu a pekne uvidis ovulku 🙂 drzim palec!!!