icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
30. apr 2013

@seraa Tiez som zacala mat pochyby o stave svojho teplomera 😀 ale dnes narast na 36.5 takze je to v pohode.

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
Dievcata pekny den vam prajem (ved dnes je ako keby piatok) 😉 A posledny aprilovy den - to znamena, ze nas caka maj lasky cas 😀

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@seraa
@11miuska11
@taja27
@elje

tak tak ako vravi eljuska, pekne pod ceresnu a bozkavat sa zajtra :-* inak ktory si DC? kedy bude ovula? 🙂

serinkaaaa kedy cestujes? asi az vo stvrtok, tak az potom ti zaprajem stastnu cestu 🙂 ako sa mas? ty moja spolucakatelka 🙂 xi xi jaaaaa nic zaujimave 🙂

tak sa drzte babule 🙂

seraa
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena

dnes som sa na nas dvoch zasmiala,
rano ked som sa chystala d prace ma tka zabolelo brusko taka sekunda ako keby som mala dostat ms
len neviem iste ci brusko alebo podbrusko, tka co prve ma napadlo : to musim rychlo napisat alchemilke 😀
eheheheh teraz budem kazde pichnutie pisat a pozorovat a rozoberat chichi
noo cestujem v stredu 🙂 tesim sa , ale ja som stale na nete , mna tak lahko od pocitaca neodtrhnu 😉
@elje no vidis uz sme to silou mysle zmenili ten teplomer, sme sa o nom bavili tak sa zmenil
spravne hovoris, maj lasky cas, stvoreny na plodene 😅

pekny den dievcata!
p.s babule schudla som uz skoro jedno kilo 😵 nejem veceru, teda nejem neskoro a mam steper, mam akoze ho mam hihihihi tym som sice neschudla ze ho mam , treba ho asi aj pouzivat ze?? ved som uz bola nan 5 krat a mam ho 2 tyzdne ani nie.. takze ok, 😀

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@seraa xi xi xi podarena si 😀 aj mna picha sem tam ale najviac by som sa potesila keby som mala nejake viditelnejsie znaky 😀

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

ja neviem baby... vsetky tu chvalia ten inofolic, mam ho brat aj ja? aj ked mam pravidelny cyklus? ak dostanem mrchu buduci tyzden, asi si ho objednam a femigard nebudem uz brat, keby som tak rozmyslala uz pred mesiacom, mozno som uz mohla byt v tom ☹ ako tu citam na MK vsetky tie prispevky...a aj @11miuska11 brala len mesiac a podarilo sa, ci dlhsie?

11miuska11
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena ja som zacala brat inofolic 19DC a 38DC som otehotnela 🙂 takze ani nie mesiac som to uzivala 🙂 chod do toho, ale ked mas pravidelny cyklus, tak uzivaj iba jeden krat denne 🙂

blcha76
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena Ja si myslím, že za pokus to stojí... Ja mám tiež pravidelný cyklus 🙂 a tiež som ho začala brať, dnes ho beriem už 40ty deň 🙂 , hoci prvých 17dní som ho brala 1x denne. 🙂

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@11miuska11
@blcha76

ok ak dostanem mrchu, tak si to objednam, dovtedy som este vo vyckavacej dobe 😀

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@11miuska11 inak citala som si tvoje prispevky spred mesiaca, aka si bola sklamana z gynekologa atd aj zo vsetkeho co ti povedal a ze ste plodili az po ovu a vyslo to, my tiez tak... to mi dava nadej, tvoj pribeh...

seraa
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena

jaaj a zabudla som odmerala som si rano teplotu ale tak ze budik prvy zazvonil o 6 30 a potom o 7 a asi o 7:10
som merala (este v posteli) no 37,1
a teraz som merala a mam 37,4 hahah sak teplota skoro 😲

luciana789
30. apr 2013

@seraa ahoj a koľký dc si?

seraa
30. apr 2013

@luciana789

ja som len 20dc taaakze este maaam min 8dni do ne-mrchy 😉

11miuska11
30. apr 2013

@seraa 37,1 je super poovulacna teplota...juuuuj, keby to tak vyslo 😀 ja som mala taku BT teraz v tehu 😅 😅 😅 ziadne priznaky este nemas?

11miuska11
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena drzim palec!!!!! musi to vyjst..juuuuj 🙂 🙂

seraa
30. apr 2013

@11miuska11

nic nic

kedy ta zacalo boliet podbrusko alebo si citila nejaku zmenu?

seraa
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena

ked si odmeras teraz teplotu aku mas?
😀

11miuska11
30. apr 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
akurat som si pozerala priznaky v grafe... 10-11DPO som veeeeelmi jemne citila podbrusko, v noci som nevedela spat a mala som az triasku od zimy a pritom bolo v izbe teplo... hmmm ..a odvtedy ma boli podbrusko stale...takze tak..a mala som sny o detoch a tehu 🙂

seraa
30. apr 2013

@11miuska11

tak to sme este mi daleko, ja mozem byt tak 6,5,4 dcpo
no som zvedava

baby okrem teda mojej svagriny tak este dve sestrenice mojho muza tento mesiac porodia..
takze tak a uz to vidim ze sa vsetci budu pyta kedy a co sa deje :( okrem sesternic ssu skoro vsetci znami v tehu ..
acch jaaaj
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elej

elje
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena My ta tu tusim nahovorime vyskusat vsetko - od merania BT az po uzivanie Inofolicu 😀 Ale super, tesim sa, bodaj by pomohol.
Ja som dnes 13dc, zatial ziadne bolesti podbruska ani nic podobne necitim (hlien nemavam tak to nepocitam). Minuly cyklus bola ovu na 18dc, ale pocitam a pevne verim, ze tento pride skor. Inak baby - tu predovulacnu bolest v podbrusku citite kolko dni? Lebo ja si pamatam minuly tyzden ma pobolievalo aj 4 dni a ovulka mala byt hned na prvy den tych bolesti, co som si myslela ze bude skor naopak (ze posledny den bolesti v podbrusku znamenaju ovu, a potom prestane)... No kto sa v tom ma vyznat? Ved to je fakt cela veda 😅
@seraa
@11miuska11
@taja27
Inak som sa zacala zaoberat aj moznostou, ze odidem z prace (kvoli velkemu stresu). Nevie nahodou niektora z vas ako to potom je s materskou? Ak by som otehotnela pocas poberania podpory..... Hodim otazku aj do nejakeho fora o zakonoch, tak len nahodou ci nie ste niektora zbehla v zakonoch 😉

seraa
30. apr 2013

@elje

ja necitim ziadnu bolest v podbrusku a to ovu mam na 100 percent

taja27
autor
30. apr 2013

@seraa nemusiš citit ja citim..akurat som čitala tu na fore pisala jenda baba že otehotneli den pred MS a dni pred MS...SILA amy tu ratama ovulku a meriame bt...proste vidite ako ma byt bude a zybtočne sa sledujeme....mylim hehe
no ako som povedala nebudem sem tak často chodit....lebo je to o to horšie mylsim.....

@11miuska11
@elje
@alchemilkazltozelena

seraa
30. apr 2013

@taja27

skoda tajus ale chapem ta ..

taja27
autor
30. apr 2013

@seraa .-(((mam vas rada a všetko ale...myslim že ked osm tu menej je mi lepšie nemylsim tak nato neveim ako vy ale....ja asi ano... a ideme malovat už dom.))dnes sme nakupil farby kráásne nam miešalis om happy xixix
ja sme zavitam držte sa...a mylsim že mam vela znamenia alebo ako to pomenovat....rozbil sa mi tpelomer..mala som sen čudný že som akoby v akvariu pod morom že v nom žijem !!!!§a že ma napadol žralok ako vrhol sa do akvaria..vysvetlila soms i to že žijem len tým dieťaťom a otheotnenim....a nevnimam nič naokolo a som akoby fakt okolo mna život a ja preživam len....pekný večer

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@seraa ja som merala 7:50 rano a mala som 37,1; ale dole merias? ja dole meriam; podstatne je aku budeme mat teplotu tak o tyzden 🙂 tak zajtra stastnu cestu a hned sa ozvi ci ste dobre dosli 🙂
vecer mavam dole teplotu okolo 37,7

@elje veru mala som brat inofolic uz pred mesiacom...no u mna je to tak ze doteraz som mavala krasny hlien cez ovu na 14ty den, bolesti v bruchu, atd no a este aj trochu krvavy vytok, no ale teraz co beriem femigard tak hlien ziaden, ide ma porazit, ze bola ovu viem len podla toho ze pred tyzdnom v utorok ma pichalo v bruchu, znizila sa mi BT a potom vyskocila, priatel mal nadchu, tak sme sexovali az vo stvrtok, ovu bola asi den po tych bolestiach, cize v stredu...

min.mesiac som bola u dokyho, uz som to tu pisala, vtedy bol pondelok mala som pichanie v bruchu a utorok mi povedal ze ovu este nebola ze 20 mm ma folikul, cize ovu nastala asi v stredu, alebo neviem kedy :(

uz sa mi to cele mota, mala som vsetko super, kym som nezacala sprostosti brat a teraz nemam ani ovu hlien ☹

ked otehotnies na socialke, netusim ako to je, kedze ja robim este len prvy rok, este len pred rokom som skoncila vysku...

dakedy je menej viac, lutujem ze som zacala brat femigard, myslim ze kvoli nemu nebol ovu hlien ☹ aj ked zvacsene prsia a chut na sex a pichanie v bruchu bolo, ale aj ak, niet nad hlien....

taja27
autor
30. apr 2013

BABY ešte niečo....ked je ovulacia ma sa sexovat ppo nej počas alebo pred??,toto neviem niekde píšu že den po...neviem a ked kukam my sme den po nesexovali ale 2 dni rped a počas nej....

siska765
30. apr 2013

@taja27 ja som mala ovu minuly tyzden a sexikovali sme aj pred aj cely tyzden aj teraz ,takze asi tak priebezne stale,uz tyzden ma bolia a pichaju vajecniky,dnes mi je tazko od zaludka a chodim cikat kazdu hodinu,grga sa mi dnes riadne.snad z toho nieco bude

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@taja27 ak chces dievca tak tri dni pred ovu, ak chlapca, v den ovu alebo max.1 den po ovu....ale ktovie ako to vlastne je naozaj...a ktovie co bude mat @11miuska11 ked tiez den po ovu plodila, tak chlapciatko by malo byt 😀 xi xi to som fakt zvedava 😀

moja mama mala cely zivot 21 dnovy cyklus a so mnou otehotnela tyzden po mrche, cize tri dni pred ovu a aj to sedi, lebo ja som dievca 😀

alchemilkazltozelena
30. apr 2013

@siska765 kedy presne min.tyzden si mala ovu? ktory den

seraa
30. apr 2013

@alchemilkazltozelena

ja meriam v ustach , wow ze 37,7 hahah
no ja ako ty rano ale teda v ustach 37,1 , poobede 37,4 a neskor 37,1 a teraz 37,4
len nech sa tak drzi esteeeee dlhhoooo
no nechcela som merat a dnes meram cely den 😀
dakujeeeeeem hned sa ozvem ked doletim 😝 este tu ale budem strasit aj zajtra heehe

seraa
30. apr 2013

@siska765

zaludok mna troksu boli tiez ale to este je skoro ja som tiez od 5 do 7 dni po ovu 😖
a hlavne telo si vie nahovorit take priznaky ze ...