Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa Dobre, mozme sa dohodnut, tak rychlo ukazte s alchemilkou // a ja sa k vam s radostou pripojim 😀
Dnes je aky super den, ze? Je super skocit z pondelka hned do piatku 😀 Ja uz mam naklepane rezne, polievka uz odstavena, kupelna vylestena, pradlo sa perie.....no proste vela som toho stihla. A poobede budeme odpocivat. Este ideme na bicykle, a manzel ma musi pobozkat pod rozkvitnutou ceresnou 😀 Taky plan na dnesok.
Este jedna vec - musim uznat, ze v tychto dnoch myslim na tehotenstvo menej ako v zime. Asi, ze mam stale co robit a mysel si zamestnavam inymi 'prijemnostami' 🙂 Dufam, ze to pomoze.
@seraa
@elje 37,7 som mala vecer v pipine 😀 nie rano :( tak neviem ci to nieco znamena, to este skoro si robit nadeje
@11miuska11
@taja27
babyyyyyyyy ja som zas vyhrala na fb, najprv celenocka pre malu a teraz tento zajo!!!!! ja uz nemam slov!!! waaaaa
@alchemilkazltozelena Jeeezis to je krasne 🙂 Pocuj ty si jedina registrovana na tom ich profile, ked len ty vyhravas? 😀
@elje to su rozdielne stranky moja... proste asi osud mi naznacuje ze budem tieto veci potrebovat 😉 a ja sa vobec nezapajam do sutazi, len do tychto dvoch som sa zapojila a este do zopar, ale malicko, a mam stastie 🙂 a kopu ludi sa zapojilo xi xi 😀
@alchemilkazltozelena No bodaj by si ich potrebovala uz coskoro 😉 Takze buduci tyzden testujes? To su ine nervy, ze? Ja som to prezivala pred 2 tyzdnami, aj ked som podvedome vedela, ze // nebudu. Ono to naozaj asi clovek vyciti, ze je nieco ine.
@alchemilkazltozelena a rano si mala aku BT? 🙂
😀 😀 😀
no koment
to aky zajo .. nooo moja dve ciarky budu
ja som nemerala dnes idem to robit ako si povedalal az okolo ms ... ale teraz ked odmeram mamm 37, 3
inka aj dnes ma tak zabolelo trosku v podbrusku a boli ma troksu tka nalavo ale hmm prepana z eby ovulka az teraz??? to snad nie... lebo naposledy som snazilkovala 18 dc dnes je 21
@11miuska11 rano som nemerala, nechcelo sa mi o siestej 😀
@seraa nestras ma, aj mna picha, ale ked mam ovulku tak inaksie pichanie je to 😵
mne sa zda ze pred mrchou ma stale takto pobolieva v bruchu, preto to ani neberiem ako priznak 😀
@seraa karotkovu smotanovu, z cerstvej mladej mrkvy mnaaaam 😝 Ja nie som velmi polievkovy typ, ale tuto mozem. Dnes som trosku viac varila, mali sme na obed hosti, inak by to asi bolo bez polievky 😅 Uz len napratat umyvacku do prasknutia ako to len ja viem a mam pokoj. Jaaaaj ja zboznujem tieto volne dni, a uplne najviac ked mam dovolenku a idem po ulici a vidim, ze ludia idu do prace a do skoly......a ja nemusim 😀
hmm mna nepicha nikdy, len pred ms 4,5 maaximalne a dnes ma trosku pobolieva ..
ale to je asi brucho lebo mna kazdu chvilu boli,sa nafukujem.. mozno som na daco intolerantna 😝
@seraa Ja si vzdy mrkvu predvarim, ten vyvar z nej odlozim. Mrkvu rozmixujem ponornym mixerom. Oprazim cibulku, pridam tam rozmixovanu mrkvu, podusim to spolu, potom zaprasim mukou. Po chvili prilejem vyvar z mrkvy, okorenim a dovarim. Pred koncom vyzdimam jeden pomaranc a zjemnim smotanou na varenie (s 1 zltkom). Ked zovrie tak odstavim. Moja mamina este pre efekt prida asi polovicku nastruhanej surovej mrkvy, ale ja nie 😝
😀 kazdy raz ked tu nakuknem a vidim toho zajaca sa tu smejem hahahaha to uz aka nahoda 😉
@seraa to je osud moja xi xi xi a tu celenocku krasnu keby si videla, ako uliata na moju Viki 😀
Videla. Viki bude fesanda 😉
Moja dovolenka oficialne zacina babuleeee , dosli sme ok 🙂 Pekny dnik
caute baby, dnes BT o 6:30 36,8 takze nic moc....viem ze aj mius taku mala, ale radsej sa zmierim s tym ze nic z toho, aspon budem menej sklamana o tyzden. sice ma pichaju neskutocne vajecniky, ale to asi preto ze mam tyzden pred mrchou.
serinka som rada ze si dosla dobre, tak krasne prezite dni ti prajem 🙂
idem k zubarovi, papa zatial
🙂 @alchemilkazltozelena
Prave som sla pisat ze ja sa citim tiez tak nejako ako pred mrchou... ☹
Ja som nemerala ani radsej nechcem..
Este stale ale mame nadej
Drzim palce u zubara 🤐
@alchemilkazltozelena ja som mala 36,8 o pol 10tej, moja 😀 😀 😀 neboj nic, ked to ma byt, tak bude 🙂 myslim na teba!!!
@seraa
@alchemilkazltozelena
podte mi definovat ten pocit pred mrchou... boli vas podbrusko, ako napr. den pred MS, alebo prvy den MS, ale jemnejsie?
@11miuska11 pichalo ta vo vajecnikoch tyzden po ovu? dakedy ma tak pichne ze sa nemozem ani pohybovat.... a picha ma s prestavkami cely den, aj vecer na posteli...
najhorsie je ze ja vlastne ani neviem ako mi je pred mrchou, lebo ked to nesledujem, tak si to neuvedomujem, napr. minuly mesiac ked som vedela z enemozem byt vtom, lebo som marodovala 3 tyzdne a neboli sme spolu, tak tyzden pred mrchou uz ani nepamatam ako mi bolo, lebo som sa tym nezaoberala, nepamatam si nic, ale teraz, ked viem ze sme sa snazili a popichava ma tam, tak si tu bolest uvedomujem.... neviem ci som to napisala tak, ze sa to da pochopit....... neviem ako inak to vysvetlit :(
ale urcite ma tak neboli, ako v prvy den ms, proste len ma popichava, ale inak ako ked je ovu, to asi pracuju vajecniky pred mrchou, neviem si to inak vysvetlit,
uz viackrat som si myslela ze ked ma tak popichava pred mrchou, ze by daco z toho mohlo byt a nebolo, takze neprikladam tomu vahu, dolezita je aka bude BT v utorok rano...
@seraa zubar ok, injekciu nedaval nakoniec 🙂 a ako ti je konkretne?
@alchemilkazltozelena nie, mna vo vajecnikoch nikdy nepichalo...ja som citila podbrusko, ako keby mala prist MS o 5 dni skor...ale vies co, kasli na priznaky, lebo sa len vydeptas z toho...pekne cakaj a uvidis 🙂 a hlavne sa netestuj skor ako 15DPO 😉
baby a inofolic sa užíva celý cyklus?
@11miuska11 😀 lahko sa ti povie ze cakaj, ked ty uz mas ciarky 😀 xi xi jasne, cakam, nic ine mi neostava 🤐 a testujem az po meskani 😵 este je len tyzden po sexe takze este ziadne priznaky byt ani nemozu..jedine tak v mojej hlavicke makovicke 😀
@alchemilkazltozelena moja zlata, lenze tymi dvoma ciarkami to blbe cakanie nekonci 😀 😀 😀 to budes cakat, ked pojdes na krv, budes cakat, ake HCG ti vyjde, potom budes cakat, ci na sone bije srdiecko, potom budes 3 tyzdne cakat, ci na sone uvidite ako babo narastlo a ci mu stale bije srdiecko, potom budes cakat na vysledky krvnych testov, ci si ti a babo v poriadku, a ci nieco nehrozi...atd atd atd 😅 😅 😅 to cakanie praveze este len zacina, a preto viem, co hovorim...stale sa sledujem, ci ma bolia prsia, citim podbrusko...od pondelka som nemala nevolnosti a ani nechutenstvo a uz som sa zacala obavat, ci som OK 😀 😀 😀 a vcera mi zase bolo trosku blbo, tak som sa upokojila..a. tak....ono, to prave a dolezite cakanie este len pride, po tych dvoch palickach...tak pekne trenuj 😉 😉 😉 ja sa snazim usmievat na svet a hovorim si, ze babenko krasne rastie a je mu dobre a tak 🙂 uz ani na net nechodim a necitam si o komplikaciach a podobne, lebo z toho cloveku len nervy vzniknu 🙂 🙂 takze presne, ako pises, si tyzden po snazilkovani, to este nebudes mat priznaky...ja som mala prve az 11DPO napriklad a tiez len take jemnucke, ze mozno, keby sa nesledujem, ani neviem...BT vyzera dobre, takze nadej tu je 🙂 🙂 🙂

@elje
hahhaha ved jasne ze sa neda na no nemysliet
hej bodaj by
to by bola sranda potom sa pripojis ty a taja 😀