Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje presne, najlepsie je sa prizivovat u rodicov a vsetci nakope, ja by som tak nemohla....nemaju ani kde byvat ale hlavne ze deti maju....ja som chcela mat deti tak aby som si s nimi rozumela ked budu v puberte, aby som nebola uz prilis stara 😉 dnes je taka doba ze clovek moze byt rad ze ma vobec nejaku robotu...ty mas vysku?
ja som si dnes kupila testiky ,ale pouzijem ich az buduci tyzden asi je este skor 😒
@alchemilkazltozelena Inak vsetky spoluziacky co rodili v 18-tke su uz rozvedene 😒
Ale ved mas 26, co by si bola stara 😉 Neboj s detmi si budes rozumiet ci budes mat 30 alebo 50 rokov, teda ja si tak myslim. Ono sa tak hovori, ze ti co maju deti skoro, tak si neskor (ked deti vyrastu) mozu uzivat, ale nepoznam taky par. Raz ked uz deti su, je jedno ako su stare, jasne ze sa im venuju..... dufam, ze som to napisala zrozumitelne 😅
@siska765 aj ja som dnes kupila...3...dpo je dni po ovulacii...nie po sexe...ja som 8DPO, 22DC
no to tiez tazko povedat ale predpokladam ze v stredu minuly tyzden bola
kolko dni po ovulke sa teda ma testovat?ci az ked sa nedostavi MS?
@seraa ja by som to na tvojom mieste nechala tak este...a nedavala ten krem...pokojne sa mozes liecit aj pocas MS a tesne po nej, ved to su skoro dva tyzdne, ked si to tak vezmes..radsej neriskuj, ked ta nic neboli 🙂
My sa mame celkom fajn..dnes trosku fofry pracovne, ale dospala so,, ked som prisla domov 🙂 a rano som mala prvu tehu rannu nevolnost s tyčkou 😀 a to som sa len vody napila 😀 😀 ale potom uz bolo dobre..brala som to ako dobre rano od nasho drobca 😀 😀
@siska765 u mna tiez bola ovu v stredu minuly tyzden, takze sme na tom uplne rovnako 😎
@alchemilkazltozelena do stvrtku to uz nemas dlho, tak to vydrz 😀
@11miuska11 neslubujem 😉
@alchemilkazltozelena baba blazniva 😅 😅 😅 tak bodaj by ti to aspon duuušika ukazalo tak skoro 😀 😀
@11miuska11 ta šak som z vychodu, mušim buc šaľena 😀 jak inac 😀
@alchemilkazltozelena a kedy sa chces testnut?dame naraz 😀
@siska765 no ja chcem az ked bude meskat mrcha, cize az o tyzden v piatok, ale ci vydrzim, neviem, asi skor nie 😀
no to aj mne tak vychadza cca 🙂
ahojte baby ja osm už 5 dc haha dobre nie?
a inak nemylsim už vobec na tehu...dnes osm stretla azse tehotne v lildli drgla som mm ma objal a dal pusu..malujeme dom aj zajtra takže zmena..pichá ma v alavom vaječniku..na spg ideme 9.5....bojim sa....inak nič....testala som davno ale negativ hehe a ms som mala len 3 dni to je aká sila???!!!!ahojte
@alchemilkazltozelena
@serra
@elje
@11miuska11
ahojte baby.....musim vam to tu napisat 🙂 vcera vecer si idem na wc a zrazu nico zbadam na nohavickach, nieco akoby ruzovo hnede, hned som vzala moju osvedcenu palicku na cistenie usi 😀 a dala som si ju dnu... a tam take hnedoruzove, trosku aj akoby take vlasocnice krvave, .... nikdy v zivote som sa este tak netesila zo "spinenia" ako vcera 🙂 v zivote sa mi nic podobne nestalo aby som nieco take mala 6 dni pred ms, takze je len niekolko moznosti:
1. zacinajuca mrcha (co je podla mna blud, za 15 rokov co mam ms som v zivote ju nedostala o 6 dni skor)
2.uhniezdovanie vajicka 😀 😀 😀 😀 😀 co je asi pravdepodobnjesie, nechcem si nic namyslat, ale RANO DNES O 5:45 SOM MALA BAZALKU 36,9!!!!!! tak skoro raaaaano, takze urcite to nie je rozbiehajuca sa mrcha, to by nebola taka teplota rano o tristvrte na sest!!! 😀 😀 😀 😀 taaaaaakze, som happy, vyzera to slubne, co si myslite vy? nechcem si nic nahovarat, ... ale co ine by to mohlo byt? ovulka isto nie, to by nebola taka vysoka teplota a ovula bola min.tyzden, to viem na 100%, tak ja neviem, napada vas aj nieco ine? vy ako skusene mi isto poradite 🙂 pobolieva ma aj podbrusko k tomu, vajecniky uz menej....dnes som 23DC, 9 alebo 10 DPO
@alchemilkazltozelena drzim silno palce aby to dopadlo na babatko 😉
@alchemilkazltozelena no som zvedava možno uhniezdovanie uvidíš...podla toho ako máš ldhý cyklus...aj sestra tak špinila a bola tehu
ahojte baby my malujeme...no ale čo sa mi stalo...moj mm poukladal na seba kartony papierové a išla osm vponožkácách po nich s vazou v ruke-lavej naštastie!!sa my šmyklo nohy vyleteli doboku a bááááác na zem vazu som rozbila o zem a tak že rozbite mi ostalo v ruke teda som to držala a 2 črepy mi porezali ruku....krvi ako zo svine tak som obvezovala mm so mnou v šoku ako sa mi mohlo šmyknut..potom o 5hod pochopil ako ked sa šmykol aj on ale nepadol....
bola som v meste si kupit vonavku zase osm stretla 3 tehotné a 4 s kočikmi...serem nato....nemam naladu dnes...a tooho 9.5 ideme na spg tak sa bojim som plačilivá ahojte
@alchemilkazltozelena dakujem....no bojim sa ....aj ja idem na vyšetrenie ide ma kuk pan Galad....kolegyna kamoška tam robi tak budeme mat trošku znamost...
ešte chcem dodat....pozerala som vtedy ten sen so žralokom a bolo že hrozi mi nebezpečenstvo no už viem čo myslelo sa tým ako mam take prorocké sny že možem ist vykladat karty...ale hlavne zaujimave že to s tehotenstvom či budme sa mi nesniva...inak ako sem menej chodim mam lepšiu psychiku a nemylsim nato tak....tak sa držte
@taja27 neboj sa aj som sa bala ako cert kriza, bude jak ma byt, aspon budete vediet na com ste a pohnete sa dalej, ale vysledky budu isto lepsie ako v januari 🙂 uvidis 🙂

@alchemilkazltozelena No kamosky uz ani nepocitam, to uz som jedna z mala co este nema deti, ale to ma az tak netrapi, stale lepsie ako tie co rodili v 18-tke, zamestnali sa ako predavacky a ziju u rodicov..... Vzdy som chcela mat deti vo vyssom veku, ale ked uz len necely rok do 30-tky, tak zacinam stresovat 😔 ani v praci sa mi uz nepaci, len neviem ci sa teraz oplati menit pracu, co ked ako naschval prave vtedy otehotniem? 😅 ach jaj