Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa nebud smutnáá...ja osm sa naštvala dnes...odlakovala nehcty aj na nohách pekne nalakovala,oholila nohy aj niečo ine.-))))) a basta zmyla teraz hlavu vonku sa opalovala s mm udorbila dali sme si kavu nahojdačke a vypla som v hlave gombik otehotnenie....i ked si hovorim v duchu som tehotná .-)))aby s´to prišlo čim skor hahahha
Ahojte, my sme sa prave vratili z celodenneho vyletu s rodinou, som unavena, ale stastna 😵
Okrem toho sme v meste postretavali kopu znamych a spoluziakov s detmi ako inak.......a mna uz fakt nebavi odpovedat stale na otazku 'a vy kedy?' .........boze ved pytala som sa to ja niekedy niekoho?? nikdy v zivote. Ja neviem co to tych cudzich stale trapi! Neviem dokedy vydrzim vsetkych odbijat odpovedou, ze my mame este cas, ze neplanujeme...... 😠
@11miuska11 Dakujem, dufam aj ja 😉 A vy ako? Rodine zatial ani muk? 😅
ja sa chcem opytat ci na teste vidno ciarku este pred namocenim do mocu ked sa pozriete do proti svetla???
@elje ja som dnes takto jednemu dobremu kamaratovi vynadala!! take hihihih hahaha reci o detoch, ze uz by sme mali mat a tak...a ako som teraz naladova, tak tak som ho do r*t* poslala, ze len cumel...a cumel aj moj muz veru, bol pri tom 😀 😀 ale je mi to jedno, stve ma, ako sa kazdy stara do toho a ide ti "odporucat", ze uz by ste mali!! uplne ma to vytocilo...presne, ako pises, mna to nikdy nenapadlo vyzvedat od kazdeho, bolo by mi to trapne a hlavne, je to kazdeho vec ...
My sa mame dobre 🙂 boli sme teraz cez vikend trosku vyletikovat a tak som unavena az az...mam az svalovicu na lytkach, tolko sme sa nachodili za vikend 🙂 🙂 ale uz poctivo oddychujem a tlacim piate cez deviate do seba...vcera som mala v restike 6 chodov (z toho 2 polievky) !!! A to nie, ze by som to sama zjedla...ale nic z toho mi nechutilo, tak som to vzdy posunula po 3 sustach manzelovi 😀 😀 nastastie boli s nami nasi najlepsi kamarati(parik), co vedia, ze som tehu, tak im to prislo take mile a ta kamoska taka vydesena pozerala, lebo aj oni sa snazia teraz, tak hovorila, ze aspon vidi, co ju caka 😅 😅 alebo som si objednala kolac a mne sa zdal uplne hnusny a vobec akokeby nebol osladeny...a vsetci pri stole ho ochutnali a povedali, ze keby bol o kusok viac sladky, uz sa neda jest 😅 😅 😅 takze som za cudacku pre casnicky 😅 😅 😅
Vedia to zatial rodicia a svokrovci, tito nasi znami a najlepsia kamaratka 🙂 ale planujeme tento tyzden asi aj surodencom povedat 🙂
@11miuska11 joooooj to su ake mile zalezitosti 😵 😵 😵 Aj ja uz chcem povedat rodicom, ze budu konecne dedko a babkovci 😀 Ale myslim, ze by im asi bolo napadne keby po 9 mesiacoch stale nebolo ziadne babo na svete 😅
@taja27
@seraa
@alchemilkazltozelena
Babyyyyyyyyyy....prave som sa vratila z wecka, a prvykrat v zivote mam hlien!!! 😵 😵 😀 😀 😵 😵 Chapete? Ja - vzdy sucha jak ta sahara, a teraz normalne potopa v gatkach 😀 Nie je to sice ten slavny vajecny bielok, ale taky riedky vodnaty, no to by ste neverili aka som happpyyyyy z toho. Takze dnes to fakt vypada na ovu 🙂
@elje vodnaty hlien je este lepsi, ako vajecny!!!! dnes to poistite!!! A aka bola rano BT? 🙂
@11miuska11 My uz sme poistili hned rano lebo vecer manzela nebudem mat doma 😒 hadam to bude stacit.....co ma byt tak bude tak ci onak.
Teplota dnes klesla na 36.3
@elje neboooj, to staci 🙂 a kedy sa vrati? 🙂 uz aby ta BT skocila hore a potom uz len cakat 🙂
@11miuska11 vrati sa zajtra 😅
@elje tak to mas v pohodke...este aj zajtra poistite, keby nahodou BT este neskoci hore...ale aj keby skoci, asi by som poistila 😀 😀 aach baby...taku mam z vas radost a uz sa tesim, ked budeme spolu tehu zalezitosti rozoberat 😀 😀 😀
@11miuska11 joooj velmi sa tesim, so mnou ten inofolic robi zazraky 😵
Idem si odprevadit manzela z domu, ahojte, pekny vecer
@seraa mojaaaaaa ja som myslela ze to tu ani nejdem pisat, ale ked si ty napisala tak aj ja....bola som poobede na kave s kamoskou, stretli sme aspon 30 tehotnych, no ale ine som chcela....tak mi bolo zle ze koniec....strasne ma zacala boliet hlava a ledva som dosla domov, otras, myslela som ze odpadnem, strasne mi bolo zle, slintala som ako pes, aj na vracanie, ale aj tak som sla do kostola, hoci s vedomim ze tam mozno odpadnem, chvalabohu som nejak vydrzala ale zivla som asi 30 krat, kazdy den uz o siestej zivam, nechapem...teraz mi je trochu lepsie, brucho ma boli, uz ma to nebavi cakat, ani na ciarky ani na mrchu, nemam uz na to nervy, zda sa mi to nekonecne :(((((((((((((( a tiez som nafuknuta jak ty :(
@elje supeeeer tesim sa s tebou ze ovu hlien je tu 🙂 len tak dalej 🙂
@11miuska11 takze rodicia a svokrovci uz vedia? aj si to sem pisala? lebo som to asi nejak prehliadla. tak super, a ako reagovali? som zvedavaaaaaaa, napis, aj ako ste im to povedali ;)
@siska765 uz si robila test?
@alchemilkazltozelena neboooj...stvrtok tu je rychlo 🙂 uvidis 🙂 heh...nijako specialne, len sme im povedali, ze budu stari rodicia a bolo to uplne super 🙂 velmi ti prajem, zazit ten krasny pocit, ked to oznamis 🙂 teraz mi svokra sem tam zavola, ze ako sa "mame" , ci je vsetko v poriadku a tak 🙂 je to take mile, ze sa zaujimaju 🙂
Alchemilkus tak ak toto nebude tehu tak ja uz nevim!! 😀
Drziiiim nam palce , wow bod aj by sme boli... To cakanie je tento raz dlhsie nez hocikedy predtym
@11miuska11
No suppeerrr 😅
@alchemilkazltozelena
My mame na rovnake ms, dokonca aj ovulku ,symptom tak dufam ze teda budeme mat teraz hned tehu obe 😎
Haha a inak je tu jeden teplomer a nefunguje tazke nemeram hehe no ale ak ms nepride do piatka bezim kupit
čaute baby....no dobre mius si mu povedala hehehhe aj ja by som ho poslala....no mne bolo takto zle ako alchemilke a nič z toho takže ja neverim ani priznakom ani ničomu podobnemu ked budem mat lebo to mam pred ms ako som si všimla....ja len dufam že sa mi ovu posunie na skor...či ten inofolic zabral či ako som zvedava lebo som mala ozaj kratku ms nechápem a špinila som ...som zvedava čo mi povie doktor štvrtok a hlavne mojmu mm...verim že to bude ovela lepšie...akurat dnes som čitala tu na MK že otehotnela po 4 rokoch a to jej povedali že to nebude ani na umele tak mal zlý spg muž!!!!sila nie?no tak ma to nakoplo že zazraky sa deju stale.-))
@seraa
@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
baby a inak čo stými FB menami do IP pošty aby sme sa videli??ked nechcem tu mat fotky????HALOOOOOO 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@alchemilkazltozelena ano 😉 nedalo mi 😀 bol tam taky duch slabi ze ani neviem ci bol alebo aj neocikany test uz ma takeho ducha,cize som na tom ako som aj bola,musim cakat este aspon par dni 🙂
Potlesk Miuska pre teba spravne si mu povedala
Ja toto nechapem ako to Len niekoho napadne tato otazka ....?????
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27
Baby Dnes je oslava cela rodina a mna boli bruchooo a Zle mi je trosku, baby vidim to blede
Asi uz Dnes predcasne dorazi ....
Alchemilka ako ti je Dnes?
ahojte dievcata, ja len tolko ze BT rano o piatej 36,5, myslim ze to nepotrebuje ziaden dalsi komentar.................akurat len tolko, ze som to vedela, ze to tak bude........ja nikdy deti mat nebudem a cim skor sa s tym zmierim tym lepsie.......lutujem vsetok cas co som zas zbytocne travila tu na MK (nemyslim v tejto skupine ale na inych forach ked som si citala kadeco o priznakoch)..........nejdem ani pisat ako mi zas je, myslim ze to viete aj bez toho...........ako mi bolo ked som videla rano tu teplotu...........
zas som sa tu len strapnila ze som tu pisala sprostosti ktore zas nikam neviedli, najradsej by som sa vyfackala...........
zelam vam uspesny tyzden, urcite ho budete mat krajsi nez ja
Ale ale noo
Neboj ved to tu vsetky tak to prezivame a sme tu prave preto aby sme sa mohlo zdoverit so vsetkym
Komu inemu sk nie tu nam? Sme tu dobra partia a vzdy sa podrzime
A to co si pisala pise me kazdy cyklus vsetke Lebo to je naturalne pre zenu ktora chce baby
Viem presne ako sa citis Lebo mne podla vsetkeho dojde dnes , normalne som si dala brufen Nech necitim bolest brucha
Mame Dnes veeelku oslavu na obed a po
A co ma stve najviac je ze mam pocit jak pred ms uz od 21dc!!! To uz co je ....
Neboj a nesmut deti budu uvidis a uz coskoro

@alchemilkazltozelena
jaj baby moja dovolenka sa meni na nocnu muru, som sa dnes porezala na malicku a som cely dne doma
lebo si nemozem obut nic ani sandalu ani balerinu
plus ma boli to brucho ako keby som uz fakt mala dostat ms a este k tomu aj hlava trosku
a brucho mam uz nafuknute, budem za tehotnu 😖
@taja27 pripajam sa k tebe, som smutna a nastvana 😠