Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena no byt tebou idam za doktorom a zobral by ti krv či si nebola tehu ale babo sa neudržalo...nato je dufaston veru aj sestra hoo brala...radšej si mala ist a možno by to bol aj videl...
musim bezat budem nskor, len k lekarov ze ja mam tiez trv pobyt inde ale lekara mozes mat kde chces
zober kartu a vyber si kde chces aj ja som tka urobila a mam aj lekara aj gynek.
@taja27 ako ho poznam, krv by mi nevzal, sla by som za nim keby som mala vcera pozitivny test, ale cez vikend bol len duch a vcera vobec nic takze necham to tak a ked sa to stane do tretice, potom to uz budem riesit, ked budem mat zas tie iste priznaky aj vsetko, ....
myslim ze by vela toho nevidel nakolko mam dost silnu ms ani si neviem predstavit ako by prebehlo to vysetrenie
@seraa viem ze mozem, to je mi jasne, ale zatial nechcem...takto mi to zatial vyhovuje, ked otehotniem potom si zmenim, jasne ze nebudem cestovat 300 km za lekarom....
@alchemilkazltozelena micik, to mi je luto...podla toho, co hovoris, to mohlo byt fakt to biochemicke tehu. Pozitivne na tom je, ze otehotniet vies, problem bude u vas asi s tym udrzanim a teda funkciou zlteho telieska. Odporucam ti fakt merat po MS BT, aby si pekne videla, ci mas dvojfazovy graf a ci ti zlte teliesko pekne pracuje. Muz ma dobre spermie, tam problem nebude (niekedy biochem. tehu sposobuje zla morfologia, proste "pokazena" spermia ked splynie s vajickom, tak zarodok sa neudrzi a odide, lenze to nie je vas problem, kedze mate dobry spmg) bude tam to, co hovoria kocky, ze mas slabe hormony v druhej faze cyklu, teda po ovulacii a na to je fakt dobry duphaston. Predtym, ako ho ale zacnes brat, tak si jeden CELY cyklus PRAVIDELNE meraj BT, aby si lekarovi vedela povedat, kedy mas ovulku, aby ti duphaston nasadil az po nej. Kasli na cele femikvapky a podobne veci a zmeraj si tvoj prirodzeny cyklus. Vyzera to tak, ze ovulujes, co je super a vacsinou sa po biochemickom tehu hned podari otehotniet, lebo ako sa vravi, mas "pohnojene" 🙂 takze ak chces seriozne babo, co chces a vy to kvoli istym veciam proste MUSITE planovat (muzovi ale nepovedz, nech nie je v strese 😉 ) , tak by som sla do BT a cukrovala sa podla planu. Proste u niektorych parov to tak musi byt 🙂 A brala by som na tvojom mieste ten duphaston po ovulke a mohlo by sa to podarit 🙂 Drzim silno vsetky prsty co mam 🙂 🙂
@11miuska11 dakujem moja, si uzasna 🙂 esteze ta mam, tu BT si budem merat uz hoci len kvoli tebe 🙂 ze si taka super a snazis sa co najlepsie mi poradit 🙂 takze zacinam po ms merat, slubujem uz naozaj, pekne kazdy den o siestej, ved aj ked mam poobednu smenu tak sa budim o siestej, lebo muzik vstava do robotky 😀 takze prekonam lenivost a budem merat, snad to na nieco bude 😅 posielam objatie, pre oboch :-*
@alchemilkazltozelena zlaticko 🙂 dakujem krasne...a ja ta silno objimam 🙂 vy to date!!!! :-*
@alchemilkazltozelena dakuejm snad to vide a bude vsetko ok ja som tiez dnes rano mala duch
@alchemilkazltozelena Joooj mojka, to je skoda, ja som myslela tiez, ze uz si tehu ked si tu opisovala tie priznaky...
Ty si bola na hormonalny profil? Lebo ked priatel je v poriadku a ty ovulujes....bud je pes zakopany (ako hovoria kocky) v lutealnej faze alebo je to cisto len o psychike... Inak dnes som citala na jednej talianskej stranke, ze pocas ovulky telo vysiela nejaky signal aj do mozgu na stimulaciu.....a prvykrat som si uvedomila, ze naozaj sa o tej psychike nehovori asi len tak 😅 Takze hlavu hore, vy ste v poriadku, raz to predsa vyjst musi, to by v tom bol cert 😉
Inak moja ovu zatial nikde, ani nijeke naznaky ako minuly mesiac. Myslela som, ze zas mi Inofolic skrati cyklus a ovu bude este skor, ale ocividne nie. Len dufam, ze to zas nebude anovulak 😔
@taja27 Hmmmmmm parene buchticky s lekvarom posypane grankom ja mozeeeem 😝 Uz aby sme mali take dobroty pre koho vyvarat, ze? To vazne zalievanie kvetov znamena velku rodinu? Joooj bodaj by sa splnilo. Inak ja pevne verim, ze sny zo stvrtka na piatok sa plnia, vela ludi v okoli mi to uz potvrdilo, a aj mne samej sa uz niektore veci splnili (aj ked len drobnosti)...
@seraa Kedy sa vraciate na rodu hrudu? 🙂
@elje ahoj ano ano vraj sny zo štvrtka na piatok sa plnia amne sa ozaj splnil ten o žralokovi nehcápem no.... a robila osm buchty z kg muky.-)))tak sa najedli aj kolegovia v práci aj moji rodičia aj moj mm a aj ostalo heheh a plnila osm broskynami ja levárom nemusim pridu mi straaašne sladké potom.)))
no alechmilka mala priznaky presne ako ja ja som aj vracala k tomu....ach jja psychika orbi vela ja som dnes veselá dáka a nemylsim na tehu a stretla som zase 5 kočikov mamičiek a dáko mi to už netrhalo srdc...bola som za kamoškou ta povedala že tehu budem určite..nakupila osm si kevty do skalkyňuž su posadené .-))a mm kratasy...baabyyy už je to istee ideme do chorvatska na dovolenku.-)))len tak na blink a na 2 autáách asi 8 ludi .-)) takžeee ruky budu hore.-))
@seraa
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@taja27 Supéééér aspon sa mate na co tesit 😵 Dobru strategiu mas, len ziadne slzy, minimalne do konca leta 😉 Aj ja som posledne dni ako vymenena co sa tohoto tyka - bola som pozriet bratrancovu malu a uz mi to srdce netrhalo, je to sice uzasne a velmi by som si taku babulku priala aj ja, ale ked nie tak nie. Budem sa tesit z dovoleniek, z noveho auta, sedacky alebo z damskej jazdy od nas z prace raz do mesiaca 😀 Nebudem sa trapit, sestra sa uz tiez zacali snazit s manzelom, tak mozno ak panboh da tak budeme aspon krsni rodicia coskoro 😵
@elje super pristup.-)))) tak tak to som rada že aj to tak bereš už ...presne tak čo bude bude ja verim že budme tehotnáá ved sa snažime krátko a hlavne som zevdava na spg...dnes is bol zase kupit kotvičnik moj zlatý.....-))zaujimave inak baby je že ked nemožeme teraz do štvrtka tak mame viac chut.-)))hahhaha asi to budeme praktirzovat .-))
je tam🙂 odporučam opakovať test o par dni, keď to bude mať tu spravnu viditeľnosť, gratulujem🙂
@siska765 ved ano ale duch tam je.....-)mylsim že budeš určite ked is taka unavená a všetko...kiežby som už aj ja bola no čo už..uvidime aký bude spg vo štvrtok BABY MAM STRACH.-//
@seraa
@elja
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@taja27 Ja som si na milion percent ista, ze ten spg bude v poriadku, uvidis 😉 Tak ako tebe vsetko pokazil debilny duphaston tak zas tvojmu priatelovi tie antibiotika pred nim..... To je jasne, ste zdravi, tak nestresuj, aby ti telo nevyslalo signal do mozgu s impulsom (som mudra jak radio po precitani toho prispevku) 😀 😀 😀
@elje 😀 no kolajnice to este nie su ,skor jedna taka nedokoncena -este ju len buduju 🙂 recept?no neviem,asi skor vdaka inofolicu a clostylu alebo netusim,mozno stacilo len trosku nastartovat a alebo proste ked som vedela ze mam mat plodne dni tak sme mali sexik 2 tyzdne kazdy den 😀 aj pred ovu aj pocas aj po tak nejako som si vravela ze sa takto proste musim trafit 😀
@elje jj kazdy den,ale my sa tak optimalne raz za dva dni 🙂 ako je chut 😀 Clostil som brala jeden mesiac cize 5 dni len,minuly mesiac,Inofolic beriem cca 2,5 mesiaca.ani netusim preco mi dal Clostil,ale skusila som.O prve sme prisli pre to ,ze ked sme boli na svadobnej ceste v Dominikanskej rep.a povedali sme si ze skusime tam babo,hned na prvy sup sa podarilo,lenze ja som tam dostala uplavicu z ich vody a prosim pekne to som bola v 5 hviezdickovom hotely a iba tam sme pili-z kavy som dostala-asi ju zle prevarili,a este aj toxoplazmu mi po potrate zistili ze som to tam pravdepodobne vsetko schytala takze mimi odislo v 10tt .MA,potom sme sa nesnazili lebo sme sli pracovat do zahranicia a zacali sme sa teraz koncom februara snazit.
@siska765 je to taaaam...teraz uz nech len silnie a silnie 🙂
@elje
Baby suhlasim s vami mne je tiez Zle a bolest hlavy 4 den uz mam dost.. Ak mrcha dorazi tiez si dava,am pausu akoncim
S hormonami , Len mi zmeprijemnuju zivot
Take dlhe a Zle pms som nikdy nemala a aj stres
@alchemilkazltozelena
@taja27
@11miuska11

@seraa moja zlatucka serinka 🙂 inak pri tvojom mene si vzdy spomeniem na jednu Saru co mam v skolke 🙂 aka je zlata a ako ma ma rada, aj ja ju 🙂 no,... moja peknucka, u mna je to trochu complicated (ako vsetko xi xi) nakolko ja sice byvam a pracujem v BB ale lekarov mam este vzdy na vychode(vratane gyndosa), mam tam aj trvaly pobyt zatial, takze ked som chora, pendlujem na vychod, takze u mna neprichadza do uvahy ist na sono kazdych 7 dni zatial, s lekarmi som spokojna, zatial ich nemenim, uvidim co bude dalej, keby som sa bud.rok vydala, potom poriesim aj trvaly pobyt aj lekarov, zatial musim takto "vydrzat" ... akurat som cez net objednala priatelovi fertil man za 12 eur, ked si predstavim ze za blby profertil sme dali 50 eur ide ma porazit, ale co uz, ....
segra ho strasne chcela vyhrat, je posadnuta sutazami, ... ona mi dala take capacky pre male babo 🙂 tie su moja motivacia 🙂 plus mi da niekolko vriec veci po dvojickach, takze v podstate som vybavena 🙂 len to babo mi chyba 🙂 takze ked ho tak chce tak jej ho dam, ved ona mi potom da plno veci...tak takto sme sa dohodli..
posielam fotku capaciek, myslim ze niet co dodat 😉