Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
😀
Oka, skusim cim prv 😉
Ach uz sa blzi hodina pravdy 😖 sk nedostanem v noci zajtra letim do lekarne
Mius ako sa citis?
@seraa juuj...mne je velmi super, len ked zostanem hladna, tak ma par krat napne, ale inak mi je dobre, ked pravidelne papam a energia sa mi vratila 🙂 Odporucam zazit 😅 😅 😅 Som ja veru zvedava na tvoj testik zajtra...a ty sa ako citis? Myslis, ze MS pride? Nejake spinenie alebo tak si nemala este? 🙂 Uplne viem, ako sa citis teraz...su to strasnee nervy...ja som ani nespala poriadne den pred testovanim 😔
Bojim sa sklamania ale inak som kludna
No citim sa uplne jak pred ms, bolest hlavy, zaludok a brucho ako keby sa mala spustit coskoro a prsia bolia 😠
No tak pampkaj pravidelne a suchare pri sebe!!
@seraa uplne som si rozpamatala na ten moj den (ja som ale az 17DPO testovala), ako som sa pozerala na ten test a ta testovacia ciarka tam bola skor, ako kontrolna...myslela som, ze je pokazeny test, ze to proste nemoze byt pravda....Ja ti tak zelam, aby si to tiez zazila zajtra 🙂 a budes revat jak nepricetna, ked sa tam ta palicka objavi 😅 😅 😅 tak ti to prajem...uplne velmi... pusu
Dakujem Miuska 🙂
Bod aj by ale sa mi zdaju moje priznaky na ms, na tehu by asi neboli take silne,nie?
@seraa ved to je ta haluz, ze pred MS a v tehu su tie priznaky totozne 😀 takze sa bez testu nevysomaris...kedy si mala ovulku? Mozno zajtra bude len minidúšik nejaky, keby si tehu, nie? 🙂
@elje presne, ako pises, ked mas posunutu ovu, darmo ti budu tabulkovo robit sono a brat krv 🙂 a co ty a BT? stale nic? 😒
No ovulka mala byt 14 ale moooze byr ze bola aj neskor
Neva ak zajtra nic skusim testnut sk bude biely pockam na ms 3 dni a aj nic testnem znova
@seraa OK, tak bud ready na to, ze zajtrajsi biely testik este nemusi nic znamenat...ja osobne si myslim, ze druhy cyklus s clostylom, dobrym spmg a planovanym snazilkovanim MUSI vyjst! 😀
Duuuuuufaaammmmm
@seraa vy ste boli na spmg?
@alchemilkazltozelena
Nie neboli nikdo na neposielal, muz bere vitaminy co treba pre istotu a ked bude treba pojde
Moj prvy hp nedopadol dobre jeden hormon klesa zavcasu tak riesime mna
@seraa Tak akoooooo? Sme napnute jak guma na trenkach 😀
@11miuska11 No podla BT ovu zatial nikde, ale este stale verim, ze moze prist. Minuly mesiac ukazkovy graf, tento je to trosku horsie, ale veriiiiiim, ze nebude anovulak 😅 Stale sa hybem okolo tych svojich 36.4 co ma tesi, ze nemam uz take strasne skoky hore dole.....aspon nieco
Baby ja mam zas dnes tolko hlienu, ze az 😀 😀 😀 to som v zivote nevidela. Takze ovu este asi bude 😵
@siska765 jasne, uz si spominam, ja som si pomylila tvoje termin ms so @seraa tak potom ak po 2 dnoch meskania mas taku ciarku, tak je to jasne 😉 tak gratulujem este raz, aj ked nejako velmi sa netesis, mam pocit... ja by som skakala meter dvadsat 😀 ale kazdy je iny, kazdy inak prejavuje emocie, viem. ja som v tomto dost ,,prehanadlo,, 😀 idem az do extremov, ked som stastna, som schopna neuveritelnych veci 😎 kebyze ja mam taku ciarku 2 dni po termine ms tak cela tato stranka je zapisana mojimi emociami a pocitmi 😀 😀 😀 😀 😀 aspon vies ze tvoje priznaky boli pravdive, moje sa skoncili neskutocne silnou mrchou s obrovskymi bolestami, kazdu hodinu si menim vlozku.... 😢 😢 😢
@seraa podla mna aj ty si 😉 tak pekne testuj 🙂
@elje 🙂 len tak dalej 🙂
inac baby asi sa budete cudovat, ale ja som az vcera, po 15tich rokoch prisla na to, ze moj cyklus nie je 28 dnovy ale 29 a to tak, ze ked mi ms zacne napr. v pondelok 1.januara, dalsiu dostanem presne o 4 tyzdne, cize opat v pondelok, 29.januara, tak som si myslela ze moj cyklus je 28 dnovy, ale nie je, lebo ms sa pocita od prveho zacateho dna, cize dalsiu ms sice dostanem opat v pondelok, po 28 dnoch, ale je to vlastne az 29 ty den. cize ani ovulaciu nemam na 14ty den, ale na 15ty, lebo ju mam vzdy 14 dni po zaciatku ms (v tomto pripade nazornom co som uviedla, je to pondelok 15.januara, cize na 15DC)
a ja som roky zila v tom, ze moj cyklus je 28 dnovy, ale je 29, lebo vzdy dostavam ms v ten isty den, pravidelne vo stvrtok (4 tyzdne po poslednej ms) nevravim ze 15 rokov mam ms vo stvrtok, ale napr.teraz poslednu dobu je to vzdy tak, ojedinele v stredu alebo piatok....
tak opat som o nieco mudrejsia, ... keby som mala cyklus 28 dnovy, ako som myslela, tak napr. ked posledna ms bola v pondelok 1.januara, tak dalsiu by som dostala v nedelu 28.januara, a nie v pondelok 29teho...
co myslite, dobre to pocitam? 😀
@elje vyzera to pekne, predovulacne 🙂 drzim palec!!!!!
@alchemilkazltozelena moja ja sa tesim neskutocne,ale stale v kutiku duse sa obavam a nemozem tomu uverit,nechcem to zakryknut vies,lebo je este moc skoro,mam strach lebo v roku 2011 v januari som v 10 tt prisla o babo a psychicky som bola mimo,tak sa len tak v kutiku duse tesim a dufam ze bude vsetko ok.Clovek vzdy len caka a dufa ale snad sa aj dockame vsetky stastneho zaciatku 🙂 lebo ked vidim ako maju take mrchy deti a tyraju ich a aj zabiju,je mi strasne doplacu ze je to tak nespravodlive,vies? ☹
@siska765 jasne, teraz uz chapem, ... tak nech vsetko dobre dopadne! 😉 🙂 😅
@alchemilkazltozelena neboj urcite sa dockas aj ty,uzivala si clostil alebo nieco ine okrem inofolicu?
@11miuska11
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
Tak baby nic, ms dorazila :(
@seraa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@seraa ty mas zajtra 28DC? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 aaach...to budu nervy do rana...toto tehulke nerob a rano hned pis, ze ako 😵 😵 😵 😵