icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
14. máj 2013

@taja27 No tesim sa tak trochu aj tak 🙂 Uvidime podla toho kedy pride MS, ak do 14-16 dni tak tej ovu uverim 😅 Dnes poistime urcite.

siska765
14. máj 2013

@taja27 no mne nic take nepovedal u mna bol zvyseny prlaktin po vysadeni antikoncepcie tak som musela uzivat parlodel.len preto som mala MS ako sa jej chcelo v suvislosti so zvysenym prolaktinom.a ovu som ja tiez nemala na 14 den ale az na 22 den preto sa mi vsetko posuva teda som v uplne inom tt ako sa pocita

taja27
autor
14. máj 2013

@siska765 ano ano t o budem aj ja ked budem tehu .-))) lebo to mam dlhšie...ale ved mojpribeh si asi čitala ako som stresovala tu min týždne

taja27
autor
14. máj 2013

@elje a hlien si nemala ani pocity dáke??ja ešte nečakam som len 16dc...a minule bola okolo 29dc

siska765
14. máj 2013

@taja27 snad po tolkom stresovani sa aj dockame

elje
14. máj 2013

@taja27 Hlien som mala, ale az den 'po ovu' takze fakt neviem 😒 uz sa v tom stracam. Uvidime, nechavam to tak, inofolic budem pit dalej (dnes som si objednala dalsie 3 balenia) a snad sa tento rok podari nam obom 😵

taja27
autor
14. máj 2013

@elje a bol v akcii? a počuj moja tebe povedal že máš pco či ako???

11miuska11
14. máj 2013

@elje tak ja neviem, ale je mozne, ze to bola ovu..neskocis si na sono? 🙂

elje
15. máj 2013

@taja27 Tajus ja som kupila Inofolic tu na konikovi od jednej snazilky, ktora otehu takze uz ho nepotrebuje 🙂 3 balenia za 30 eur, myslim ze dobra cena....
PCo nemam potvrdene, ked som bola na sono v januari tak hovoril, ze vsetko vypada fajn....

Dievcata dnes mi FF prvykrat v zivote vyznacil ovu hrubou (a nie prerusovanou) ciarou 😵 😵 😵 Stastna som jak blcha 😀

@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@seraa

alchemilkazltozelena
15. máj 2013

@elje takze ovu bola 12teho? ak dobre, ako ja laik vidim 😀 tak super a snazili ste sa? ja dnes zas 36,4

elje
15. máj 2013

@alchemilkazltozelena Ano vypada to na 12-teho, takze 28.5. by mala prist MS.....
A ty ako? Co nove?

seraa
15. máj 2013

@elje

No vidis som to povedala ze bola ovu !!!!
Ja vsetko ok beriem teraz tie antibiotika na vkladanie este do nedele a za Potom sa snazime aj ked ako som
Povedala nesilim to je mi to uz trosku jedno

seraa
15. máj 2013

@taja27

Tajus suhlasim s vesticou! Suuuperr Drzim palce

alchemilkazltozelena
15. máj 2013

@elje mozno nepride 😀 ja nic, meriam uz druhy den BT, mam 36,4. v piatok ideme do BS na vikend, tesim sa a v sobotu Jonas (dievcatko) 😀 inak vsetko po starom 😉

seraa
15. máj 2013

@alchemilkazltozelena

Alchemilkus my sme zase narovnako ze??

elje
15. máj 2013

@seraa No veru povedala, ina striga si ty 😉 Tak si pekne odpocinte od snazilkovania (lebo niekedy je to fakt makacka) 😀 a potom sup zase na to...

@alchemilkazltozelena Aj my mame radi BS, chodime raz do roka na predlzeny vikend do penzionu Rozalia, to mesto ma uzasnu atmosferu 😵 Bodaj by sa vam prave tam zadarilo!

11miuska11
15. máj 2013

@elje jeeeej, gratulujem k ovulkeeeee 😀 posnazilkovane mate statocne...ak som dobre pochopila tie x v tabulke 😀 😀 😀 tfuj tfuj tfuj...posielam tehu virusiky 😀 😀
@alchemilkazltozelena
@seraa
@taja27
bambulky, my mame zajtra druhe sono, tak potrebujem, aby ste na nas silno mysleli, nech mame vsetko v poriadku 🙂 bojim bojim, asi ani nezaspim dnes....ach jo 😅

A na margo toho Jonasa!!! Ja som si to teraz s odstupom casu pozerala, ako mne vychadzali tie datumy a PRESNE v den Jonasovho vypoctu sa u mna mimčo zahniezdilo!!! Ak si pamatate, mala som jednodnovy pokles BT a v noci extremnu zimnicu...ale len jeden den, potom uz vsetko OK 😀 a vychadza to presne na JOnasov datum, takze na tom asi nieco bude fakt 😀 Myslim na vas, bambulky mojeeeeeee!!! cmuk 🙂

seraa
15. máj 2013

@11miuska11

miuska drzim palce a som si ista ze je vsetko uplne v poriadku, si zdrava vsetko bolo pekne naturalne, nie je dovod sa
strachovat
pekne sa vyspi a zajtra si to uzi
🙂

seraa
15. máj 2013

@11miuska11
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27

babule dakujeeeem za srdiecko !! ja vam posielam tiez len myslou lebo neviem ako sa to robi :(
-=3 (domyslite si srdiecko 😵

taja27
autor
16. máj 2013

@seraa
@seraa
ahojte baby mne začina BT klesat aj sa menit hliena to som 18 dc.-))) tak sa vytešujem xixixi dnes ideme istit...neboj miuska všetko bude v poriadku nemysli na nič zlé...
ja mam dovolenku do bud stredy...zaj idem aj ja na kontrolu k tomu dr som zvedava čo zase povie či mi narastol folik lebo ma bolel vaječnik lavý akoby ozaj rastol.))a počula som o nom že ...i ked je odbornik nemá pristup k pacientakm lebo ich ma velmi vela a potom každej dá to iste....no takže tak
ale neviem prečo ja si myslim že som v poriadkua len ma naplašil.-PPP pretože ovumam len posunutu a inak bola osm vyhádzanáá strašne je to z inofolicu ako som čitala tu baby +ja stresáčka zo stresu ..ukludnila som sa a povedala že som ok ovu bude a miminko ked nie hned bude raz proste....ved kto by chcel mamu stresáčku?🙂)))))
idem umývat okná je kráásne .-))potom asi na bicykle...držte zaj palce i ked myslim že foliky narastli lebo tenhlien neveim či by bol ...ahojteee
@elje
@alchemilkazltozelena

alchemilkazltozelena
16. máj 2013

@seraa ano mame mojka, aj ked nie presne na den, ale priblizne 😉 ocakavam ovulku na pondelok a teraz v sobotu mame Jonasa, takze by to mohlo vyjst 😉 nakoniec dobre ze som vtedy dostala ms skor o 2-3 dni lebo mi teraz aj Jonas vychadza, inak by som bola na Jonasa este len 10DC a to by asi nic z toho nebolo, kedze ovu mi chodi az na 15DC...
takze ako sa vravi, vsetko zle je na nieco dobre 😉

@elje dakujem moja, aj my ju mame radi, velakrat sme tam uz boli 😉 a kde si to minule pisala ze nemame zabudnut ist v BS? 😎

@11miuska11 myslim na teba, ty nasa pozitivka 😀 vsetko bude ok, 😎 😎 a som rada ze aj ty vidis nieco na Jonasovi, vela zenam sa to podarilo, takze isto to nie je len nahoda... a inak nahody neexistuju, existuje len osud 😉

@taja27 tak zajtra nas informuj ako u doktora, aj o spmg spred tyzdna, .... tak vidis nakoniec je ovu na ceste, a este ako skoro 😉 a foliky budu dvadsiatkove, uvidis 😉 drzim palce

zeny ja dnes BT 36,5; neviem sa dockat soboty 😀 😀 😀

cauteeee 😎

taja27
autor
16. máj 2013

@alchemilkazltozelena ahoj ahoj verim tomu lebo sa mi začine menit hlien a dufam že mu padne sanka!!!inak počula som o nom že dáva každej rovnaku liečbu lebo ma vela pacientok..no uvidime čo mi povie...sa bojim ale veštica povedala že budu dobre vysledky no akože no viete u mna nemam sa bat a babo bude .-PPty kokso ked otehu tak ja pojdme za tým doktorom asi nadaám mu .-DD

11miuska11
16. máj 2013

@alchemilkazltozelena
@seraa
@elje
babuleeeee...vsetko dopadlo super mame 27mm, co je o 2 dni menej, ako by sme mali byt, ale to vraj nevadi 🙂 🙂 srdiecko bije ako zvon a z fazulky uz je cloviecik s rucickami a nozickami, ktory sa hybe a kopka ako velky 🙂 🙂 myslim, ze toto je moment, kedy som tomu celemu naozaj uverila 😅 😅 Ideme o 3 tyzdne na nejake velke sono, kde sa bude vsetko merat a tak...ale vraj uz si mozem prvy krat vydychnut, povedal ujo doktor...a druhy krat na konci 12 tyzdna.. 😵 😵 😵 tak sa teraz usmievam ako slniecko na hnoji a pozeram si dookola video ako pripečena 😵 😵 😵 😵 😵 drzim vam vsetky palce, nech toto coskoro zazijete 😀 a dakujem, ze ste na nas mysleli, urcite to pomohlo 🙂 🙂

siska765
16. máj 2013

@11miuska11 jeeej super blahozelam a drzim vsetky palce aj tie muzikove 🙂 aby Vam to vsetko islo tak krasne a hladko.Prajem veeeeeeeeela zdravicka a dufam ze aj my sa o par tyzdnov tak uz budeme vytesovat a doky aj mne povie take krasne spravy. 😉

siska765
16. máj 2013

baby ,kedy moze doky spravit prvu fotku ako vizera mimi?a myslite ze kazy doktor na to ma pristroj ked ma v ambulancii sono?Musim ho poziadat?a kolko to tak vychadza?

alchemilkazltozelena
16. máj 2013

@siska765 ako to s tebou vlASTNE VYZERA? Kedy ides k lekarovi? testy silneju? podla mna tak sest tyzdnov od poslednej mrchy ale niesom odbornik 😀

taja27
autor
16. máj 2013

@11miuska11 ahoj no supeer gratulujeeem len mna si neozančila tak ani neveim že si to písala išla osm len tak sem...no to musi byt krásne veru....super....veru onedlho to aj nas bude čakat verim tomu aj tej mojej veštici hehehehe

taja27
autor
16. máj 2013

@elje moja akee dlhéé mavaš cykly???

11miuska11
16. máj 2013

@taja27 ani som si nevsimla, ze som ta neozancila 😒 😒 lebo predtym som hej, len...to vies, som vam to taka vytesena rozklepana pisala, ze som asi zabudla 🙂 ver vestici, urcite to vyjde!!! zajtra ides na to sono, vsak? 🙂 🙂

11miuska11
16. máj 2013

@siska765 dakujem, si zlaticko, aj ja ti prajem, nech take dobre spravy pocujes 🙂 ja som sa lekara pytala na fotku a povedal, ze za 3 eura 1 fotka, tak mi vytlacil kolko som chcela 🙂 musis sa spytat, ci to je u neho mozne...pri tomto druhom sme uplne zabudli na to, ale mal na monitore posledny obrazok ulozeny, tak som si dala vytlacit aspon to 🙂 hlavne, nech mate vsetko OK 🙂 tfuj tfuj tfuj 😀