icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
17. máj 2013

@11miuska11 Mas pravdu, povedala som si, ze neuverim kym neuvidim 😅
Inak u mna zase zvlastny ukaz nastal - rano vcera aj dnes 36.9 a pocas dna vcera aj dnes 36.7 takze rano mam BT vacsiu ako pocas dna 😅 to sa moze len mne stat....
Mius uz mas aj brusko??

taja27
autor
17. máj 2013

@elje dakujeeeem ano mylsim že to pomohlo .-))ň noo manžel len bude ale nevadi .-))ja ho volam tu mm aby sme vedeli o kom je reč.-))veru veru moja budeme naplnat xixiix

seraa
18. máj 2013

@taja27 😀 😀 😀

somm happy za teba, no vidis .. mala si aj ty pravdu aj my tu loen pan doktor sa mylil ale to nie je tu prvy raz ze baby..
😖
takze teraz klidek a pekne si uzivajte a bez stresu , zle ste si presli po tme byva svetlo 🙂

taja27
autor
18. máj 2013

@seraa HOJJ DAKUJEEEM .-)))) no ani neviete ako mi bolo piatok fakt mi odlahlo...som zvedava napondelok ešte...ale boli ma lavy vaječnik kde je folik a rastie tým padom tak sa vytešujem ...no istime..i ked neviem ovu bud podla mna bud týžden hehe

alchemilkazltozelena
19. máj 2013

ahojte baby 🙂

tak uz sme nazad z vikendiku 🙂 @elje boli sme aj pripnut zamok v BS 🙂 sice malicky, ale je tam 🙂 aj Jonas bol, tak uz len cakat 🙂 a este poistit, kedze vcera aj dnes rano BT 36,4 tak asi ovu az zajtra alebo neskor bude, rano uvidim aka bude BT... hoci ,,papierovo" by som mala mat ovu zajtra 😀 uvidime...

@seraa tak zajtra stastnu cestu, dobre dojdite nazad na Slovensko 🙂 a ako ovu, este nebola? 🙂
@taja27 tak super 🙂 vsetko je na dobrej ceste 😉
@11miuska11 ako tehulienka? 😎 sa mame? 😎

taja27
autor
19. máj 2013

@alchemilkazltozelena ahoj ahoj taksi bola blizko nas....-)) my sme dnes grilovali boli u nas svokrovci +švagrina s detmi uuuff jedna ma rok o chvilu začina len bežkat a druhý ma 3 roky no kao poviem vam...koniec mala som dost a to som snimi bola par hodn..mne BT klesla čakam ovu aj ja..zaj idem na folikulometriu som zvedava čo mi povie doky či narastol folik .-))jaj zase sa obávam heheh

elje
19. máj 2013

@alchemilkazltozelena Suppeeeeer, takze bol Jonas, pekne ste poistili a este aj specatili zamkom.... to keby sa podarilo a raz by si to rozpravala svojej dcere, to by bolo 😵

@taja27 Myslim, ze ti cez vikend musel narast, ved si aj hovorila, ze ta boli vajecnik, isto je vsetko ok, zajtra nam hned zreferuj 😉
Dnes som si na teba spomenula, boli sme v meste a (nestava sa mi to casto), ale kam som sa pozrela sama tehulka, som si myslela ci mi nesibe......to clovek radsej aby sedel doma 😅

Baby ja si uz 4.den meriam teplotu aj pocas dna a nikdy nemam taku vysoku ako rano BT 😒 neviem co sa so mnou deje, ved to ma byt presne naopak, pocas dna by mala byt najvyssia 😖

alchemilkazltozelena
20. máj 2013

@elje jj pravdu mas 😎 bolo by to priam ako z filmu 😎 aj ked my sme Jonasa presvihli o 16 hodin a ovu neviem kedy bude kedze moj teplomer je enjaky divny a asi sa zastavil na 36,4 ☹ vcera vecer ma pichalo vo vajecniku, cize zeby ovulcia dnes a zajtra rano sa zvysi BT? dajake divne je to cele, tak som si aj na teba spomenula ze aj ty si minule mala ,,zaseknuty" teplomer na 36,4 😀

ale neviem dAJAK MI to uz zacina byt cele jedno 😀

11miuska11
20. máj 2013

@elje hehee...tak to je fakt cudny ukaz 😀 hahaha...ale tak, preco by sme to tu my v tejto nasej kurioznej skupine mali mat vsetko jednoznacne, ze ano ? 😀 😀 😀 kazda tu mame nejaku "anomaliu" 😀 hehehe 🙂 Brusko mi uz trosku rano vykuka, ale cez den sa riadne zvacsi, ze uz to je aj vidno, ked mam nieco obtiahnute. Tym, ze som chuducka, tak mi vyskoci a vecer uz sa fakt ciitm, ako tehulka...ale do rana zase splasne, a iba pod pupkom mam taky "hrbolcek", ze vidno, ze sa tam nieco tlaci von 😅 😅 😅 a vytesujem sa z toho 🙂
@alchemilkazltozelena juuuj, tak sa tesim, ze sa podarilo 🙂 budem drzat palec silno, nech ste to trafili...aj keby je ovu zajtra. spm tam vydrzia 3-4 dni 🙂 ale aj tak by som dnes vecer na vasom mieste poistila 🙂

Mam sa super kocky, dakujem za opytanie 🙂 uz mi nebyva zle od zaludka takmer vobec. Skor ma chytaju take mdloby a ked mi je blbo, tak mi je na odpadnutie...uplne sa zmenili tie "nevolnosti" , ale mam taky pocit, ze sa tak u mna prejavuje hlad. Ked sa najem, tak mi to prejde. Ale nepocitujem hlad tak, ako netehotny clovek, ze citim, ze som hladna...ale zacne sa mi tocit hlava je mi tak tazko vseobecne a uklada ma na spanok...a klasicky hlad vobec necitim..dokonca mam pocit, ze by som do seba nic nedostala...a ked zacnem jest, tak to nema konca kraja 😀 😀 😀 jem straaasne vela 🙂 ale bola som vykupit bioobchod a nakupila som si tam dobrotky a keksiky a take zdrave maskrty, co mam po ruke a ked som hladna, tak zobkam 🙂 ale uz nevraciam, tak som rada 🙂 Posielam vam aj fotku nasej pretransformovanej krevetky na cloviecika 🙂
@taja27
@seraa

seraa
20. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ahojky

tak uy som spat :(
no co uz, treba aj pracovat, ze jo..
ale som oddychnuta a citim sa lepsie .. noo ovu by akoze mala byt dnes a zajtra tak neviem, asi si zacnem od zajtra
merat bt, dnes som merala ale neksor , hod po tom ako som vstala a bola len 36,6 cize este asi nebola ovu
dufam lebo sme nesnazilkovali...
drzim palce , som rada ze vam ten jonas takto vysiel 😉

seraa
20. máj 2013

@11miuska11

jeeeej miuskaaaa ved to uz je babo !! a nie plod 😉
len sa pekne drz nech ide vsetko hladko, to som rada ze ti neni zle a netrpis !! 🙂

11miuska11
20. máj 2013

@seraa no veru, uz je to maly cloviecik nas najkrajsi 🙂 tak budem na teba mysliet najblizsie dni, ked mas mat ovulku 🙂 a brala si clostyl tento mesiac, ci mas volno? .-)

alchemilkazltozelena
20. máj 2013

@11miuska11 jeeeej to je ale krasny obraztek 😎
@seraa tak pekne snazilkujte 😀

seraa
20. máj 2013

@11miuska11

hihi dakujem
nebrala .. uz nechcem teraz nic a ani nic riesit

alchemilkazltozelena
20. máj 2013

@seraa ja som na tom podobne, akosi mi to zacina byt jedno... uz som ako neveriaci Tomas, neverim nicomu, ale ani sa necudujem, ze som taka, ved som sa na Tomasa narodila 🤐

elje
20. máj 2013

@11miuska11 Miuska to je krasne bejbatko 😵 😵 😵 Bozinku keby tak kazdy kto po takom tuzi aj mohol mat.....
Dievcata ani ja nestresujem, dnes su to presne 2 mesiace co beriem inofolic, dam mu sancu do konca augusta a ked dovtedy nic tak pretavam so vsetkym.......a ked bude bude a ked nebude tak jednoducho nie. A zacinam pripravovat sestru na to, ze zrejme aj ked je mladsia, nema vyznam, aby na nas cakali, a ze nech nas kludne 'tromfnu' aspon bude na rodinnych oslavach veselsie 😅

A dnes som si konecne poobede namerala 37.1 co je viac ako BT rano takze som v poriadku 😅

@alchemilkazltozelena
@seraa
@taja27

taja27
autor
20. máj 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
@11miuska11 jeej krásny malinkýý juuj to musi byt superajja chceeemm
@elje hehhe no dakujem si zlatá .-)) my dnes kukame... jedna mamicka jedno v brušku dalšie asi 2 roky adalšie asi pol rok???no proste koniec...a krááásnee miminko sme videl no krásne lica nafučanee oči krásne no strašnemilučké davno som take nevdiela lebo mne samalo detičiek páči .-)))
ahojteee ahojteee noo ja osm takaa unavenaáááá boli sme sa dnes kupat v dolnom kubine a tam tobogaaany amy smojim mm a kamoškou+frajerom jej sme sa puuštali do nemoty..potom virivka ataké..hmm ako to opíšem kruh a v nom voda prud a to as hnalo dookola no haluuuz sme sa namsiala hlava mokrá no koniec... no ale to najhlavnejšie babyyyyyyy
baby dnes doktor...nooo 18mm folik!!! 11mm sliznica!!zajtra pozajtra ovulacia!!! čo mam nato povedat ked pred 2 týžd mi povedal anovulak a teraz toto ??bol ticho ako pena...heheh no takže tak.-)) chápete to???? hlavne že mi povedal anovulak pred 2 týždnami no užas proste tak sa vytešujeme a neveim kedy to mame istit dnes? či aj zajtra pozajtra??? nevieem že každý den nie je dobre tak neviem..

taja27
autor
20. máj 2013

@elje ako vidim pisali sme naraz a teba dalo skor hehhe..no sper vidííš...inak aj ja ked inofolic nič tak vysadzam ako tento meisac mam posunutu ovulku o 5 dni!!!! skor!!! min mesiac som mala na 29 teraz na 24 dc tak možno ozaj zabral alebo neviem.-)))

elje
20. máj 2013

@taja27 Tajka supeeeer, vidis ze si uplne v poriadlu, priatel takisto takze dnes, zajtra a pozajtra nevychadzajte zo spalne. Dam na to krk, ze vam to musi vyjst 😀 Mne nech uz by lekar povedal cokolvek, zoberiem si len tie pozitivne spravy od neho, lebo vidim, ze sa im fakt neda verit (ja planujem niekedy druhy tyzden v juni - ked budem okolo 10dc).
Jooooj tobogany ja mozem, som jak odtrhuta z retaze, my sme boli pred par rokmi na kanaroch a tam maju najvacsi vodny raj, za cely den sme ani vsetky atrakcie nepresli, ale poviem ti, ze to bol jeden z najlepsich dni v mojom zivote (tusim viac ako svadba 😀 )

taja27
autor
20. máj 2013

@elje xixixi ty si aka uúrimne zlatá .-)))) že naj den v živote...ano ano a ked nevynde nevadi ide sa dalej eviem dako to lepšie berem ako viem že sme ok proste sa to podari mam pocit a je ked nei teraz tak zase je možnost...jaaj aj ja veru až v juni..a je dobréé každý den keksikovat??? neviem no xixiix

elje
20. máj 2013

@taja27 Presne, to je ten spravny pristup! A navyse, vy mate vyvestene, ze babatko bude, tak nie je co riesit 😉
No niektori Dr tvrdia, ze keksik kazdy druhy alebo az treti den je hlupost, vraj pocas plodnych dni treba tak casto ako sa da, spermii je sice menej ale sanci na otehotnenie zase viac, len je to asi dobra makacka 😀

taja27
autor
20. máj 2013

@elje ano?????tak mame každýýý dne??ja ani sama nevieeem xixix

11miuska11
20. máj 2013

@taja27 huraaa, tajuskaaaa.....snazilkujte o sto dvesto zajtra 😀 😀 😀 😀 musi sa to podariiiiit*!!!!

11miuska11
20. máj 2013

@elje som rada, ze sa ti BT umudrila 😀 cheche 🙂 tak uz budem sledovat kazdy den, baby a o dva tyzdne to tu snad zaplnite kolajnickami vsetky 😀

seraa
21. máj 2013

@taja27

presne ako sme to tu pocitali, sak on sa mal hlavne spytat ake dlhe mas cykly a k vysledku dosjt
sam
ved to uy my vieme toto.. ja nechapem fakt
tajus super.. nech to vyjde tentor az!!

alchemilkazltozelena
21. máj 2013

@elje kolky DC si, resp. kolky den po ovu?

ja dnes zas BT 36,4, no nic, neviem co je s tou ovulaciou, v nedelu vecer ma pichalo v pravo vajecniku, radsej som ani nemala zacat s merani, teraz som len v strese z toho ☹ vzdy som ju mala presne 2 tyzdne od zaciatku MS a este k tou som mala obcas aj cerveny vytok a teraz asi nic, ked je teplota taka ☹ ked zajtra rano nestupne, tak neviem co to ma cele znamenat ☹

seraa
21. máj 2013

@alchemilkazltozelena
ako ovu?
ja som merala vcera ale len tka uz po zobudeni a vcera 36,6 s dnes 36,8 tak neviem co to je
hlien som mala posledne tri dni
dnes 14dc
no mne dnes celkom uz sa nafukuju prsia uz od vcera vecera, divne, vatsinou az po 15,16 dc a teraz uz v 13
mam taky blby pocit ze ovulka bola, bez hormonoch bola prv 11,12 a sme to ne
stihli kedze len vcera sme skusali
ale je to jedno celkom, nie uplne ale jedno 🙂

alchemilkazltozelena
21. máj 2013

@seraa uz mas asi po ovu... mne sa moje ciciny 😀 zdaju troska vacsie ale nic moc, serie ma ta teplota... a hlien tiez nie je ten co byval 😠 a ani chut na sex nic moc 😔 ale nechape, ved nic uz neberiem len vit. E a kys. listovu, alchemilku uz nepije davno ani ten blby feigard, cize nemalo mi co posunut ovu... tak mi treba, mala som vsetko presne vzdy a teraz som v neistote 😠 uvidim co zajtra, nejde mi ta BT do hlavy, mozno aj teplomer je zly, neexistuje aby som vkuse mala 36,4

seraa
21. máj 2013

@alchemilkazltozelena

hmm zaujmave ale este stale mozes mat ovu teraz alebo si mala vcera.. teplota stupo do 3 dni
takze este stale moze byt alebo fakt teplomer neni ok
aj ja si myslim ze som mala , hmm asi som presvihla :(
od kedy zacinaju boliet prsia hne dpo ovu ci nejaky ten den 😨

alchemilkazltozelena
21. máj 2013

@seraa to nie hend po ovu na druhy den vystupi tplota aspon o 0,3 stupna? asi sa idem spytat odbornicok @elje a spol. 😀 ja som myslela ze den po ovu hned vyskoci aspon o 0,3 stupna... mna nebolievaju, len su vacsie... skoda ze si tu BT nemerias tak ako sa ma 😀 by si bola mozno mudrejsia, aj ked ja som z BT tak akurat magor, nic viac ☹