Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena ked mas dole stale BT, tak ovulka este nebola...radsej dnes poistite, keby ti zajtra vyskoci, nech to mate 🙂 drzim palec!!
@seraa no moja, to vyzera na ovulku 🙂 my sme tiez snazilkovali az po stupnuti BT, takze sanca je...vajko caka tusim 12 hodin 🙂
@seraa oresne tak mal počuvat ale on nepočuval že mam dnovýý..no už ovu dnes alebo zajtra lebo ma pichlooo vo vaječniku včera sme istili a aj dnes a zajtra budemee??ja som robila nechtiky abola v LV na imunologii mam zniženu imunitu a zaj idem do práce už po týždni a pol..
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
@elje
@alchemilkazltozelena Ahoj, ano aj ja som mala 7 dni po sebe stale 36.4 a zacinala som si mysliet, ze sa mi pokazil teplomer, ale ked som si zmerala pocas dna tak tam bola ina hodnota, to ma presvedcilo 😅 Skus aj ty, nech mas o jednu pochybnost menej. A kde mas graf? Da sa ti tam zaznacit aj hlien alebo bolesti podbruska? To by ti malo presnejsie vyznacit den ovulacie.... Ja som mala napriklad tento mesiac na dalsi den len +0.1 a den na to o dalsie +0.2, takze vsetko je mozne....
Inak ja to uz citim akoby prichadzala MS, pobolieva ma podbrusko od rana akoby mi trebalo na velku, podprsenka sa mi scvrkla a dnes som v praci na vsetkych do jedneho vrcala, radost so mnou pracovat 😅
@seraa uz ste doma? ako ste sa adaptovali? hovoris, ze ziadnu zubrienku ste si odtial nepriniesli? 😀
@taja27 kludne keksikujte aj kazdy den, a kludne si mysli, ze je to nadarmo....aspon sa nebudes na to upinat a mozno prave to pomoze 😉
@11miuska11 Neboj sa nic, my sa k tebe jedna po druhej tento rok popridavame 😵 aj s nasimi kolajnicami
ahoj moja,
no haha my sme az moc narovnako tak ja to iste a nechapem.. teplota 36,8 (hned rano po prebudeni) a za hodinu ako vzdy meram a bolo 36,6 (inokedy je 37,3) a tiez by som mala byt po ovulke tak enchapem ze ci nebola ci bola ale uplne zavcasu ale keby bola tak je tepltoa hore nie? tak fakt nechapem...
ty dnes ako? merala si?
@elje
ahojky, anoo uz sme domaaaa a uz aj v rpaci :(
vyborne bolo , citim sa oddychnuta a lepsie 🙂 ..
tam som mala po ovulke a ms takze sme ani neskusali , plus tu bakteriu hlupu..
dufam ze mi presla pojdem niekedy na kontrolu , dnes som 15dc ale vobec neviem co ej s ovu
lebo ma prsia zacali boliet uz 13 dc to by znamenalo ze bola 11dc?? ak ano nesnazilkovali sme kedze som brala antibiotika :(
no neviem teraz nemam hormony tak ktovie ako a kedy je ci bola ovu
baby som mala 7 dni bolest hlavy , pred ms cez a po fuuuuuuuuuuuuu
pol dovolenky v haji 🙄 som brufenovala nehotna netehotna inak by som sedela doma tyzden a nic by som si neuzila
ahojte zeny, ja dnes BT 36,5 vobec nechapem... @elje graf som stiahla z fertility.sk, mam ho v notebooku a tam si znacim teplotu, myslela som ze je tak prisposobeny, ze po stiahnuti do PC a po kazdodennom zaznacovani teploty mi vyznaci ovulaciu.
to, ze som vstavala minuly tyzden pred piatou mi do toho celeho len pokafralo... lebo som merala o 4:50 rano a od soboty meriam o siestej, s tym ze si 0,1 stupna odratavam, cize vlastne dnes som mala o siestej 36,6 ale som si odratala 0,1 a aj cely tyzden som mala 36,5 ale som si odratala, no nic, konecne sa odhodlam merat a takto to dopadne, ,,tesim sa" aku budem mat zajtra teplotu
ja tiez nechapem moju ja som si merala vcera 36.6 (ale v ustach a po hod zobudenia)
minuly mesiac som mala 37,3
a dnes rano hned v posteli 36,7 co 36,8 tiez malo na to ze by som mala byt uz po ovulke...
takze mam o moc nizsiu nez minuly mesiac o tomto case
@seraa ty si merias v ustach, ja dole, v ustach ti ukazuje o 0,3 stupna menej nez dole, takze dole by si mala 36,9, co je ok, si myslim.. narozdiel odo mna 😒
v nedelu ma pichalo v pravom vajecniku, cize ovu bola asi vcera, mala som aj vacsie prsia, ale potom by dnes bola vacsia teplota, nielen o 0,1 stupna, nemam uz na top nervy...tento cyklus este domeriam a viac nebudem
excelova tabulka sa sem neda dat, tak som to sfotila cez print screen a tu to je
no ved prave ze si meriam v ustach cize nechapem, mna zacali boliet prsia v pondelok co je tiez zavcasu
no enchapem
ak v pondelok tka ovu bola v nedelu. pondelok? ale preco mam teda nizku teplotu?
no hm ale tka ti vyznacilo ovu, cize dobre nie?
mozno ta teplota neni 100 percetna a kazdy raz je ina a zbyzocne nas to zmetie
ved ani doktor sa tym neriadia
@alchemilkazltozelena Ahoj, podla BT to vypada, ze ovu este nebola. Ak ti zajtra stupne aspon na 36.8 tak bola ovu vcera-dnes takze radsej poistite.... Skoda, ze sa to clovek vzdy dozvie az po tom 😅 Drzim palce. Uvidis, ze ked si pozries svoj graf na konci cyklu, bude ti vsetko jasnejsie 😉
@seraa ked si merias v ustach, BT mas dobru, neboj 🙂 v ustach je niizsia a zaroven aj menej presna, tak to mas len orientacne 🙂
@elje uuu...u teba to vyzera dobre, kockaaaa 🙂 pekny dvojfazovy grafik..tfuj tfuj tfuj 🙂
@alchemilkazltozelena neboooj, ovulka este pride, len pekne snazilkujte aspon kazdy treti den, nech to nepresvihnete 🙂 🙂
kocenyyy...myslim na vas silno 🙂 ja som dnes mala super den...od pondelka mi nie je vobec blbo 😀
Dievcata prave som sa dozvedela, ze nasa 'uzasna' suseda caka babo 😖 To uz fakt nechaaaapem tento svet do riti tam! Prepacte za vyraz.... Cisti asociali - on taha na 50, ona na 40. On sudne trestany narkoman a alkoholik.... ona tiez cista katastrofa, tiez alkacka! Je toto normaaalne? Kedy taki ludia maju ovulku, vzostup bazalnej teploty, uhniezdovanie??? Ved to uz nie je mozne 😔
Aj ja sa pridávam a slubujem na vlajku spojených štátov amerických že už nepomyslím na chmáry 🙂 asvetový MIER ! 😀
@elje mojka...dychaj.... vobec sa takymito vecami nezaoberaj..nalad sa pozitivne...napisem to skaredo...ale nezavid..."Cloveku bude dopriate, ked sam dopraje" - vobec to nemyslim v zlom, dufam, ze chapes...ale naozaj to tak funguje...ked obratis myslenie a doprajes ostatnym, aj tym, co si to podla teba nezasluzia, budes sa citit lepsie 🙂 ako vyrovnany clovek 🙂 viem, ze to je tazke, ale skus to. 🙂 posielam objatie a pusu 🙂
spravne miuska, kedze my sami envieme co a ako preco ale uricte svet funguje ako ma !
super ze ti nie je zleeeeee 😅
@11miuska11 ja si myslim ze ovu uz bola, teraz som merala a mam 37,4..prsia boli zvacsene a hlien takisto, kaslem na tepltu, mozno som taky typ ze mam nizku teplotu a ze sa zvysi len trochu.. mozno mam nejaku poruchu s tymto..
@alchemilkazltozelena a kedy budes s muzikom? a kedy ste naposledy snazilkovali? 😖 kokooos...to je ako naschval, ze nebude doma...ale neboj, mozno ovulka nepride zajtra...to je na tom blbe, ze BT ti to dopredu nepovie 😖 😖
@alchemilkazltozelena nekasli na to..pekne meraj 🙂 mozno bola ovu dnes, ked mas tak hore BT...zajtra rano urcite zmeraj 🙂 nevzdavaj to 😉
@11miuska11 pisem ti IP 😎
mohla byt dnes napriklad rano ale aj vcera , ja si myslim ze bola, ved mas vsetky rpiznaky a mavas pravidelne
moze to byt teplomer alebo fakt nejaka zmena teplot
ved to meranie nie je 100%
ahojte no neuverite mne teplomer rano zase vypovedal službu..ako nameral mi ale....ale proste mam pocit že slabe baterky....
@elje mam pocit že budem mat ovu v ten den ako ty .-)))a to tak býva že takí maju ach jaj možno preto aby sa zmenili...a veru ako hovori miuska dopraj....my sme keksikovali včera predvčerom dnes asi pauza..takže tak pekný den
@seraa zobrali mi krv na imunoligii v leviiciach inak užasná doktorka fakt pristup všetko nečaká dary ako iní.....moju sestru lieči na tu potravin alergiu a na tu histamin intloernaciu....moja mamina tiež bere ten Imunor ma velmi zniženu imunitu noo pýtala som sa či to ma vplyv tehotnost a na plodnost a povedala mi že nie len žeby sa mi znižili davky tohto imunoru..to mam take balenie ako injekcie-prášok su 4 ks...a a užijem ich v odstupe 2 týždnov rano na lačno...stali 44 e..doplacala som ale okolo 11..takže tak
ahoj tajus, no hlavne ze to nema vplyv a imunitu ma dnes oslabenu kazdy druhy clovek
ja beriem probiotika na posilnenie ako som bola v zime chora asi po 5 rokoch tam stale cosi sa na mna od vtedy lepi
ja tiez asi ovulka vcera ci rpedvcero ci pred .. enviem
positili sme vcera a predvcerom , vcera som bola rozhodnuta ze nie ze kaslem na to ale potom som dostala chut 😝
a neslo o snazilkovanie ale dnes nie, ako som povedala nejdme to silit pausa trosku mentalna 🙂

@alchemilkazltozelena
mne raz napisala jedna baba ze do troch dni max musi stupnut ak nie nebola
takze asi moze byt ze na druhy den maax treti