icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

alchemilkazltozelena
23. máj 2013

ahojte zeny, tak moje tusenie sa potvrdilo 🙂 dnes BT 36,7, takze ovu bola ako som vravela v utorok, v nedelu ma pichalo a vzdy pride ovu o dva dni, aj to vcerajsie zdvihnutie o 0,1 stupna uz vlastne predpovedalo ze ovu bola uz v utorok..sice male zdvihntie teploty to bolo, ale bolo 🙂

@seraa
@elje
@11miuska11
@taja27

seraa
23. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ja dnes 36,8 v ustach ale sa mi zda nizka , minule som mala uz 37 a viac ale asi kazdy mesiac je ina
36, 8 aj vcera cize ovulka asi bola

seraa
23. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ja asi teda tiez ovulka v pondelok alebo v utorok, ale hm nejde mi do hlavy ze uz v pondelok rano sa mi trosku nafukli prsia, cize mohla byt aj v nedelu...
no neviem teraz enviem ci som ju neprepasla , neva
uvidim kedy dojde ms

alchemilkazltozelena
23. máj 2013

@seraa presne to som chcela napisat mojka, ze uvidime kedy dorazi mrchana 😠 podla mojich vypoctov by mne mala dorazit 3.juna a tebe 4teho 😕

seraa
23. máj 2013

@alchemilkazltozelena

no super tak cakame .. zase .. 😝 , no nech sa len nedockame 😕

alchemilkazltozelena
23. máj 2013

@seraa JJ 😀 asi si pomyslis ze mi sibe ale mne je to fakt uz jedno, ked si predstavim kolko som sa pred mesiacom sledovala a nic, tak... nemienim sa takto trapit... pride, pride, nepride, nepride, nech si robi co chce, ked ju to bavi 😝

seraa
23. máj 2013

@alchemilkazltozelena

vidim ze sme na tom rovnako
ja tiez akoze cakam trosku predsa sa to enda dat uplne prec z hlavy ale som v klude
tiez sa nesledujem a nemyslim na to tak
dokonca si myslim ze som prepasla ovulku a je mi jedno
aj posledna ms co dorazila uz mi bolo jedno a bola som kludna

11miuska11
23. máj 2013

@alchemilkazltozelena aaach...bodaj by ti mali krpci v tebe vydrzali 😀 😅 😅

alchemilkazltozelena
23. máj 2013

@11miuska11 ty si ale podarena 😀 😀 😀 schuti som sa zasmiala ako uz dlho nie 😀 nemas chybu 😎 😅
@seraa presne, ved ked nejde o zivot, nejde o nic 😅 ako by povedal moj spoluziak zo strednej, ked dostal pätku v skole: - ,,hlavne, ze sme zdraví" 😵 😀 😎 🤐

elje
23. máj 2013

@alchemilkazltozelena Mas to presne ako ja - najprv zvysenie o 0.1 stupna a potom 0.2 🙂 Hlavne nech sa podari, potom sa tu budeme na tych desatinkach smiat 😀

@taja27
@seraa
@11miuska11
Ja uz som sa ukludnila, to len ten prvotny sok a nenavist voci nespravodlivosti na tomto svete.....ale ma sa stat co sa stane. Dievcata dnes som 11dpo a mam hnedy vytok!! Myslim, ze mrcha dorazi skor ako ju cakam 😠

alchemilkazltozelena
23. máj 2013

@elje 11DPO si, nie dc 🤐 brucho ta boli? a BT ako?

seraa
23. máj 2013

@elje

myslis?? to mzoe byt aj uhniezdovanie, na 10 dpo
sa uhniezduje vajicko to by vychadzalo
juj bodaj by, drzim palce !!!

elje
23. máj 2013

@seraa Ahooooj, no to by bolo prekvapko, lebo to tak voooobec necitim 😅 Teplota sa nesplha do nejakych extra vysin a uhniezdovanie ma byt 5-10dpo, nie? A ty ako? Inak citala si tu moju otazku na teba ohladne clostilu? Ako dlho si ho brala?

@alchemilkazltozelena uz som opravila 😉 Ja dnes 36.7 takze stale rovnaka uroven... Baby normalne si nesebecky prajem, aby tu tento cyklus bola jedna z vas tehu 😵 a vobec mi nebude vadit, ze to nebudem ja....

seraa
23. máj 2013

@elje

nie necitala, clostyl som brala 2 cykly a ze treti este posob (to je tento)
1tabletku za den, 5 dni
ale predtym som mala duphaston na 3 mesiace takze dokopy 5 mesiacov hormon
no pisu hocijako ale som citala naposledy ze 10 dpo uhniezdovanie
11dpo je skoro na mrchu teda vytok je skoro, este hlava, brucho a tak ale vytok moze byt fakt cosi ine 😉

elje
23. máj 2013

@seraa Dakujem za info, tiez nad nim zacinam premyslat - ale az na jesen, a docitala som sa, ze sa moze uzivat max.6 cyklov v zivote zeny. Tak mi to pride, ze toto je posledna sanca pre zenu (bez IUI a pod.) a nechcem ju hned minut 😅

taja27
autor
23. máj 2013

@elje
@seraa
@alchemilkazltozelena
@11miuska11 ahojze baby moje...no ta moja ovu nie a nie prist nechápem tomu a mam nervy!!!!! som dnes 25 dc ovu nikde.....min cyklus osm mala 29 žebby zase tak neskoro?????nechápem lebo hlien nikde do kelu tam BT dnes o niečo vyššia ale hlien nebol...jaaaj ide ma porazit... pozeram si tabulku a presne osm mala j hlien taky a aj mam ako min cyklus to je sila.-)))) mam taku tabulku ak presne viem aj pocity všetko...
ja osm dnes bola celýý den na gulači s kolegynami sme sa nsamiali a bola tam takáá maličkáá 8 mesačnáá oči modree krásne hehe a hovori jej mamine že kto chce babo nech si ju podrži že sa prilepii tak ženy hend no pod si ju zobrat a ja že už som ju malaaaa.-))))ale rkeu poistim to tak sme sa smiali a tak no...jaaj nech je už ovuu sakraaa ved pondleok mal folik okolo 18MM ale zaokruhlil to že ma okolo 17,8mm...no tak asi pomaly mi rastieeeee 😠 😠 😠

11miuska11
23. máj 2013

@elje 11 dpo sa uhniezdovalo aj nam 🙂 jednodnovy pokles teploty a strasna zimnica celu noc 🙂

11miuska11
23. máj 2013

@taja27 hehe, tajus, dolezite je, ze dominantny folik mas 🙂 kedy praskne, to uz je jedno, len pekne poistuj 😀 😀 😀 drzim palce, kocicky moje 🙂

taja27
autor
23. máj 2013

@11miuska11 ved to už by sa mohol uračit akožee🙂))) nooo asi dnes nie ani včera sme počkám na zajtra.... presne ako mi cyklus mam všetko ešte ajpichnutie ako minule.-)))v ten den sila proste aj hlien šetko hehehe

elje
23. máj 2013

@11miuska11 Mius ja som to ani pisat nechcela, lebo som si pamatala na tvoju zimnicu, ale ja som si dnes v noci musela ist do obyvky pre deku, mala som paplon, deku a este som vliezla k mm 😅 Ale vazne som to sem ani nechcela pisat, aby ste ma nenabajakali, ze som v tom......tuto noc bolo celkovo chladnejsie ako po ine dni, takze si nenahovaram 😉

11miuska11
23. máj 2013

@elje hahahahahaaaa....keby sa tam dalo dat 1000 likeov, tak dam 😀 😀 😀 😀 dobre, nebudeme ta balakat...pockame si pekne este tych par dni 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ved uvidis, ako sa ti bude spat dnes v noci!!!tiez nie je najteplejsie...a zajtra podas referat 😀 podla mojich vypoctov by ti uz nemalo byt az tak zima :-P

elje
23. máj 2013

@11miuska11 😀 😀 aj ked si hovorila, ze tehu bolo pre teba prekvapkom, tak trosku ti 'neverim' 😉 Podla mna sa to 'citi' len clovek tomu radsej nechce verit, aby nebol sklamany.... Ja to teraz necitim, ale aj tak som stastna 🙂

11miuska11
23. máj 2013

@elje mozes mi verit...neciti to clovek 😀 teda mozno nejaky senzitivny ano, ale mne to vobec nedoslo..to az spatne som si zacala davat dokopy dva a dva 😀 😀 😀 dokonca ani teraz necitim, ze som tehu...to cloveku zase tak rychlo nedojde...a ani ked ti vyjde pozitivny test tomu nebudes verit...ani krv ked vyjde pozitivna, stale to bude velka haluska...a dokonca ani prve sono ma moc nepresvedcilo a nezmenilo pocity 🙂 Asi najviac som to zacala vnimat, ked som krpca videla mrvit sa a hybat 😅 😅 😅 😅 vtedy mi to docvaklo, ale citit, ze je nieco vo mne male, tak to necitim, len si na to skusam zvyknut 😵

aurora88
23. máj 2013

baby, opytam sa v tejto teme, dufam, ze mi budete vediet povedat 🙂 vsade citam ze pocas plodnych dni sa ma milovat kazdy druhy den....aky je vyznam toho milovania kazdy druhy den,kazd den nie je dobre?dakujem za odpoved

blcha76
24. máj 2013

@aurora88 Ahoj, mne Dr. povedal, že zo dňa na deň spermie nedozrejú na také aby boli schopné oplodnenia, že treba na to cca tých 48 hodín.

alchemilkazltozelena
24. máj 2013

@11miuska11 miuuuus, len ty mi mozes pomoct 😀 kedze z toho grafu nic co som si stiahla do pocitaca z fertility.sk, tak chcem ist naspat na womenzone ale ked tam idem ukazuje mi tam april a nikde sa tam neda nastavit maj 😢 chcela som sa zaregistrovat pod novym menom a neda sa mi ☹ BT dnes 36,7

@elje ako BT? hod grafik nech mame prehlad 😉

seraa
24. máj 2013

@elje

ja som to tiez citala ale co som pocula baby tu (najdi si temu clostybegyt) tak uzivali aj 8 cyklov v kuse !!
alebo viac krat zazivot
malo by to byt ze 3 mesiace uzivat a tri nie
boli baby co uzivali a nic a po roku zase im dal a otehotneli takze neviem....

seraa
24. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ahojte
ja mam dnes 36,9
vcera 36,8
predvcerom 36,7 ci 8
a pred pred 36,6
ale neviem teda kedy bola ovu..

aurora88
24. máj 2013

@blcha76 dakujem pekne za odpoved 🙂

alchemilkazltozelena
24. máj 2013

@seraa ako dnes BT?

inak baby vcera som mala dost, nasla som tu temu ,,prstikova alebo prstova metoda" akoze neviem co si mam o tom mysliet, ale to je uz podla mna moc 😀 😀 😀 😀 😀