Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena Podla mna by si mala zajst za svojim lekarom a normalne sa s nim seriozne porozpravat nech s tebou zacne nieco robit. Ja pojdem tiez niekedy okolo 6.6. hned v pondelok sa musim objednat. Skusim sa spytat sestricky aj na ten hormonalny profil (kedy by bolo najlepsie prist kedze mavam tie cykly take dlhsie....) Ona je super, len kvoli nej som uz davno lekara nezmenila 🙂 Moj manzel sice povedal nech s tym vsetkym pockam po lete (ze niekedy v septembri zacneme vsetko intenzivne riesit), ale mne sa uz nechce cakat tak pojdem uz teraz....
@elje ja mam lekara na vychode a byvam v BB, s priatelom som rozpravala, zacneme aktivne vsetko dopodrobna riesit tiez az v septembri, v juli ideme do vacsieho bytu, zabyvame sa, poriesime co s mojim trvalym pobytom, svadbou, atd a zacneme v sept. uz seriozne pracovat na rozsireni rodiny 🙂 so vsetkym co k tomu patri, teraz je to len take polovicne snazenie zatial 🙂
@alchemilkazltozelena Super, tak sme na tom podobne 🙂 Zober si, ze v sobotu je uz jun, takze september je tu coby dup 🙂 Tesiiiiiiime sa....
zlte teliesko je na uhniezdovanie a udrzanie plodu duphaston sa nasadzuje az po ovulke
doktroo vidi kedy klesa ak klesa a od toho dna ho nasadi
ja som mala od 20 do 27 dc, a neviem ci to suvisi ale mala som kratke cykly teda niekedy 25,26,27
s duphastonom som mala od 30 do 35 ale tie dni navyse co mi sposobil boli hrozne proste zle,halva a tak ako predmenstruaciou 2 dni t,
ak takto som mala vsetky tie "predlzene " dni
tajus, ty mas z tej ovulky dost stres a este ta aj lekar nastrasil ale preco teda nekuspi 10 ovu testov a fakt si to neodtestujes a ked uvidis dve ciarky budes vediet ze co a kedy
ja som mala dva cykly a teraz som nemala tie uvu testy uz asi 3 cykly ale idme si ich kupit lebo tiez uz neviem kedy je ovu a takto budem vediet a nemysleit ze ci bola je aleboo len bude
@seraa no vieš lebo ja nerada testujem jeto ešte horšie a tie testy su nespolahlive neverim im moc aj baby ked tu davaju tak maju pred menzesom stale ovu a pritom podla BT už mali...a neviem kde ich kupim?aj cez net sa daju?jedine tak alebo sa nato vy....ť...no tento mesiac sommala stresu až až...tak možno bude preto neskor..alebo zle odmeralfoli hahaha neviem už no
tue baby co mali "ovu" aj pred ms bud boli tehotne alebo nie uplne v poriakdu hormon
daju sa kupit aj cez net ja som si teraz kupila za okolo 7 eu 6 kusov cez magister lekaren online
celkom je to spolahlive , mne vybornee ukazalo vzdy a vzdy to sedelo a tka som mala pokoj som vedela ze ked su dve ciarky tak mam skusat 2,3 dni
@seraa no to je strašne velaaa 7 e za 6 ks??? prebohaa....ja si idem objednat od laurtiky asi...ona ma za 1 ks 0,40 centov.... a idem baby vyskušat brat fytosoju najdite si j eo nej vela písane...som zvedavaaa...pomaha pri ovulacii a pri dozreti folikov mne tento inofolic nezabera teda kašlem nan doberem ho a je
@seraa cauko ja dnes BT 36,8 rano o piatej, dofrasa ked ja mam toho lekara tak daleko :( a tu v BB nepoznam ziadneho :( a stym progesteronom je to ako?
@alchemilkazltozelena Ahoj, 36.8 je moja poovulacna teplota takze to by malo byt ok. Preco sa stresujes? Ved pred ovu si mavala 36.4, nie? Kedy rano merias? Ak velmi skoro (okolo 6:00) tak urcite nemozes cakat hned prve dni po ovu 37-cky 😉
Dievcata ja som mala vcera MS asi tak 2 hodiny!!! A dnes uz zase nic. Co sa to do pekla robi??? ☹
@elje dnes som merala o piatej lebo pred 2 tyzdnami som vstavala o piatej do roboty, a vtedy som aj merala, ale min.tyyzden som merala o siestej a 0,1 stupna som si vzdy odpocitala kazdy den
a pred tymi 11 mesiacmi si brala antiku, ci?
@alchemilkazltozelena Antiku neberem uz od septembra 2011 takze skoro 2 roky. Od toho septembra 2011 do jula 2012 sme sa tiez nebranili, ale nejako sme tomu nechavali volny priebeh a nic...... tak sme v juli 2012 zacali intenzivne - to znamena meranie BT, sledovanie hlienu, kyselina listova, navstevy u lekara, alchemilkovy caj, inofolic........atd atd 🙂
@seraa Nie netestovala, ale tehu to nebude. Presne toto sa stalo aj minuly mesiac. Najprv dva dni spinenie, potom MS jeden den, potom MS prestala na 1 den a zas sa rozbehla na 5 dni (preto som mala minuly mesiac MS az 8 dni dokopy). Ale bolo zas pekne dufat, ze mozno som tehu ako vzdy na konci mesiaca 😅
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
to bol moj problem , rychle klesanie zlteho telieska ale enviem preoc teda mi to dal len na 3 mesiace a pootm uz nic
a ked mi dal len klostyl tak som mala vsetko ok, neviem ci aj klostyl pomaha ci stacili 3 mesiace aby duphaston ucinkoval az doteraz ..
@elje
hod lebo vatsinou je fakt problem v hormone a to sa da hned napravit, ak vravis ze mas 12 dni lutel.fazu, moze byt ze ti klesa
ten progesteron a tym padom sa vajicko aj chce uhniezdit len sa neudrzi
ja som bola dvakrat, prvy raz mi teda chybal ten progesteron, teda nechybal klesal trosku zavcasu
a potom ked po 3 mesiacov duphastonu nic dal mi klostil a bola som zase na hp a vsetko perfektne ani mi nezvysil davku klostilu a dal len na dva mesiace
ale stale nic :(
@elje ja som nikdy nebrala antiku a nikdy sa nijak nechranila..

@elje nebola som, ani na HP... dnes mi klesla BT o 0,1 stupna a v noci ma strasne bolelo brucho, nechcem si nic nahovarat, len to pisem... uvidim aka bude zajtra teplota...