Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte...my by sme si tiez zelali este jedno babo...nase prve ma 4 roky a cakali sme na nu dlho...je to skor take zelanie, ako realne ocakavanie...ale tak uvidime ..🙂...mam uz dost rokov, no dufam , ze nebude nasa mala sama
🙂
no 35 v marci 😨
Ja tiez budwm mat 35 tento pokus o babato bude poslwdny. Mna to dost vycerpava psychicky. Prve bolo missed potom po 5 rokoch sa nam narodil drobec teraz v juni mimomat. A teraz mam dve ciarky na teste,dnes u lekara na sono slabunko bolo nieco vidiet. Je to len 5tt tak cakame ako dopadneme. Musim hlavne ukludnit hlavu. Baby dostala som progesteron na udrzanie tehu mate s tym skusenosti? Dava sa do posvy
@veseleocko no ja som mala raz v zivote pozit. test a ta sanca je strasne mala v mojom pripade...vlastne uz sa tym ani nejako moc nezaoberam...isto by potesilo, ale ak to nevyda, mame aspon jedno dieta....niekedy sa tiez uz nad tym zamyslam , kedy sa na to uz vykaslat..mm si mysli, ze teraz by bol idealny cas...
Ked mi zvykne mrcha 1-2dni meskat treba este pockat s testom vsak?Dnes som mala dostat,rano ma boleli krize a nic zatial
@blackcat8885 zalezi kolko dni si po ovu...ale v den mrchy by malo ukazat
@blackcat8885 jj test by mal byt zu +
Ahojte. Ved nič nestíham. 😀 tu sa nám stehotnieva. Super. To sa tak dobre číta.
@blackcat8885 to vyzerá nadejne. Držím palce
@galaktic no čo ideme na to 😀 ?
@linda81 vydá nádej vždy umiera posledná A hlavne sa pozitívne nálad A pôjde to. Viem O čom hovorím.
@bigoci88 Jeej super sprava, blahozelam, po kolkych dnoch meskania si sla k Dr, prosim Ta? noo ja mam uz doma nachystany fraxiparine, pichala som v oboch tehu, aj teraz akonahle zistim,ze som v tom budem musiet, je to proti tvorbe krvnych zrazenin, teda liek na riedenie krvi, neboj je to neskodne, uplne minimalna davka, ktora by ak mas podozrenie na hyperkoagulaciu,len pomoze. Mne to predpisala ale dr. na hematologii, kedze krvne vysledky potvrdili sklony k tomuto...
@nikusiak9 tak ja nesledujem presne kedy mam ovu ale podla vypoctu mala byt okolo 8.2. Nakolko tu nemame lekaren musim aj tak cakat do pondelka mozno mrcha dovtedy pride.
@nabasty1 po 6tich dňoch som išla k dr.- v sobotu 18.2 som to mala dostať a k dr. som šla včera 23.2, lebo už mám fakt strach, a nechcem nič podceniť! a kolko si si to pichala? celé tehotenstvo, zvladnem to? pozerala som to na youtube . Ale mne to zas budú pichať preventívne, na hematológií chvalabohu dopadli výsledky v poriadku. a utrogestan mám brať 2/0/2 neni to veľa? Tak hádam dr. vie čo robí , ale v príb.letáku je písané uplne inak ...
Inak gratulujem , nech sa nám to tu postupne rozšíri .... dobre to začína 🙂 baby pome ďalšie, šup šup- myslím na Vás a držím palčeky
@blackcat8885 no moja, ja som dnes 31 DC, testy biele 😔 tak neviem uz
Mam pocit, ze kazdu chvilu ju dostanem, ale ona nechodi a nechodiii
Zufaly stav toto 🤐
@n1colette ja chodim odvcera cikat aj 5x za hodinu,krize ma sem tam bolia ako na mrchu. Nemam rada take cakanie
Prave dosla mrcha...

@galaktic dakujem,ale este som nebola u doktora a ak to odsuhlasi tak potom to bude este velmi dlha cesta,ktora bude tentokrat uspesna!