icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
24. feb 2017

@bigoci88 fraxiparine mám za sebou prinmjej malej. Je to na riedenie krvi. Tak super budeme držať palceeeeee

cyklomena
24. feb 2017

@veseleocko ano, vklada sa. Ja som do 12 tyzdna brala.

cucuska
autor
25. feb 2017

@blackcat8885 nevadí ďalší mesiac už nepríde 😉

veseleocko
25. feb 2017

@cyklomena brala si dve tablety vecer?

cyklomena
25. feb 2017

@veseleocko jednu rano a jednu vecer

linda81
25. feb 2017

@bigoci88 ja som mala utrogest po kazdom ET a potom aj pri normalnom tehotenstve do cca 14 tt...mala som hematom a krvacania...zo zaciatku 2-2-2 potom sa to redukovalo...ale uz presne nepamatam ako a postupne vysadilo..

linda81
25. feb 2017

@blackcat8885 ☹...u nas podobne minulu sobotu....a to sme na plese boli...ma skoro porazilo...no nevadi...buduci mesiac...ja som od dnes zacala brat nejaku kys. listovu a dalsie, este vit. E musim zohnat a avokado ...a ovulacne testy ...sa zas ma clovek cim zaoberat 😀

linda81
25. feb 2017

@blackcat8885 inak mne sa zda, ze my sme uz boli spolu v nejakej skupinke 🙂

bevab
25. feb 2017

@blackcat8885 u mna ms prisla v noci. Takze zaciname od znova rovnako 🙂

blackcat8885
25. feb 2017

@linda81 v skupine januarovky 2013 😊

veseleocko
25. feb 2017

@cyklomena a pomohlo? Ja mam z toho hrozny vytok. A furt pocit ze sa nieco spusta ☹

n1colette
25. feb 2017

@blackcat8885 aspon vies, na com si 😔 no u mna stale nic.. dnes 32DC
Cakame dalej 🙂 ale brucho uz riadne pobolieva, ako na MS

cyklomena
25. feb 2017

@veseleocko ja som to brala po ET a po KET. Ci pomohlo? Babo sa podarilo po druhom vklade. Pred tym sme mali 3x IUI a pocas toho som brala utrogestan. Ja som ten progesteron uz nemohla ani vidiet☺. Neviem, ci to bolo tym, ze som bola v podstate pol roka na vseliakych moznych hormonoch, alebo to uz bolo tehotenstvom... bolo mi priserne.

cyklomena
25. feb 2017

@veseleocko a ten vytok, ani nehovor! Potom som ho uzivala cez usta, tiez nic moc, bolo mi zle. Ale teraz som v 26 tyzdni a tesim sa. Takze treba vydrzat!

linda81
25. feb 2017

@blackcat8885 vidis fakt...ja som tu uz dost dlho neprispievala...ale ked teraz naozaj planujeme babo, tak sa to cakanie lepsie znasa v kolektive 😀

blackcat8885
25. feb 2017

@linda81 ja tiez malo prispievam ale tak nejak pozvolna chceme druhe nesilime nic kedy bude vtedy bude

veseleocko
25. feb 2017

@cyklomena sak toto 🙂 super drz sa. Ja stale cakam na usg ci to nie je mimomaternicove.

linda81
25. feb 2017

@blackcat8885 no ved aj my tak..ked bude budeme sa tesit..ked nie,mame aspon jednu slecnu,co je v mojom pripade aj tak zazrak..

bigoci88
25. feb 2017

@linda81 v kazdom pripade je to zazrak. Ja sa modlim aby me mali aspon jedno zive a zdrave dietatko. Hoci mat surodenca je super a drzim vam velmi palce.Moj manzel ma 3 a kazda ma po dve deti, len my sme taki smoliari a ja jedneho mladsieho,on je bez. Ale on je s tych ludi ze "skokan roka" tak este aj on aby ma nepredbehol. Ale teraz nam to musi vyjst.

blackcat8885
25. feb 2017

Dievcata tie co este nemate deticky ja Vam velmi drzim palce aby ste sa dockali coskoro.

petinka83
25. feb 2017

@n1colette Drzim palce, aby neprisla. Biochemko zial aj u mna v januari ☹ mam uz jednu 2 rocnu babulu, ta bola na prvy sup. A teraz uz od septembra skusame druhe a nedari sa. Dokonca po biochemku mi minuly mesiac aj ovulacia vypadla, takze som teraz taka nesvoja, co to spravi v tomto cykle. uvidime podla ovu testov. Drzim nam vsetkym palce, nech uz mame akekolvek problemy, tak nech sa napriek nim zadari!!

n1colette
26. feb 2017

@petinka83 no mám pocit, ze mi to tento mesiac uplno zblblo ☹
Aj som mala ovulacne bolesti, aj som si myslela, ze by to mohlo vyjst po biochem...a namiesto toho som 33 DC bez tehu, bez MS 🙂 kto vie, co sa deje...
A dakujem moja.. my sa tiez snazime od septembra, a dufam, ze sa nam uz coskoro zadari 🙏😇 drzim palceky moooc

petinka83
26. feb 2017

@n1colette Presne, aj mne vo februari 5 dni meskala MS, ale bol to zrejme anovulacny cyklus, lebo tehu testy negativne a v case ovu aj ovulacne boli negatívne. A MS bola potom slaba a kratucka. Teraz som 13DC, tak som zvedava ake vyjdú ovu testy tento cyklus. Len sa modlim, aby uz ovu bola. Ty si robis ovu testy?

n1colette
26. feb 2017

@petinka83 ahh, toto budem mat asi aj ja 🤐 i ked som si myslela, ze po biochem. sa lahsie otehotnie. Tehu test som si naposledy robila v piatok.. spravim si dalsi zajtra, a potom sa uvidí, ako dalej
Ovu testy si nerobim.. skusala som ich v okt. a nov. ale dost ma to obmedzovalo, nepit 2h predtym, robit si ich v priblizne rovnakom case kazdy den.. to nie je nic pre mna 😔 ideme na to skor "pocitovo", kedze som mavala doteraz ukazkove 28 dnove cykly, s ovu bolestami a hlienom presne v strede cyklu.. akurat teraz nechapem, co sa to deje.. 😔 a nepaci sa mi to
A ty ako 13 DC? Co ukazuju testiky?

petinka83
26. feb 2017

@n1colette Ja si ovu testy robim len vo velmi pribliznom case, ze aj 2-3h rozdiel oproti minulemu dnu a pijem normalne. No a vychadzali mi pekne. Aspon som na nich zistila, ze mam ovu okolo 16-17DC, pri 30 dnovom cykle. Dnes poobede urobim prvy v tomto cykle, tak dam vediet. A ty este nemas nic stratene, mozno to aj bude tehu, ak si mala posunutu ovu. Uvidis zajtra na teste. Bodaj by daco vyšlo!

n1colette
26. feb 2017

@petinka83 uvidime 🙏 mam posledny testik doma.. tak dam vediet 😉 a tebe drzim palceky, nech sa trafite do ovu 🙏

linda81
26. feb 2017

@bigoci88 drzim palce, aby ste sa cim skor dockali 🙂

danka92
26. feb 2017

Baby vsak je tam? som tak 10az 12 dni a nieje ani z ranneho

matka295
26. feb 2017

@danka92 určite 😍 je to tam 👏 gratulujem veľmi 😘

matka295
26. feb 2017

@blackcat8885 to mi je luto. No nič ďalší cyklus ďalšia nádej 😘 držím palce