Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@petinka83 no musím sa priznať že som tiež počítala na prstoch 😂 dnes 19 DC.... No na 26 DC mám dostať, začala som na odporučenie gyndy brať inofolic. Niektoré baby pisali že im posunul cyklus tak dúfam že nie nech už mám to nepríjemné za sebou 😪 inak sa bojím dosť..... Viem že to je len laparka ale predsa prvý krát zákrok pod narkozou ..... Beer 😖
@matka295 Takze tento cyklus ste sa nemohli snazit? A uz mas aj termin na laparku? Prepac, necitala som uplne vsetky prispevky, tak neviem, kvoli comu ju mas mat 😖 A verim, ze sa toho obavas, ja som podstupila tiez zakrok pred 4 rokmi, ale bolo to v pohode. Urcite to tak bude aj u teba, zvladnes to, neboj.
@galactic
@petinka83
no pridavam sa do klubu s DC 12 🙂
Ja uz nie som mladica, ani drahy a navyse obaja mame stresujuce zamestnania.
Posledne 3 mesiace som pila alchemilku, pretoze sa mi skracovali cykly a aj ms trvala len dva dni, to mohlo byt uz znizenou hladinou hormonov, aj vystelka vtedy moze byt tensia... Zda sa mi, ze bylinka ucinkuje, ms bola posledne razy silnejsia. Moze nejako pomoct pri endometrioze?
Inak s tymi lodickami to je super napad 🙂 a dobra investicia.
Ja mam len jeden nerozbaleny testik od kamaratky, ktora otehu nedavno a darovala mi ho, nech sa aj nam zadari. A rozbalim ho az ked to bude opodstatnene.
Dobré ranko. Víkend za nami u mňa aj ovu A už len čakať A čakať 😁😁😁😁😁 s tými lodičky mi super nápad. Dnes idem S malou k lekárovi tak si asi urobíme babsky deň. Celý tt budeme doma máme u nás prázdniny A ja si budem užívať voľno. Len ranné vstávanie sa nastavilo podľa práce 😂😂😂😂 A už nie A nie zaspať.
@galaktic už sa nám zovulnieva A o pár dní dúfam že ztehotnieva 😀😀😀
@santine vitaj v klube ☺ prajem aby si ho použila už aj tento mesiac a nech sú na ňom čiaročky ☺ nepočula som o tom či pomáha alebo nie, ale alchemilka je všeobecne dobrá bylinka na ženské veci a pijem ju,keď už pre nič iné tak pre dobrý pocit
@cucuska tak vy máte super program na celý týždeň, brala by som 😁 uvidíme ako to dopadne tentoraz, popravde už nič neočakávam radšej
Ahojte,
oficialne sa pridavam aj ja! Tiez sme na to s priatelom vhupli teraz vo februari a tento tyzden by som som velmi rada uz mala za sebou, kedze som v ocakavani/neocakavani ci "kamosky" pridu alebo nie. Ak by sa to podarilo na prvy krat, celkom by nas to potesilo, kedze si robime srandu, akych zdatnych ma plavcov 🙂
Kedze v aprili budem mat 37 a je to prvy krat, co sa pokusam, celkom ma zaujima aku sancu mame... Podla Dr. je vsetko plne funkcne. Dumam, sledujem kadejake priznaky, ale moj prvy bude asi az ci pridu alebo nepridu...
Takze "cakacka" 🙂
@lucialongi7 tak to držím palce, čakáme spoločne že už ms nepríde 😁
@n1colette a ty si neskúšala alchemilku? možno by to upravila
@petinka83
@galaktic no my sme mali nechránený styk aj tento mesiac... Nejako sa nevyjadrila že sa treba zdržiavať. Ešte neviem kedy keď dostanem ms mám sa ísť dohodnúť na termíne. No je to kvôli tomu že už pol roka sa snažíme a nič a aj kvôli tomu že chce vidieť sliznicu v maternici vo sa tam deje prečo nerastie.
@galaktic alchemilku som praveze pila vo februari po ovu ☹ vzdy som mala 28-dnovy cyklus, no ako sme sa zacali snazit, a zacala som brat vitaminy (E, Mg, jod aj kyselinu listovu) + pit alchemilku, cele to mam nejako divne. Ja nechapem.. mam vsetko vysadit? Mozno niekomu pomaha.. inym zase skodi 🙄

@galaktic Hehe, aj ja na prstoch ratam skoro vzdy 😀 Ano, mavam neskorsiu ovu, tak medzi 15DC a 17DC, kdezto ty uz asi kazdu chvilku. Tak uz len stasticko popriat, nech to dame 😉