icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

petinka83
26. feb 2017

@galaktic Hehe, aj ja na prstoch ratam skoro vzdy 😀 Ano, mavam neskorsiu ovu, tak medzi 15DC a 17DC, kdezto ty uz asi kazdu chvilku. Tak uz len stasticko popriat, nech to dame 😉

galaktic
26. feb 2017

@petinka83 úprimne, ja neviem kedy ju mám 😁 odhadom možno aj dnes/zajtra. Dúfam že sa nám podarí a budeme sa tešiť spolu ☺

matka295
26. feb 2017

@galaktic to mi je veľmi ľúto 😟 prajem ti čím skôr tehu do úspešného konca 😘 veľmi veľmi držím palce. Musím uznať že bojuješ statočne a si veľmi silná žena. Je to pliaga len čo je pravda 😥

matka295
26. feb 2017

@petinka83
@galaktic dúfam že potom budeme vyvolávať duchov spoločne 🤗😍 juj držím vám palce nech to príde tento mesiac 🙏

galaktic
26. feb 2017

@matka295 ďakujem, aj ja ti držím palce, aby sa bábo čím skôr podarilo a aby všetko dobre dopadlo ☺

galaktic
26. feb 2017

@matka295 no stále tajne a nesmelo dúfam že o chvíľku bude čo testovať, a je super že je nás viac ☺

petinka83
26. feb 2017

@matka295 Verim, ze spolu nieco vyvolame 🙂 Ty si ako na tom? Kolky DC?

matka295
26. feb 2017

@galaktic ďakujem moja si poklad ❤ ja tebe tiež prajem čím skôr drobčeka 😘

galaktic
26. feb 2017

@matka295 ďakujem ☺ ty si teraz ako na tom? snažíte sa,či ešte ideš k dr.?

matka295
26. feb 2017

@petinka83 no musím sa priznať že som tiež počítala na prstoch 😂 dnes 19 DC.... No na 26 DC mám dostať, začala som na odporučenie gyndy brať inofolic. Niektoré baby pisali že im posunul cyklus tak dúfam že nie nech už mám to nepríjemné za sebou 😪 inak sa bojím dosť..... Viem že to je len laparka ale predsa prvý krát zákrok pod narkozou ..... Beer 😖

matka295
26. feb 2017

@galaktic idem k dr až keď dostanem ms dohodnúť termín laparky a potom chce hneď stimulovať....

petinka83
26. feb 2017

@matka295 Takze tento cyklus ste sa nemohli snazit? A uz mas aj termin na laparku? Prepac, necitala som uplne vsetky prispevky, tak neviem, kvoli comu ju mas mat 😖 A verim, ze sa toho obavas, ja som podstupila tiez zakrok pred 4 rokmi, ale bolo to v pohode. Urcite to tak bude aj u teba, zvladnes to, neboj.

santine
26. feb 2017

@galactic
@petinka83
no pridavam sa do klubu s DC 12 🙂
Ja uz nie som mladica, ani drahy a navyse obaja mame stresujuce zamestnania.
Posledne 3 mesiace som pila alchemilku, pretoze sa mi skracovali cykly a aj ms trvala len dva dni, to mohlo byt uz znizenou hladinou hormonov, aj vystelka vtedy moze byt tensia... Zda sa mi, ze bylinka ucinkuje, ms bola posledne razy silnejsia. Moze nejako pomoct pri endometrioze?
Inak s tymi lodickami to je super napad 🙂 a dobra investicia.
Ja mam len jeden nerozbaleny testik od kamaratky, ktora otehu nedavno a darovala mi ho, nech sa aj nam zadari. A rozbalim ho az ked to bude opodstatnene.

cucuska
autor
27. feb 2017

Dobré ranko. Víkend za nami u mňa aj ovu A už len čakať A čakať 😁😁😁😁😁 s tými lodičky mi super nápad. Dnes idem S malou k lekárovi tak si asi urobíme babsky deň. Celý tt budeme doma máme u nás prázdniny A ja si budem užívať voľno. Len ranné vstávanie sa nastavilo podľa práce 😂😂😂😂 A už nie A nie zaspať.

@galaktic už sa nám zovulnieva A o pár dní dúfam že ztehotnieva 😀😀😀

cucuska
autor
27. feb 2017

@santine stresujúce zamestnanie je už podľa mňa každé 😀😀😀 u nás je to rovnako obaja máme na krku zodpovednosť A stým pádom aj stres. Zas aj streda či chcú deti 😃😎😃😎😎držím moc moc palce a o dva tt testujeme

danka92
27. feb 2017

Baby dnes rano som si spravila ďalší test tiež je tam ciatocka ale dako nezpsilnela spodny je dnešný a vrchný je včerajší

galaktic
27. feb 2017

@matka295 narkózy sa neboj, ja už mám za sebou 4 dokopy a je to záťaž pre organizmus ale bude dobre, len treba dodržať čo ti povedia nepiť a nejesť aby ti nebolo zle a zvládneš to. A potom sa už budete môcť snažilkovať?

galaktic
27. feb 2017

@santine vitaj v klube ☺ prajem aby si ho použila už aj tento mesiac a nech sú na ňom čiaročky ☺ nepočula som o tom či pomáha alebo nie, ale alchemilka je všeobecne dobrá bylinka na ženské veci a pijem ju,keď už pre nič iné tak pre dobrý pocit
@cucuska tak vy máte super program na celý týždeň, brala by som 😁 uvidíme ako to dopadne tentoraz, popravde už nič neočakávam radšej

galaktic
27. feb 2017

@danka92 ja nie som odborník na testy, ale skúsila by som každé dva dni testovať tam by mohlo byť vidno väčší rozdiel v čiarkach, každopádne sú tam a to je super, treba myslieť pozitívne a bude dobre ☺

danka92
27. feb 2017

@galaktic Ďakujem pekne dnešný som robila skor preto aby som sa uistila ze to naozaj ak je a že to nieje len planny poplach

galaktic
27. feb 2017

@danka92 ja aj za teba verím že je to pravda ☺

danka92
27. feb 2017

@galaktic Ďakujem si mila ❤

cucuska
autor
27. feb 2017

@danka92 no je to tam. Skus ešte počkať 3 dní 😀

n1colette
27. feb 2017

@petinka83
@galaktic

nic baby, test biely ako sneh... tak to bude zrejme anovulak aj u mna.. ale nervy mam riadne 😠 nemam rada taketo "vykyvy"
Snad sa mi cyklus coskoro upravi 🙏 a vobec, nech uz MS pride 🙏 este nikdy som sa na nu takto netesila 😀

lucialongi7
27. feb 2017

Ahojte,
oficialne sa pridavam aj ja! Tiez sme na to s priatelom vhupli teraz vo februari a tento tyzden by som som velmi rada uz mala za sebou, kedze som v ocakavani/neocakavani ci "kamosky" pridu alebo nie. Ak by sa to podarilo na prvy krat, celkom by nas to potesilo, kedze si robime srandu, akych zdatnych ma plavcov 🙂
Kedze v aprili budem mat 37 a je to prvy krat, co sa pokusam, celkom ma zaujima aku sancu mame... Podla Dr. je vsetko plne funkcne. Dumam, sledujem kadejake priznaky, ale moj prvy bude asi az ci pridu alebo nepridu...
Takze "cakacka" 🙂

galaktic
27. feb 2017

@lucialongi7 tak to držím palce, čakáme spoločne že už ms nepríde 😁
@n1colette a ty si neskúšala alchemilku? možno by to upravila

matka295
27. feb 2017

@petinka83
@galaktic no my sme mali nechránený styk aj tento mesiac... Nejako sa nevyjadrila že sa treba zdržiavať. Ešte neviem kedy keď dostanem ms mám sa ísť dohodnúť na termíne. No je to kvôli tomu že už pol roka sa snažíme a nič a aj kvôli tomu že chce vidieť sliznicu v maternici vo sa tam deje prečo nerastie.

n1colette
27. feb 2017

@galaktic alchemilku som praveze pila vo februari po ovu ☹ vzdy som mala 28-dnovy cyklus, no ako sme sa zacali snazit, a zacala som brat vitaminy (E, Mg, jod aj kyselinu listovu) + pit alchemilku, cele to mam nejako divne. Ja nechapem.. mam vsetko vysadit? Mozno niekomu pomaha.. inym zase skodi 🙄

galaktic
27. feb 2017

@matka295 ach, bodaj by ti už ani nedošla 😉
@n1colette a nebola si u dr.? iste by ti povedal viac

n1colette
27. feb 2017

@galaktic mam ist k nemu az po MS.. ale ta nejak nechodi 😀 urcite sa ho chcem spytat vselico mozne..