Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@cucuska skús si pozrieť skupinu Spoznajme svoje telo ( meranieBT, ovu testy) tak nejako sa volá. Tam sa dozviete viac informácií. Ja som sa tiež chcela sledovať ale akosi nevyšlo 😂 dobré že už dva cykly testujem s nič..... No ale musím sa priznať že nie tak ako by som mala 😝
@danka92 no vidíš ake koľajnice. Nestresuj sa tolk. Všetko je na najlepšej ceste. 😇
@blackcat8885 tak to musel byť dobrý kreten ten tvoj ex ešte že si ho vymenila 😉
Inak baby ja som dnes 25 DC neviem či to je inofolicom ale po minulé cykly som už od 23 DC spinila a 26 DC prišla mrchaňa. Ale teraz nič akosi len ma veľmi bolí brucho konkrétne pravý vaječník ako keby 😫😪
@galaktic lekárka mi ho odporučila no ja som počula že rozhadzuje cyklus ale aj veľa chvály na neho tu niekde na mk som čítala že je najlepší pre baby s pco... Tak to môže byť ním že bude dlhší. Možno mi ho trochu posunie. Uvidíme čo bude ďalej.
@cucuska áno užívam ho jeden sáčok denne. ja ja si myslím že to bude ním.
@petinka83 drahá taká nevídaná vec sa ti mi stala ja nemám doma ani jeden tehu test 😱 no chapes to kedy by sa mi najviac zišiel 😒
Inak baby aj keby že by som mala pozitívny tehu alebo aspoň ducha to by som hneď musela ísť k dr pre progesterón. Veď ja ho skoro nemám tak určite mi ani žlté teliesko nepracuje..... Och .... To sú trápenia 😔
@petinka83 ďakujem. No dnes som 26 DC mala by som dostať sudim podľa posledných troch mesiacov kedy mi to prišlo vždy na 26 DC a spinila som od nejakého 23 DC. Cítim sa dobre. Bolia ma trošku kríze nie celý deň len občas. A inak má neboli nič. Včera som ale bola trochu uplakaná prišla na mňa depka či čo, spenula som si na niečo a hneď slzy. Inak mi je dobre. Vôbec sa necítim na ms. Trošku bolí brucho keď na ňom ležím. Inak mi je fajn. No zajtra budem musieť kúpiť testy alebo si dám zobrať krv nech mi mamka zoberie ona je zdravotná sestra. A zan sie do labaku 😊 a skúsim zajtra ráno spraviť ovu test vraj to tiež pekne ukáže ale musí byť pozitívny úplne.
cawte...ja zu tiez robim ovulacne testy ...dnes 3 den...pomaly tmavnu...takze asi este 2-3 dni do ovulacie pocitam...co ale tiez este nic neznamena 😀
Baby A keď si tehu aj ovu test je +?
Baby ale v snažilkách som už videla zopár báb čo mali v čase ms pozitívny ovu test a boli tehu ☺

@danka92 parádny testík ☺ vidíš, všetko je v poriadku určite, netreba sa zbytočne stresovať