icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
4. mar 2017

@danka92 parádny testík ☺ vidíš, všetko je v poriadku určite, netreba sa zbytočne stresovať

cucuska
autor
4. mar 2017

@galaktic My pôjdeme naraz 🙂 Obe si to želáme 🙂

matka295
4. mar 2017

@cucuska skús si pozrieť skupinu Spoznajme svoje telo ( meranieBT, ovu testy) tak nejako sa volá. Tam sa dozviete viac informácií. Ja som sa tiež chcela sledovať ale akosi nevyšlo 😂 dobré že už dva cykly testujem s nič..... No ale musím sa priznať že nie tak ako by som mala 😝

@danka92 no vidíš ake koľajnice. Nestresuj sa tolk. Všetko je na najlepšej ceste. 😇

@blackcat8885 tak to musel byť dobrý kreten ten tvoj ex ešte že si ho vymenila 😉

matka295
4. mar 2017

Inak baby ja som dnes 25 DC neviem či to je inofolicom ale po minulé cykly som už od 23 DC spinila a 26 DC prišla mrchaňa. Ale teraz nič akosi len ma veľmi bolí brucho konkrétne pravý vaječník ako keby 😫😪

yolandi
Autor odpoveď zmazal
galaktic
4. mar 2017

@matka295 ja som počula veľa chvál na ten inofolic, ale neviem či to je ním spôsobené. Normálne rozmýšľam že zainvestujem tento mesiac keď zas dojde ms a budem sklamaná nie do lodičiek ale do liekov 😁😁😁😁😁

cucuska
autor
5. mar 2017

@matka295 Ďakujem pozriem sa. A uzivas ten inofolic? Môže to byť aj ním. U mňa mal opačný efekt.

@yolandi môže to byť rôzne. S takým dlhým cyklom si aj bola u lekára? Uzivas niečo? Ak to tak dlho mešká ešte pockaj otestujte znova A aK beloba skus lekára.

cucuska
autor
5. mar 2017

@danka92 A aké máš príznaky?

danka92
5. mar 2017

@cucuska Som.neskutočne unavená a včera ma veľmi bolela hlava a občas my je nevolno to je zatiaľ všetko

petinka83
5. mar 2017

@matka295 Dnes testujes?😉

petinka83
5. mar 2017

@danka92 Takto nech vyzera tehu test kazdej z nas. 🙏 Super Danka. Cakame na spravy od lekara.

petinka83
5. mar 2017

@galaktic Hehe, aj ja som zainvestovala do liekov, aj ked na inofolic sa tiez este len chystám 😉 No beztak to u nas uz vyzera ako v lekarni 🤒

petinka83
5. mar 2017

@yolandi Ja mam tiez dlhsie cykly. Pred prvym tehu som mala 34 dnove a žiadny problem otehotnieť. Skor aby si mala pravidelne. Popripade odsleduj ovulaciu testami, kedy mavas. Ale kludne mozes byt tehu🍼😉

matka295
5. mar 2017

@galaktic lekárka mi ho odporučila no ja som počula že rozhadzuje cyklus ale aj veľa chvály na neho tu niekde na mk som čítala že je najlepší pre baby s pco... Tak to môže byť ním že bude dlhší. Možno mi ho trochu posunie. Uvidíme čo bude ďalej.
@cucuska áno užívam ho jeden sáčok denne. ja ja si myslím že to bude ním.
@petinka83 drahá taká nevídaná vec sa ti mi stala ja nemám doma ani jeden tehu test 😱 no chapes to kedy by sa mi najviac zišiel 😒

Inak baby aj keby že by som mala pozitívny tehu alebo aspoň ducha to by som hneď musela ísť k dr pre progesterón. Veď ja ho skoro nemám tak určite mi ani žlté teliesko nepracuje..... Och .... To sú trápenia 😔

petinka83
5. mar 2017

@matka295 A dnes si mala dostat a nic?? A citis sa ako? No zajtra by som na tvojom mieste pokupila dake testiky. A navyse, ked to potrebujes vcas zistit. Drzim palce. Nic nie je nemozne. 😘

matka295
5. mar 2017

@petinka83 ďakujem. No dnes som 26 DC mala by som dostať sudim podľa posledných troch mesiacov kedy mi to prišlo vždy na 26 DC a spinila som od nejakého 23 DC. Cítim sa dobre. Bolia ma trošku kríze nie celý deň len občas. A inak má neboli nič. Včera som ale bola trochu uplakaná prišla na mňa depka či čo, spenula som si na niečo a hneď slzy. Inak mi je dobre. Vôbec sa necítim na ms. Trošku bolí brucho keď na ňom ležím. Inak mi je fajn. No zajtra budem musieť kúpiť testy alebo si dám zobrať krv nech mi mamka zoberie ona je zdravotná sestra. A zan sie do labaku 😊 a skúsim zajtra ráno spraviť ovu test vraj to tiež pekne ukáže ale musí byť pozitívny úplne.

galaktic
5. mar 2017

@matka295 juuuuj mojaraz dva aspoň ten ovu test a zajra ráno rovno ku dr.pre dobrús právu juuj riadne som napätá aj za teba
@petinka83 u nás už ani nie už mi došla aj kys. listová a nemám ešte ani novú kúpenú ja som už načisto rezignovaná alebo čo..

matka295
5. mar 2017

@galaktic och tak to som aj ja napätá ako gumka v gačkoch 😂 dám vedieť ráno 👍

galaktic
5. mar 2017

@matka295 vstávam o 4 tak čakám info😉

matka295
5. mar 2017

Baby musím sa priznať ja som si dnes ráno robila tie ovu testy vrchný je z ranného a ten pod ním o tri hodiny neskôr
@galaktic čo povieš? Lepšie odfotiť teraz nemôžem lebo starý už zakukuje čo zas robím 🙈

linda81
5. mar 2017

cawte...ja zu tiez robim ovulacne testy ...dnes 3 den...pomaly tmavnu...takze asi este 2-3 dni do ovulacie pocitam...co ale tiez este nic neznamena 😀

matka295
5. mar 2017

@linda81 ahojky tak držím palčeky nech niečo znamená... Veru máš pravdu v tomto kopu žien má pozitívny ovu test s nepraskaju vajka alebo tak. Len si neprivolavaj zle a mysli pozitívne 🤗 všetko bude určite v pohode

cucuska
autor
5. mar 2017

@matka295 ja s Inofolikom kamarátka nie som ale tebe nech len pomôže a prinesie //
Ty si 26 DC a máš pozitívne OVU testy ? Nie je to divne ??? Neviem mne to tak príde.

galaktic
5. mar 2017

@matka295 ja neviem ja som v živote ovu test nerobila, skús ráno tehu 😉

petinka83
5. mar 2017

@matka295 Matka, tak to chce jednoznacne zajtra tehu test spravit! Ovu mat teraz nemozes, tak co z toho vychadza? No naozaj ake napatieee. Kedy ides kupit tehu test?🚗

cucuska
autor
5. mar 2017

Baby A keď si tehu aj ovu test je +?

galaktic
5. mar 2017

Baby ale v snažilkách som už videla zopár báb čo mali v čase ms pozitívny ovu test a boli tehu ☺

petinka83
5. mar 2017

@cucuska
@galaktic Ano, v case MS by mal byt ovu test vtedy silno pozitivny, ked si tehu. Preto nam to tu Matka podstrcila neneapadne 😉

yolandi
Autor odpoveď zmazal
galaktic
6. mar 2017

@petinka83 no bodaj by bola Matka ten prípad 😉