icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

pa3cia112
6. mar 2017

Ahojte žienky 🙂 Pridávam sa k vám 🙂 Aj keď my sa už snažíme dlhšie, ...2 roky..., ale verím, že sa nám to podarí 🙂

kristinenka
7. mar 2017

Dievcata mam teraz 10 dni antibiotika,5 dni uz za sebou a este mi 5 ostava. Beriem Ciphin a nemoze sa v tehotenstve uzivat. Akurat my vychadza na tento cas plodne obdobie. Mame sa snazit,ci.pockat dalsi mesiac? Dakujem

cucuska
autor
7. mar 2017

@galaktic nemyslím si. Mňa bolia vždy A riadne. Tento mesiac sme to asi prepasli. Manžel A jeho práca😣😣😣

cucuska
autor
7. mar 2017

@kristinenka ja by som sa. Tieto veci tak prísne neberiem. A pokiaľ dôjde u teba k uhniezdeniu už budú ATB z tela von

@pa3cia112 vitaj 😀

galaktic
7. mar 2017

@cucuska chápem... za to mna ešte nikdy neboleli pred ms až min. mesiac, to každá sme iná. Nevadí, budete si užívať ďalší mesiac, snáď už bude voľnejší ☺
@pa3cia112
@kikaliki ahojte, držím palce v snažení ☺
@kristinenka ja by som sa poradila s dr. alebo v lekárni, pre istotu, aj keď si myslím že s tým uhniezdením cucuska správne hovorí, ale za opýtanie nič nedáš a budeš na istom

matka295
7. mar 2017

@cucuska no motyka môže vystreliť 😁 mohla by si nás potešiť dobrou správou 😘

cucuska
autor
7. mar 2017

@matka295 tak toto by musela poriadne strieľať. Hej presne ako hovoríš každá sme iná. Ja mám vždy bolesti A poriadne.ako náhle nabehne MS bolesti sú fuc.

galaktic
7. mar 2017

@matka295
@cucuska veď koľko žien otehu ani nevedia kedy a ako, všetko je možné ☺

matka295
7. mar 2017

No žienky mojej ms niet .... Asi to vidím na ďalší test .... Ráno asi urobím.

cucuska
autor
7. mar 2017

@galaktic pri mojom mužovi sa mi to stat nemôže. Ze by som nevedela že kedy 😂😂😂😂podľa mňa on stále rozmysla. Aj pri ....😂

@matka295 tak toto vyzerá nadejne. Dúfam že ideš robiť tehu test 😃

galaktic
7. mar 2017

@cucuska nehovor že on sa viac sústredí ako ty 😁😁😁
@matka295 to by chcelo test, silno držím palce☺ a príznaky na ms alebo na tehotenstvo máš?

matka295
7. mar 2017

@cucuska hej zajtra ráno testujem
@galaktic čo ja viem moja tak bolia ma kríže a trochu brucho. Baby určite to bude ms z toho.... mám taký pocit neverím že by sa to podarilo 😒

No čo žienky koľké dnes pozeráme Baby boom? 😉

nikusiak9
7. mar 2017

@matka295, ja chcem babooooo, ved to nevyzera tak narocne :D
zajtra mam volat na vysledky sterov gynekologa na ureoplazmu a podobne veci, co sposobuju ze spermie zomieraju v posve, tak dufam ze budu negativne , tak myslim dnes viac na to ako na baby boom

galaktic
8. mar 2017

@matka295 bolo by to super, ale keby náhodou nie tak nevešaj hlavu, trochu si oddýchnete po laparke a potom to príde ☺
@nikusiak9 tak držím palce nech sú výsledky v poriadku ☺

cucuska
autor
8. mar 2017

@matka295 Netrpezlivo čakáme , no ako ????

matka295
8. mar 2017

@nikusiak9 o tak to je dobre že také stery robí možno aj mne moja urobí stery také . Uvidíme po laparke

matka295
8. mar 2017

@galaktic nevesam drahá moja ani som netestila .... Prichádza spinenie ... Tak nabudúce 😉

matka295
8. mar 2017

@cucuska och moja keď som videla že začínam špiniť ani sa mi ten test nechcelo urobiť. Keď sa dačo zmeni tak poobede urobím keď prídem z práce 😊

cucuska
autor
8. mar 2017

@matka295 NOoo tak ok :( a ja som sa už tešila . hihihihi.no idem sa chystať do práce. PAAA

nikusiak9
8. mar 2017

@matka295 takze pozitivne na ureoplazmu a vraj teoreticky to zabijanvsetky spermie hned v posve :( 3t antibiotik..piatok mam istva vysvetli mi to...smutne ze asi 3t bez sexu aj

cucuska
autor
8. mar 2017

@nikusiak9 A to sa dá liečiť? To je nejaký zápal? ČI čo?

nikusiak9
8. mar 2017

@cucuska, da sa silnymi antibiotikami a lokalnou liecbou...vraj ak to mas je malo pravdepodobne ze otehotnies kym to mas kedze zomru v posve a nestihnu ist dalej...

cucuska
autor
8. mar 2017

@nikusiak9 aha , hmmmm no nič moc :(

galaktic
8. mar 2017

@matka295 aj ja som sa už tešila za teba, nič to, ono to príde☺
@nikusiak9 to ma mrzí, 3 týždne zbehnú ako voda a bude dobre ☺

cucuska
autor
8. mar 2017

@nikusiak9 ono rýchlo ubehne a uvidíš . Ani sa nenazdáš

@galaktic AKo ? Kedy testuješ ? Dúfam, že MS nepríde a prídu //

matka295
8. mar 2017

@cucuska budeme sa tešiť nabudúce 😃
@nikusiak9 o tuším že aj bratrancova manželka to mala tri týždne syn brali obaja ale oni idú na umelé.... To nič tri týždne vydržíš a po troch týždňoch nedáš manžovi dýchať .... Oj ako budete plodiť 😃 jedna radosť 🙊
@galaktic budeme sa tešiť nabudúce 😋
No baby nespinim nejak extra tak som urobila poobede test samozrejme že na ňom nič nebolo. Biely ako sneh. Tak to vidím tak že asi v piatok pôjdem k dr a objedná má na laparku. Hodín sa na maródku a budem čakať a informovať vás ako mi je. Aspoň že vás mám 😘

cucuska
autor
8. mar 2017

@matka295 len informuj budeme držať všetky 4 palce

linda81
8. mar 2017

ahojte....takze....ja mam dnes pozitivny ovu test..az vlastnym ociam neverim...a mm v robote 😅😢...ako naschval--

linda81
8. mar 2017

@matka295 ja som bola tiez na laparoskopii....kde sa vlastne aj zistila moja dg....... v 2011 to bolo..

matka295
8. mar 2017

@linda81 bojím sa toho. Nebojím sa ani bolesti ani ničoho iného len narkózy sa bojím. A čo ti zistili keď sa smiem spýtať? A ako to prebiehalo?