Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Dievcata mam teraz 10 dni antibiotika,5 dni uz za sebou a este mi 5 ostava. Beriem Ciphin a nemoze sa v tehotenstve uzivat. Akurat my vychadza na tento cas plodne obdobie. Mame sa snazit,ci.pockat dalsi mesiac? Dakujem
@kristinenka ja by som sa. Tieto veci tak prísne neberiem. A pokiaľ dôjde u teba k uhniezdeniu už budú ATB z tela von
@pa3cia112 vitaj 😀
@cucuska chápem... za to mna ešte nikdy neboleli pred ms až min. mesiac, to každá sme iná. Nevadí, budete si užívať ďalší mesiac, snáď už bude voľnejší ☺
@pa3cia112
@kikaliki ahojte, držím palce v snažení ☺
@kristinenka ja by som sa poradila s dr. alebo v lekárni, pre istotu, aj keď si myslím že s tým uhniezdením cucuska správne hovorí, ale za opýtanie nič nedáš a budeš na istom
No žienky mojej ms niet .... Asi to vidím na ďalší test .... Ráno asi urobím.
@cucuska budeme sa tešiť nabudúce 😃
@nikusiak9 o tuším že aj bratrancova manželka to mala tri týždne syn brali obaja ale oni idú na umelé.... To nič tri týždne vydržíš a po troch týždňoch nedáš manžovi dýchať .... Oj ako budete plodiť 😃 jedna radosť 🙊
@galaktic budeme sa tešiť nabudúce 😋
No baby nespinim nejak extra tak som urobila poobede test samozrejme že na ňom nič nebolo. Biely ako sneh. Tak to vidím tak že asi v piatok pôjdem k dr a objedná má na laparku. Hodín sa na maródku a budem čakať a informovať vás ako mi je. Aspoň že vás mám 😘
ahojte....takze....ja mam dnes pozitivny ovu test..az vlastnym ociam neverim...a mm v robote 😅😢...ako naschval--

Ahojte žienky 🙂 Pridávam sa k vám 🙂 Aj keď my sa už snažíme dlhšie, ...2 roky..., ale verím, že sa nám to podarí 🙂