Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@cucuska áno po pol roku. Ona povedala že je to dosť dlho a že bude potrebné to riešiť. Ja som z toho bola tiež veľmi prekvapená a hlavne v strese z tej lapsrky. Ale ona ju chce hlavne kvôli tej dlhodobo nízkej sliznici. Tak uvidím aké budú výsledky HP. V piatok idem na ďalší odber krvi to budem akurát 3 DC .
Ahojte. Mam cerstvych 30. Cca 8-10 cyklov nechranenych pokusov v priebehu roku a pol (museli sme dat parkrat pauzu skrz moje zdravotne problemy) a nic. Cyklus cca 28-30dni. Mam dotaz na vas skusene:
- je lepsie mat v plodnych dnoch sex kazdy den alebo ob den?
- ako inak sa este da prirodzene a nenutene si zlepsit sance?
- pijete po ovu alkohol ak ste niekde vonku alebo sa sama pred sebou tvariite ze ste tehu a radsej opatrna?
- pomohlo niektorej z vas zmazat si aplikaciu menstruacny kalendar v telefone ze ste prestali prilis riesit a ratat?
- mate ine ideas? ;)
Ps mne jedna dula povedala ze normalne je rok az dva skusania... pokial je vek pod 35. Ze skor sa tlaci na zasahy medicinske lebo je to biznis. Aky mate na to nazor?
@juliet86 Ahoj
Je pravda že najlepšie je neriešit . Aj ja mám akú ale neriešim kedy , nič tam nezapisujrm má ju len preto že mi to počíta MS. Alkohol? Veľa nie je nikdy ok. Či chceš byť tehu ajebo nie. Šance zvýšiť? Ľúbiť partnera A skúšať to asi nerieši. Prvé trhu som riešila, merala teplotu, kontrolovala hlien....A tehotná som ostala až po roku. Teraz to tak nechcem. Chcem sa na to tešiť A nechcem nič počítať. Ale to je môj názor. Je pravda že sme ešte len začali A otázne je ako ho zmením keď rok nič ale zatiaľ som naladená na túto nôtu. Tebe držím palce nech sa ti trhu veľmi rýchlo splní 😁😁😁😁
@cucuska ďakujem 🙂
@juliet86 Ahoj ja som tiež nejak extra neriešila, nemeriam teplotu a ani nemám ovu testy, aplikáciu mám ale viac menej pre orientáciu.. Bolo to ťažké, ale došla som s tomu, že sa stane len to čo sa stať má, ale stále verím, že nejaká dušička z nebíčka sa rozhodne že sa chce narodiť do našej rodiny. No a alkohol? Ja len príležitostne, ak má napr. niekto sviatok tak si pripijeme, ako aj teraz svokra bude mať meniny tak si dáme po pohári vína, a to nikomu neublíži 🙂
Možno to vyznie ako klišé, ale treba myslieť pozitívne a veľa neriešiť, môžeš brať vitamíny, tým nepoškodíš, a dobre sa nalaďte, lúbte sa, a to nikdy nemôže zle skončiť 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam 🙂 v septembri sme prisli o prve mimi v 6tyzdni :( od decembra skusame, ale nejak nic, prve sa podarilo hned ani sme sa snazit nemuseli, tak dufam ze teraz to nebude problem.
Verim ze onedlho budeme zakladat novu skupinu aj s terminom 🙂
Caute, ja som po 7r/8r brani antikoncepcie tiez zacala snahou o babo. Aktualne som 6/7DPO ( aplikacia vyratala den ovulacie den po pozitivnom ovulacnom teste a az dalsi den rata ako 1DPO. Kedze ktovie ci mi nabehne bezny cyklus tak mnestruaciu cakam 15teho, prip.kvoli posunutej ovulacii (17DC) az 19teho 🙂 drzim vsetkym palce
No zienky,my zatial mame snazenie tento mesiac pred sebou,ale akurat som na ATB kvoli nejakej bakterii, v pondelok po dobrati, 12DC sa mam zastavit na kontrolu a zaroven mi spravi folikulometriu, verim,ze este len bude pred ovlukou, kedze teraz sa snazit nemozeme....mozno ltt zachytime ovulku,ale skoro po roku cakania,sa uz neviem dockat, zatial sme kludni, nestresujeme, verim,ze to pojde sup sup,rovnako aj Vam 🙂 ocakavam dalsi cyklus 2.3. tesne pred narodkami, tak verim,ze obdrzim ten najkrasi darcek,aky len moze byt.... drzim prsty!!!! a pekny den zelam....
@cucuska ďakujem no ide teraz od nej tak výsledky progesterón mám len 2,44 .... Veľmi nízke. Minimálna hodnota začína od 10,62 ... Na to mi dá utrogestan. Medzi 11-13 DC mám ísť na folikulometriu že pozre či dozrievajú vajíčka. A keďže som teraz chorá tak v ďalšom cykle laparoskopia.... Ženy bojím sa už. Tá nízka hladina má zastrasila ale povedala že bude múdrejšia keď budu výsledky ostatných hormónov že je to len jedno číslo. Tak uvidíme v pondelok mám mať výsledky, sestrička mi povedala že si môžem zavolať. Alebo už počkám do folikulometrie.

Wau... tak drzim palce aj ja. Je to svina ta endometrioza :/