icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

mishicca
8. feb 2017

Wau... tak drzim palce aj ja. Je to svina ta endometrioza :/

galaktic
8. feb 2017

@mishicca to teda je..Ďakujem, aj ja ti držím palce 🙂

cucuska
autor
8. feb 2017

@galaktic Ja som brala Inofolic ale zbavila som sa ho a teraz mám GS Mamavit. Tak uvidíme ako to bude fungovať 😘

galaktic
8. feb 2017

@cucuska Dúfam, že tak ako chceme 🙂

cucuska
autor
8. feb 2017

@galaktic o tom nepochybujem. V pondelok sa dozviem má prísť MS tak som V očakávaní . Sama som zvedavá I keď bola by to veľká náhoda keby to vyšlo hneď na prvýkrát. To by bol aký goooool 😲

vbb21
Autor odpoveď zmazal
vbb21
Autor odpoveď zmazal
matka295
8. feb 2017

@cucuska áno po pol roku. Ona povedala že je to dosť dlho a že bude potrebné to riešiť. Ja som z toho bola tiež veľmi prekvapená a hlavne v strese z tej lapsrky. Ale ona ju chce hlavne kvôli tej dlhodobo nízkej sliznici. Tak uvidím aké budú výsledky HP. V piatok idem na ďalší odber krvi to budem akurát 3 DC .

cucuska
autor
8. feb 2017

@matka295 keď máš nízku sliznicu aj MS máš slabú.?príde mi to skoro všetky tie vyšetrenia ale klobúk dole pred lekárkou. A ah hormonálny profil ti robila?

cucuska
autor
8. feb 2017

@vbb21 to máš fakt drsný cyklus Veľa dní A naozaj nepravidelný. Sa ti ani nečudujem že toľko testujes. Fakt nevieš na čom si

galaktic
8. feb 2017

@cucuska to by bolo super 🙂 ja čakám že nedostanem v utorok :D ale chcem skúsiť testík tak v sobotu/nedeľu 🙂

vbb21
Autor odpoveď zmazal
juliet86
8. feb 2017

Ahojte. Mam cerstvych 30. Cca 8-10 cyklov nechranenych pokusov v priebehu roku a pol (museli sme dat parkrat pauzu skrz moje zdravotne problemy) a nic. Cyklus cca 28-30dni. Mam dotaz na vas skusene:
- je lepsie mat v plodnych dnoch sex kazdy den alebo ob den?

- ako inak sa este da prirodzene a nenutene si zlepsit sance?

- pijete po ovu alkohol ak ste niekde vonku alebo sa sama pred sebou tvariite ze ste tehu a radsej opatrna?

- pomohlo niektorej z vas zmazat si aplikaciu menstruacny kalendar v telefone ze ste prestali prilis riesit a ratat?

- mate ine ideas? ;)
Ps mne jedna dula povedala ze normalne je rok az dva skusania... pokial je vek pod 35. Ze skor sa tlaci na zasahy medicinske lebo je to biznis. Aky mate na to nazor?

cucuska
autor
9. feb 2017

@galaktic tfuj tfuj tfuj nech nepríde MS🙏

cucuska
autor
9. feb 2017

@juliet86 Ahoj
Je pravda že najlepšie je neriešit . Aj ja mám akú ale neriešim kedy , nič tam nezapisujrm má ju len preto že mi to počíta MS. Alkohol? Veľa nie je nikdy ok. Či chceš byť tehu ajebo nie. Šance zvýšiť? Ľúbiť partnera A skúšať to asi nerieši. Prvé trhu som riešila, merala teplotu, kontrolovala hlien....A tehotná som ostala až po roku. Teraz to tak nechcem. Chcem sa na to tešiť A nechcem nič počítať. Ale to je môj názor. Je pravda že sme ešte len začali A otázne je ako ho zmením keď rok nič ale zatiaľ som naladená na túto nôtu. Tebe držím palce nech sa ti trhu veľmi rýchlo splní 😁😁😁😁

juliet86
9. feb 2017

@cucuska dakuem. Aj ja tebe prajem skory uspech! Je mi velmi sympaticky tvoj neriesivy pristup!!! Skusim vnom aj ja este daky cas zotrvat

galaktic
9. feb 2017

@cucuska ďakujem 🙂

@juliet86 Ahoj ja som tiež nejak extra neriešila, nemeriam teplotu a ani nemám ovu testy, aplikáciu mám ale viac menej pre orientáciu.. Bolo to ťažké, ale došla som s tomu, že sa stane len to čo sa stať má, ale stále verím, že nejaká dušička z nebíčka sa rozhodne že sa chce narodiť do našej rodiny. No a alkohol? Ja len príležitostne, ak má napr. niekto sviatok tak si pripijeme, ako aj teraz svokra bude mať meniny tak si dáme po pohári vína, a to nikomu neublíži 🙂
Možno to vyznie ako klišé, ale treba myslieť pozitívne a veľa neriešiť, môžeš brať vitamíny, tým nepoškodíš, a dobre sa nalaďte, lúbte sa, a to nikdy nemôže zle skončiť 🙂

cucuska
autor
9. feb 2017

@galaktic jej úplná zhoda. Som za rovnaký názor 😁😁😁😁

galaktic
9. feb 2017

@cucuska Mne raz jedna pani ezoterička povedala, že ja som si sama ako duša vybrala akým rodičom sa narodím.. Ja som toho názoru že ničomu na 1000% netreba veriť, horoskopy, veštice atď., ale som za takú strednú cestu, zo všetkého niečo.
Tak sa teším, že sme si tak ,,sadli´´ 🙂

matka295
9. feb 2017

@cucuska hej mám veľmi slabú ms ale chodí pravidelne. áno teraz chodím na odbery na HP minulý cyklus na 21 DC a teraz odbery mám zajtra to budem 3 DC. Tak aj podľa toho sa asi uvidí a ešte mi spomínala folikulometriu tak asi najskôr to. Som zvedavá na tie moje hormony...

cucuska
autor
9. feb 2017

@galaktic mňa už dnes začína po bolieva brucho MS sa blíži asi ani lyžovať V nedeľu nepôjdem. Nerada vtedy niekam chodím hlavne prvý a druhý deň.

@matka295 držím palce nech ťa dá poriadne do poriadku A nech sa to potom rýchlo podarí 😀

danusa64
9. feb 2017

Ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam 🙂 v septembri sme prisli o prve mimi v 6tyzdni :( od decembra skusame, ale nejak nic, prve sa podarilo hned ani sme sa snazit nemuseli, tak dufam ze teraz to nebude problem.

Verim ze onedlho budeme zakladat novu skupinu aj s terminom 🙂

madana
9. feb 2017

@danusa64 v to dufam aj ja🙏ze budeme napr v skupine novembrovky 2017😉a drzim palce nech sa zadari aj vam ako aj nam🙂

galaktic
10. feb 2017

@cucuska to ma mrzí že to nevyšlo, a ani tá lyžovačka, to poznám,ja prvé dva dni nie že nechcem ale ani nemôžem nikam chodiť. Stále ti držím palce, nech to predsa dobre dopadne 🙂 Ja zatiaľ nejak žiadne príznaky nepozorujem, tak ja stále dúfam..

galaktic
10. feb 2017

@danusa64 Ahoj, držím palce nech sa čím skôr podarí, nová rovnaká skupinka by bola super 🙂

cucuska
autor
10. feb 2017

@galaktic V pohode. Ďalší mesiac máme na snaženie 😀😀😀uvidíme kefy pride. Očakávame ju V pondelok😀
@danusa64 držím moc moc palce nech to príde tak rýchlo ako predtým 🤰

nikusiak9
10. feb 2017

Caute, ja som po 7r/8r brani antikoncepcie tiez zacala snahou o babo. Aktualne som 6/7DPO ( aplikacia vyratala den ovulacie den po pozitivnom ovulacnom teste a az dalsi den rata ako 1DPO. Kedze ktovie ci mi nabehne bezny cyklus tak mnestruaciu cakam 15teho, prip.kvoli posunutej ovulacii (17DC) az 19teho 🙂 drzim vsetkym palce

nabasty1
10. feb 2017

No zienky,my zatial mame snazenie tento mesiac pred sebou,ale akurat som na ATB kvoli nejakej bakterii, v pondelok po dobrati, 12DC sa mam zastavit na kontrolu a zaroven mi spravi folikulometriu, verim,ze este len bude pred ovlukou, kedze teraz sa snazit nemozeme....mozno ltt zachytime ovulku,ale skoro po roku cakania,sa uz neviem dockat, zatial sme kludni, nestresujeme, verim,ze to pojde sup sup,rovnako aj Vam 🙂 ocakavam dalsi cyklus 2.3. tesne pred narodkami, tak verim,ze obdrzim ten najkrasi darcek,aky len moze byt.... drzim prsty!!!! a pekny den zelam....

galaktic
10. feb 2017

@cucuska áno, to je tá pozitívna stránka 🙂
@nikusiak9
@nabasty1 baby držím vám palce, nech sa to podarí 🙂 Ja už idem cez víkend testovať, myslite na mňa 🙂

matka295
10. feb 2017

@cucuska ďakujem no ide teraz od nej tak výsledky progesterón mám len 2,44 .... Veľmi nízke. Minimálna hodnota začína od 10,62 ... Na to mi dá utrogestan. Medzi 11-13 DC mám ísť na folikulometriu že pozre či dozrievajú vajíčka. A keďže som teraz chorá tak v ďalšom cykle laparoskopia.... Ženy bojím sa už. Tá nízka hladina má zastrasila ale povedala že bude múdrejšia keď budu výsledky ostatných hormónov že je to len jedno číslo. Tak uvidíme v pondelok mám mať výsledky, sestrička mi povedala že si môžem zavolať. Alebo už počkám do folikulometrie.