Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte kočky moje. Nesiem ďalšie správy. Včera som bola u gyndy tak ma objednala na laparku 24. (Najradšej by som to už mala za sebou) Momentálne si už plánujem predoperačné vyšetrenia. Bude mi robiť prefuk vajcovodov (teda povedala že sa pozrie či sú priechodné) a ošetrí vaječníky (driling). Zatiaľ mám predbežnú diagnózu Primárna sterilita - nešpecifikovaná 😥😪😩. Znie to hrozne 😐. Na druhej strane chápem že niečo napísať musí kvôli poisťovni a závažnosti zákroku 🤔.
Ani sa mi to nechce veriť ale už to je dva týždne a zajtra prehliadka u Dr. Zajtra sa dozvieme čo sa deje. MS sa nedostavila,mešká 27 dní no testy stále len s jednou čiarkou takže sa uvidí čo je zas za problém.uz nech to mám za sebou. Inak dúfam, že ste mali príjemnú veľkú noc baby 😍
@matka295 My sme dnes len doma pekne oddychovali, kedze som mala narocny tyzden bola som rada, ze mozem vylozit nohy a neriesit 😉 ale vode som sa nevyhla no tiez len tak decentne nastastie. 😎 a ako sa citim? Ani sama neviem ... teraz som mala fakt zle dni a tak neviem povedat ci to bolo z unavy a prepracovania alebo tehotenske priznaky...
@matka295
Ahoj aj mňa čaká co teba len mam poslednú šancu beriem clostilbegyt ...mala som potrat v 20tt kvôli zlyhaniu krcku a bojim sa že ho oslabia...bojim sa toho aby ma nedodrbali este viac :(
@sevcikovaanna ahoj to ma velmi mrzí. Aj ja sa bojím hlavne priechodnosti 🙄. Ale neboj sa veď tam s krčkom nebudú robiť nič. Mňa v tomto strachu upokojuje to že ma bude operovať moja gynda ona vie čo ma pozrieť čo chce zistiť a upraviť. Držím ti veľmi palce nech ti pre teba dopadne super. A clostil ti nezabral? Ako dlho si ho brala? Mňa po laparke začne hormonálne stimulovať. Najviac sa teším na to keď ma nastimuluje a budeme môcť snažiť.
@kotatko1232 to sú tehu?
@matka295 ano.LADY MAX znacka
@kotatko1232 myslela som si 😍 blahoželám 😇 koľko si DPO? Ako sa cítiš? Koľko ti mešká?
@matka295 dakujem..doktor mi vcera povedal ze som cca 6tt.
@matka295 ako sa citim?? nechuti mi papat a poobede mi byva zle
@kotatko1232 no tak ty už si v 6 tt tak super. No už máš prvé príznaky 😂 ale negrckaš však ? Dlho ste sa snažili?
@matka295 nie iba ma napina..
@kotatko1232 tak to je fajn. Ďakujeme že si sa s nami podelila o fotku testíkov 😊 držím palce a prajem všetko dobré až do úspešného konca 😉
@matka295 dakujem pekne.ak bude bit srdiecko aj to tu pridam ak sa bude dat 😉
@kotatko1232 určite nám pridaj budeme sa tešiť 😍

Takže nič dámy. Ide sa ďalej iné neostáva.