Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Baby moje ležím už v nemocke a čakám. Veľmi sa bojím a chcem to mať už za sebou 😏 priebežne sa ozvem 😘
@matka295 Neboj..za chvíľku to budeš mať za sebou..mysli nato, že potom sa ti splní to, čo si najviac želáš ❤
Baby moje už som plnohodnotne pri vedomí. Boli ale dostala som tabletku od bolesti. Mám tri rezy vsjcovody priechodné a vsetko ok, zajtra ráno idem domov 😍 a idem zas spať 😇
@haannka
@ivankalaco
@spolienka
@nabasty1
@butterfly333 ďakujem vám baby moje za podporu ste všetky úžasné 😍 už je sedem už len noc a ráno domov teším sa aj dráhy sa o mňa bal zlatinko moje má priviezol ráno a zajtra si po mňa dôjde 😍 teším sa domov 😘 baby ilustračné foto dúfam že vám nevadí .....
@linda81moja zabudla som ťa označiť ale aj teba mám rada a si super a ďakuje za podporu 😘
@matka295 no si sikulka zvladla si to a teraz sa uzdraviš a zadarí sa hned. Aj ja som mala v aprili 2016 laparku a v maji sa zadarilo aj ked to v 7tt skončilo. No držím palčeky.
@butterfly333 ďakujem moja 😘 dúfam že sa rýchlo podarí aj tebe moc držím palce čakáš už príliš dlho 😍 tak dúfam že maj bude pre nás víťazný 🤗

@kudusko idem na laparku
@santine ďakujem veľmi pekne 😇