Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ďakujem baby za srdiečko 💙
Baby moje ležím už v nemocke a čakám. Veľmi sa bojím a chcem to mať už za sebou 😏 priebežne sa ozvem 😘
@matka295 Neboj..za chvíľku to budeš mať za sebou..mysli nato, že potom sa ti splní to, čo si najviac želáš ❤
@matka295 neboj všetko dobre dopadne je to len maly zakrok. Držím palce
Ďakujem zenušky
Baby moje už som plnohodnotne pri vedomí. Boli ale dostala som tabletku od bolesti. Mám tri rezy vsjcovody priechodné a vsetko ok, zajtra ráno idem domov 😍 a idem zas spať 😇
@matka295 tak nech ti to tam rýchlo ubehne ❤
@matka295 to je super tak skore uzdravenie.
@haannka
@ivankalaco
@spolienka
@nabasty1
@butterfly333 ďakujem vám baby moje za podporu ste všetky úžasné 😍 už je sedem už len noc a ráno domov teším sa aj dráhy sa o mňa bal zlatinko moje má priviezol ráno a zajtra si po mňa dôjde 😍 teším sa domov 😘 baby ilustračné foto dúfam že vám nevadí .....
@linda81moja zabudla som ťa označiť ale aj teba mám rada a si super a ďakuje za podporu 😘
@matka295 no si sikulka zvladla si to a teraz sa uzdraviš a zadarí sa hned. Aj ja som mala v aprili 2016 laparku a v maji sa zadarilo aj ked to v 7tt skončilo. No držím palčeky.
My ženy 😁 gramatika 😁
@butterfly333 ďakujem moja 😘 dúfam že sa rýchlo podarí aj tebe moc držím palce čakáš už príliš dlho 😍 tak dúfam že maj bude pre nás víťazný 🤗

@kudusko idem na laparku
@santine ďakujem veľmi pekne 😇