icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
26. apr 2017

@galaktic mne bolo na počudovanie teplo 😂 no ale aspoň mali zo mňa show keď som ešte aj sestričku zdrbala ako zle mi pichla kanilu na infuzku a že ma to hrozne bolelo že ako si to predstavuje a nech mi tam netlačí na tú ihlu ako blázon (a to som mala v sebe ešte len oblbovak) 😎😆 ale oni to už berú s rezervou 😋 ale to hrdlo je už omnoho lepšie, oni ma asi intubovali lebo pri prebudení som cítila ako mi ťahajú von z hrdla niečo. Tak mi ho podraždili a asi sa musí dať do kopy teraz. Moja tak veľmi sa teším ďalší deň bez cigarety 🤗

matka295
26. apr 2017

@kikidee ďakujem ti veľmi pekne, dúfam že všetko bude prebiehať u len dobré 😍

galaktic
26. apr 2017

@cucuska ďakujem ti, veľmi si to vážim a veľa pre mňa znamená tvoja podpora a dievčat tuto z diskusie, rovnako som i ja v mysli s tebou ☺
@kikidee tak naša snaha už dva krát nevyšla, už ani neviem čo mám na to povedať, nikdy sa cez to asi nedostanem, ale už sme tu spolu baby nejaký ten čas a navzájom sa podporujeme a držíme si palce a pozitívna myseľ je základ a ja všetkým žienkam držím palce a zo srdca im prajem zdravé detičky, tak aj na teba budem myslieť aby už mrcha nedošla ☺

galaktic
26. apr 2017

@matka295 áno, to hrdlo bude z toho. Som na teba hrdá ako ti to pekne ide, vidíš všetko sa na dobré obracia ☺ a ako vravíš, oni sú zvyknutý na to že ľudia im tam trepú bludy, mne raz sanitár vykladal zážitky zo sály,no hrúúúza 😁

matka295
26. apr 2017

@cucuska drahá moja no vidíš čo keď ma @galaktic pravdu veď aj v tehotenstve je výskyt candidy 🤔☝️ a vytoku ✌️

galaktic
26. apr 2017

@matka295 @cucuska
určite, baby ja viem nakaziť s tehu, ďalšie dve z rodiny otehotneli približne v rovnakom čase....Inak,pribudli mi dva páry lodičiek 😁😁😁😁Opäť raz 😁

matka295
26. apr 2017

@galaktic sú to vtipné príbehy celkom 😆 moja mamina ako tak bola dnes na návštevu a ako sme sa tak o tom rozprávali tak aj ona keď bola na operáciu tak po prebudení sa snažila presvedčiť doktorku že je jej kamaratka Janka a že čo ju nespoznáva či čo sa tvári že ju nepozná 😂 potom sa hanbila chudinka sa bola ospravedlňovať tej doktorke a ona jej hovorila že nech sa netrápi tym sú aj horšie stavy než toto 😆 už jej aj kvalitné vynadali ✌️😂

galaktic
26. apr 2017

@matka295 😁😁😁😁 mne zas ten sanitár hovoril o jednej čo si po narkóze sadla a povedala : ,, #i*i to bolo dobré,ešte chcem " 😁😁😁takže sú aj horšie stavy 😁

matka295
26. apr 2017

@galaktic pekne sa ti rozrastá zbierka ✌️😂 bože no u nás zatiaľ z rodiny nikto neotehotnel ale bratranec s manželkou idú na umelé oplodnenie v máji má odber vajíčok tak možno čoskoro sa im to podarí, každý deň mi volá že chudinka moja máš bolesti a až teraz mi došlo že riešime to isté ... Zrazu koľká starostlivosť 🤣

matka295
26. apr 2017

@galaktic tak to už je aký stav 😂 ale bol to rychli spánok ani neviem ako som odpadla 😏 kokos som videla ako mi podali tu látku do žily a normálne som bola hotová 😨. Sila..... Jedna pani čo bola na kyret sa prebudzala vedľa na posteli so slovami pani doktorka ja ešte nespím a keď otvorila oči tak sa zhrozila že to už mam za sebou? Hovorím áno. A starký môj prišiel z poobedňajšej akurát 🤗😍

galaktic
26. apr 2017

@matka295 hej ja už budem maniačka normálne 😁 všetky naokolo sú tehotné len ja jak trubka,už neviem čo mám robiť tak nakupujem..Hej to ja som im tiež vravela že ešte nech nerobia že ja ešte nespím a smiali sa že oni nebudú nič robiť kým budem odpovedať.Hej ten pocit keď ti to ide žilou to je sila, pamätám si že mi hovorili dobrú noc a zrazu bolo po všetkom...Ako mu pekne hovoríš že starký😁😁😁😁A koľko ste už svoji?

matka295
26. apr 2017

@cucuska
@galaktic baby moje teším sa tej našej zostave 😍❤️💙 zas spolu 😘

matka295
26. apr 2017

@galaktic 10 rokov to bude 13.maja ..... To hej už aj moje kolegyňkami v práci ho volajú že starký tvoj 😂 inak vôbec nieje starý 19.maja bude mať okrúhlu 30-tku 😂

galaktic
26. apr 2017

@matka295 to je super, o chvíľku oslavujete, bodaj by vám vyšiel ten najkrajší darček ☺

matka295
26. apr 2017

@galaktic ďakujem moja ❤️😘

spolienka
27. apr 2017

Vás tu je radost čítať sa aj zasmeje človek 😁

spolienka
27. apr 2017

Baby to nemoze byt cysta neverim test včera a dnes ☺

spolienka
27. apr 2017
kudusko
27. apr 2017

@spolienka nadhera iste nie 😉

matka295
27. apr 2017

@spolienka krásne koľajnice isto to nieje cysta 🤘 o osem mesiacikov si ju budeš držať v náručí isto 😘💙❤️

butterfly333
27. apr 2017

@spolienka nádherna cysta taku by som aj ja chcela. Gratulujem k tehu a držim palčeky nech je všetko v poriadku.

matka295
27. apr 2017

@butterfly333 pekne si to napísala 😂 odpadla som 🤣

sticker
butterfly333
27. apr 2017

@matka295 no čo nato povedat kef lekar povie že je to cysta. Verím že je to krasne zdrave tehu.🤰

matka295
27. apr 2017

@butterfly333 istotne bude ✌️

galaktic
27. apr 2017

@spolienka a kedy ideš k dr.? budem držať palce

cucuska
autor
27. apr 2017

@matka295

@galaktic Ahojte pi avujem Vás z Oravy leje A lejeeeeee

cucuska
autor
27. apr 2017

@spolienka to čo je za lekára že cysta blboooos to je fazuľka 😀😀😀😀❤❤❤❤

matka295
27. apr 2017

@cucuska ahoj 😉 čo si na služobnej?

spolienka
27. apr 2017

@cucuska ja neviem videl tam 5cm cystu hadam je to mudr. 😁 a vraj z toho mi HCG stúpa.

kudusko
27. apr 2017

@spolienka 😄😂😁😀to je blb prepáč