Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@matka295 unás je krasne slniečko😍
@butterfly333 u nás bolo včera celkom fajn a dnes to je prehánkovo 😂 ja už hypnotizujem to počasie nech je konečne leto 😆
@galaktic momentálne sa snažím starkému nahovoriť aby sme išli niekam na dobrú večeru 🤔 a vieš.co si predstavujem pod dobrou večerou? Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou a kapustovy šalát 😂
@matka295 my sme začali chodiť do jednej dobrej reštiky v MI, no jedna báseň ☺ ale vidím že chute máš kvalitné, paráda 😁😁😁
@butterfly333 to máte super, u nás akurát tak na depku počasie
@galaktic do ktorej moja to myslíš Michalovce? Veď ja som zo Sobraniec 😂 počúvaj o chvíľku stretko na káve dáme 😂.... Inak nechce ísť so mnou a to najbližšia reštaurácia je hneď za panelákom 😣 že je únaveny z roboty a že veď pôjdeme zajtra hmmm... Lenivec. Idem si teda objednať pizzu 😋
Ahojte ako vikendujete? My sme dnes trochu behali po obchodoch A zmohlo má to. Zaspala som V aute 😀
@matka295 ja milujem thajsky box aj som boxovala. Milujem box pačil sa mi oktagon mma.👊👊👊
@butterfly333 ako tak sledujem polovica mk čaká na Klička 😍👊😂🙈
@matka295 ano no aj tak to prehrá.😠
@butterfly333 myslíš? Ako je fakt že má už aj svoj vek ale ešte stále je vo forme. Nezabudnime podotknúť že v tom sú aj peniažky nemalé a ľudia ho zbožňujú 🙈 Ale ja mu aj tak fandím a verím že to vyhrá. On si už len z princípu zaslúži svoje tituly a kariéru zavesiť na klinec sám od seba a nie prehrou s niekým kto mal 18 zápasov za kariéru 🤔
@butterfly333 no vyhral lepší, mladší super zápas to bol👊
V tejto diskusii som mimo. 🙂box nieeee😅 ja som pozerala nejakú súťaž V TV a potom som sa odobrala spinkat. Celú noc sa mi.snívali hlusiny. Už sa nikdy pred spaním nenájem. Nikdy. A po bolieva má brucho. Mala som tu candidu vybrala som lieky aké asi to nebola len candidu. Boli ma brucho. Behnem k doktorovi nech sa na mňa pozrie. 😲
Som 20 DC a boli ma ľavý vajecnik. Možno nejaký zápal. Pôjdem nech urobí na mňa kukuc 😂
@matka295 ano bol to super zápas no dalo sa to čakat. Vyhral.žial ten lepší.
@butterfly333 mladší a perspektívny... Tak to má byť.
Ahojte dievcata, nakukam ako sa mate a tesim sa ze je tu partia ako na zaciatku a prajem vsetkym skore zotavenie zo vsetkeho. Ide maj, lasky cas 🙂 Ja som 23 dc, dali sme tento mesiac dva pokusy, co by mohli vyjst ale uvidi sa... vzladom na nas vek... este 4 dni cakam. Tiez ma brucho vselijak pobolieva, asi autosugescia.
U nas na krajnom zapade sa uz vycasuje 🙂

@matka295 treba sa šetriť, ja som si tiež myslela že fajn nič ma nebolí tak som behala hore dolu, po meste, hocičo a večer som už pojedala tramal. Radšej pomaličky nech sa všetko zahojí ako má, hlavne aby si bola v pohode☺