Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@nikusiak9 držím palce. Ale sa nás tU stretlo.
@nabasty1 aj my tebe. Rýchlo za hod ATB A šup šup na to. Nech to je veľmi rýchlo.
@galaktic daj hneď vedieť. Silno budem na teba myslieť moc moc moc
@matka295 neboj lekár vie čo robí A pozri bude okolo teba behať A všetko sa dá dokopy. Sme V 21. Storočí . Bude to rychlo🤰
Aj máte na jaké príznaky? Viaceré čakáme MS na budúci tt už aj niečo pocitujete? Hmmmmm?
Želám Vám krásny víkend. 😎
Ahojte...mozem sa k Vam pridat?
Tohto roku 40 😨
5xivf, 3xket...z 2.ivf syn (9), zo 4.ivf (MA dvojky)
Baby je lepsie mat sex obden ci kazdy den ci ako ???
díky, blahoželám 🙂
ahojte ja som bola prvy krat u doktorky teda lebo sa nedari skoro rok a mam dlheee a nepravidelne cykly. tak budem teraz chodit kazdych 7 dni (4x) na krv a potom mi folikulometriu ma robit..len u mna trafit ten spravy cas bude zaujimave.. noo vyzera to este na dlho.. dnes prisla mens. tak kolobeh sa moze zacat.. my sme skusali aj kazdy den, aj kazdy druhy, potom kazdy treti :D no ale mame z toho zatial zabavu.. este som mlada tak to nehrotim uplne. vitaminy beriem striedavo rozne odkedy som vysadila po 7r.antikoncepciu.. ono to bude za tym celym ta antikoncepcia.. ale sme nastaveni ze to pride ked to ma prist len nech mi tie cykly upravi doktorka hlavne lebo toto je otrava ked nikdy neviem nacom som.
Tak dom ulyzovana. Baby umieram 🙂 prvýkrát som skúšala bežky mojeeeee nohy 😂😂😂
Ja som tiez dala tento vikend 55km na lyziach 🙂

@madama, @cucuska dakujem 🙂 aj vam drzim prsteky nech sa nam vsetkym splni sen 🙂