Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Dievčatá moje dobrá správa doky potvrdil tehotenstvo 😇 5tt podla ms a výsledky na matkeri sú v poriadku som si trochu vydýchla, aj ked je to aj s cystou. Potichu sa teším ale aj bojím dúfam ze to teraz víde ☺

Ahojte zienky, tak ja som dnes 1 dc... zase to nevyslo. Najviac ma trapi, ze nemame na seba cas. A cas leti. Nemam gynekologicky problem, problem je nas vek, lebo sme uz obaja po 40. Mozno si niekto povie, ze sme stari. Zivot to tak zariadil, ze sme sa nasli az teraz. Nikto by mam nehadal ten vek, vyzerame "mlado" a aj kondicka je dobra.
Zajtra mam ist na kyret. Zacala som krvacat. Nie silno. Mam pockat do zajtra, alebo ist dnes?
@santine nezúfaj možno nabudúce budeš ty tá šťastná ktorej mrcha nedôjde. Podľa mňa vek nie je dolezity ak sa cítiš dobré a nemáš zdravotné problémy tak prečo nie?! Nič sa nedeje bezdôvodne 😉 bude dobre neboj podarí sa 😘 ďakujem za podporu ja dúfam že mi gynda s tým pomôže s čoskoro budeme traja ❤️
@cucuska dakujem za povzbudenie 🙂 tak teda ideme do dalsieho kola.
@brunkova zasahom do maternice stupa riziko, ze v nasledujucom tehu bude prerastajuca placenta... samozrejme, ze ked treba zakrok, tak je to bez debaty. (To je hlavne je pre tie zeny, co rodia cisarskym aj ked mozu normalne.) Tak nech si co najskor v poriadku 🙂
Dievčatká moje ako čítam máme to tu v našej skupinke aj veselé aj smutné juuj ja tu každej tak želám všetko dobré aby sa nam zadarilo a všetko dobre dopadlo veď o tom tu spolu snívame. Ste super človek sa tu cíti s vami dobre viete jedna druhú potešiť povzbudiť a niekedy to človeku fakt pomaha ked sa má komu vyrozpravat

@matka295 a super že ty všetko v poriadku tak len mrchy sa dočkať a snaženie pokračuje, juj tak to tu nám všetkým dievčatám želám ☺