icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

spolienka
2. máj 2017

@matka295 a super že ty všetko v poriadku tak len mrchy sa dočkať a snaženie pokračuje, juj tak to tu nám všetkým dievčatám želám ☺

spolienka
2. máj 2017

@matka295 hej aj ja si držím 😁 dufam že vsetko bude ok a že tentokrat to dotiahnem až do konca 😇

matka295
2. máj 2017

@spolienka jasné musí to tak byť ❤️ teším sa na to už 😍

spolienka
3. máj 2017

Dievčatá moje dobrá správa doky potvrdil tehotenstvo 😇 5tt podla ms a výsledky na matkeri sú v poriadku som si trochu vydýchla, aj ked je to aj s cystou. Potichu sa teším ale aj bojím dúfam ze to teraz víde ☺

santine
3. máj 2017

@spolienka to je krasna sprava, blahozelam a dobre sa drzte 🙂

matka295
3. máj 2017

@spolienka moja veľmi sa teším 😍 blahoželám a prajem veľa zdravička a šťastia až do úspešného konca ❤️ ja som ti to hovorila moja že to je určite tehu 😍 😘

spolienka
3. máj 2017

@santine dakujem

spolienka
3. máj 2017

@matka295 ďakujem 😁

matka295
3. máj 2017
sticker
galaktic
3. máj 2017

@spolienka blahoželám,držte sa i s drobcom

cucuska
autor
4. máj 2017

@spolienka Gratulujem moc moc moc moc.
AHojte. Ja som chorá ako pes. Dnes som si robila test je to síce 5 dní pred MS ale idem k lekárke, asi mi dá ATB. Priedušky boli a hlavu mi ide roztrhnúť. A inak test /. Chytajú ma depky. Som si nemyslela, že to nepôjde. Som K.O. baby.

matka295
4. máj 2017

@cucuska skoro sa uzdrav moja 😚 radšej len choď na tie atb nech sa dáš do poriadku čím skôr. Na test si myslím že je ešte skoro.... Veď uvidíš neskôr či mrchaňa dôjde.

santine
4. máj 2017

Ahojte zienky, tak ja som dnes 1 dc... zase to nevyslo. Najviac ma trapi, ze nemame na seba cas. A cas leti. Nemam gynekologicky problem, problem je nas vek, lebo sme uz obaja po 40. Mozno si niekto povie, ze sme stari. Zivot to tak zariadil, ze sme sa nasli az teraz. Nikto by mam nehadal ten vek, vyzerame "mlado" a aj kondicka je dobra.

santine
4. máj 2017

@cucuska skore uzdravenie, das sa do poriadku a zacnete sa snazit v plnom zdravi a sile 😉, vsak @matka295? To je fajn, ze to mas za sebou a dr. Ti chce pomoct.
Verim ze to vyjde dalsej z nas dalsi mesiac, ako spolienke

brunkova
4. máj 2017

Zajtra mam ist na kyret. Zacala som krvacat. Nie silno. Mam pockat do zajtra, alebo ist dnes?

matka295
4. máj 2017

@santine nezúfaj možno nabudúce budeš ty tá šťastná ktorej mrcha nedôjde. Podľa mňa vek nie je dolezity ak sa cítiš dobré a nemáš zdravotné problémy tak prečo nie?! Nič sa nedeje bezdôvodne 😉 bude dobre neboj podarí sa 😘 ďakujem za podporu ja dúfam že mi gynda s tým pomôže s čoskoro budeme traja ❤️

matka295
4. máj 2017

@brunkova je mi to ľúto moja. No neviem ti adekvátne poradiť ale asi počkaj do zajtra ale keď sa ti to krvácanie zhorší a budeš mať bolesti tak určite choď na pohotovosť...

santine
4. máj 2017

@matka295 Matka, to ja dakujem za podporu, tak dobre to padne, citat slova co vleju trochu nadeje 😇 aj vam zo ❤ prajem tento mesiac vydareny 🙂

santine
4. máj 2017

@brunkova to mi je luto. Idealne by bolo, keby si nemusela na kyret, vycistila sa sama... ale urcite konzultuj s lekarom. Drzim palce.

brunkova
4. máj 2017

@santine
@matka295
Dakujem dievcata. Uvidim ako to bude prebiehat pocas dna. Urcite by som bola radsej keby som sa vycistila sama...boli srdiecko😢

cucuska
autor
4. máj 2017

@santine nie ste starí. príde to. Poznám veľa párov ktoré majú deti po 40tke. Príde to . Uvidíš
@brunkova Mojko drž sa POsielam ti podporu a silu. ja som si vždy hovorila,že každým potratom maternica silnie a pripravuje sa na bebenko. Tak neboj , prírod to vyrieši. Ak by si veľa krvácala choď dnes .

matka295
4. máj 2017

@brunkova moja 😓😢 súcitim s tebou 😖 vykrič sa keď ti to pomôže 🙁 vylej si tu srdiečko a napíš nám všetko čo cítiš a čo ťa bolí čo vnímaš ☹️ bude ti potom lepšie uvidíš 😑 sme tu pre teba ❤️

matka295
4. máj 2017

@santine ďakujem ti ❤️ ja sama viem ako dobre mi robí také povzbudenie 👍 a koniec koncov sme.tu od toho aby sme sa podržali 😊 jedna druhú v dobrom aj v zlom 😘

santine
4. máj 2017

@cucuska dakujem za povzbudenie 🙂 tak teda ideme do dalsieho kola.
@brunkova zasahom do maternice stupa riziko, ze v nasledujucom tehu bude prerastajuca placenta... samozrejme, ze ked treba zakrok, tak je to bez debaty. (To je hlavne je pre tie zeny, co rodia cisarskym aj ked mozu normalne.) Tak nech si co najskor v poriadku 🙂

cucuska
autor
4. máj 2017

@santine Ja som mala 2 MA a po porode další kyret takˇye tri , možno preto to teraz nejde :(

santine
4. máj 2017

@cucuska to ma mrzi 😢 nemusi byt kyret ta pricina... to niekedy nevieme, cim to je ☹. Ver ze sa vam podari a budete mat este babatko 🙂 vsak jedno uz mate, tak to musi ist.

spolienka
4. máj 2017

Dievčatká moje ako čítam máme to tu v našej skupinke aj veselé aj smutné juuj ja tu každej tak želám všetko dobré aby sa nam zadarilo a všetko dobre dopadlo veď o tom tu spolu snívame. Ste super človek sa tu cíti s vami dobre viete jedna druhú potešiť povzbudiť a niekedy to človeku fakt pomaha ked sa má komu vyrozpravat

matka295
4. máj 2017

@cucuska to je mi ľúto moja 😑 ale ja verím že to pôjde a ty budeš mať bábo 😘

matka295
4. máj 2017

@spolienka aj mne to robí dobre keď ma povzbudzujete táto skupinka je tak plná pozitívnej energie 👍😇

galaktic
4. máj 2017

@cucuska nevešaj hlavu, iste to ešte príde, musíš veriť ☺