Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

Trosku humoru nezaskodi... Uz som pripravena . Citim sa ako pred maturou😀 neviete ci na sale je teplo? Akasi mi je zima😒
Uz mam po 😢 neviete ci take babatko v brusku uz ma dusu?
Myslela som, ze som silna osoba
Ze to zvladnem, rozchodim, otrepem sa a idem dalej..ale opak je pravdou. Oni zo mna vysali aj dusu a srdce 😢
@cucuska zase si si bola rozšíriť zbierku topánok? 😂👍 No my sme sa včera vybrali trochu von v rámci časového rozpätia vychádzky 🙈 na zmrzlinku, karé a čierne pivko 😋😉 bolo super pridala sa k nam kamoška s jej malou 3r. 😀 Tak bolo fajn. A teraz oddychujeme (no inak som ešte umyla dlážku lebo som včera nestihla a aj som prala 🙈)
Dievcata, v utorok ma vypise lekar z PN. To znamena ze nastupim do prace este v utorok?
Kocky potrebujem radu nikdy som netestovala ani sa nepozorovala preto sa v tom az tak nevyznam aj ked uz mam deti. Ale mali sme s mm sex 3.5. posledna mrcha bola 25.4 kedy mozem skusit test. ? Dakujem
@veronicka12 to ste mali sex na 9dc no podla toho či vtedy bola aj ovu a aku maš dlzku cyklu možno na 9dc ešte ani ovu nebola.
@butterfly333 dakujem ved uvidime
@veronicka12 dnes si teda 13dc vieš kedy asi mavaš ovu? Podla hlienu či bolesti?
@butterfly333 no taky biely hlien som mala vo stvrtok rano pytam sa len preto ze ma picha v podbrusku ale to uz sa asi moc sledujem uvidime asi ako kazda som zvedava🙂
@veronicka12 no hlien by mal byt priesvitny číry vodovy alebo ako bielok.
@butterfly333 no to bol bielok urcite ale co bude to bude🙂

@galaktic
@matka295
@santine Baby to asi tie ATB taka som rozladená. Nebývam chorá a teraz ti nariekam ako malé decko. No nič ide sa ďalej. Iné mi neostáva len veriť a snívať
Ja Vám všetkým veľmi moc držím palce. Nech máte každá svoje dve // 🙂 🙏