icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
8. máj 2017

@matka295 Nie nebola. Podľa poslednej preventívky som v poriadku. Ale pojdem tam. Po MS sa ho pôjdem opýtať . Zdá sa mi to skoro, začli sme vo februári a to sa mi zdá ešte na doktora skoro

santine
8. máj 2017

@cucuska ahoj cucuska, chapem tvoje rozpolozenie... ale nevesaj hlavu, od februara to nie je dlho. Urcite sa vam podari 🙂 hlavne ze si ok podla dr.
My uz skusame rok a nie vzdy sme spolu ked treba... + ten vek. Chceme ist obaja k dr., bud.mesiac, lebo praca nepocka 😒
Zienky, zajtra zase vhupneme do kolobehu, tak nech sa vam dobre dari. Uzivajte zivota, svojich blizkych a kradu naokolo, slnko, vonavy vzduch a nech sa nam vydari, po com tuzime.

matka295
8. máj 2017

@cucuska no tak to sú ešte len tri-štyri mesiace čo snažíte? Tak to je ešte skoro ale ver mi moja choď tam po pol roku neúspešného snaženia. Ja s bola po pol roku a hneď mi urobila potrebné vyšetrenia a aha ako dobre som urobila. Keby som to odkladala tak by som sa trápila ešte viac.... a moje PCO sa zhoršovalo.

rrybka
8. máj 2017

@tinalc podobne aj ja🙂

cucuska
autor
8. máj 2017

@matka295 Veď preto ešte necchem isť. Nechám to aˇy po dovolenke niekedy v lete 🙂
žienky želám Vám pekný večer a zajtra hor sa do toho 🙂

mishicca
8. máj 2017

Ahojte baby. Pisala som sem este vo februari. Tiez sme sa snazili..endometrioza nepustila. V marci som mala mat "len" laparoskopiu vybratie cysty (6.5 cm nakoniec mala)..vyvinula sa z toho laparotomia s odstranenim vajecnika a mala som aj zrasty.Tento cyklus sme sa prvy vydatne snazili.. v sobotu mam dostat ms..takze uvidime... citala som spatne aj vase smutne a vesele pribehy..pozitivnym gratulujem a negativnym je mi luto .. :(

matka295
8. máj 2017

@mishicca ahoj držím palce nech ti nepríde mrchaňa. No ja idem zajtra na kontrolu ku gynde keďže cez víkend som mala také špinenie slabé s bolesťou ako ms. No opýtam sa jej zajtra že či to považuje za ms lebo už sa necítim ako na ms..Tak začne liečba hormonalna a uvidíme ako sa to vyvinie 😊

matka295
8. máj 2017

@cucuska jasné moja užijete si poriadne dovolenku 😘 oddychnes si zrelaxuješ sa 🤗 a z dovolenky prídete traja 😍

galaktic
8. máj 2017

Baby tak my ideme zajtra na tú genetiku,držte prsty...Myslím na vás na všetky,žienky moje ☺
@cucuska príjemnú dovolenku prajem
@mishicca ja mám rovnakú diagnózu, tiež sa snažíme.. 🙁
@matka295 nech ti to dobre dopadne na kontrole ☺

matka295
8. máj 2017

@galaktic ďakujem drahá moja a vám zas na genetike nech vsetko dobre dopadne 😘

cucuska
autor
9. máj 2017

@mishicca ahoj. Ufff to si si užila. Ale nádej tu je a tá umiera vždy posledná. Takže hor sa do toho 🙂 Drźím palce a vitaj nazad 🙂

cucuska
autor
9. máj 2017

@matka295 to by bolo super. 🙂

cucuska
autor
9. máj 2017

@galaktic
Ešte Máj musím odpracovať a v júny 3 týždne oddychu. Veľmi sa teším mooooooc 🙂

matka295
9. máj 2017

Ahojte baby, podávam hlásenie z kontroly. Tak keďže tento cyklus u nestíhame ( škoda ) lebo to moje trojdňové špinenie sa uzavrelo ako ms. Tak od budúceho cyklu od tretieho dňa budem brať päť dní clostilbegyt 1x1 potom medzi 11 a 13 DC mám prísť na folikulometriu, pichne mi pregnyl a dohodnem ďalší postup zrejme utrogestan. Lieky mi dnes objednali v lekárni​ a tak uz len čakať do ďalšej ms. A už​ tento cyklus berriem inofolic. Takže takto nejako.

cucuska
autor
9. máj 2017

@matka295 plán stanovený ide sa na tooooooool

santine
9. máj 2017

@matka295 to je naozaj akcny plan, tak vela stastia a nech to zaberie!

galaktic
9. máj 2017

@cucuska bodaj by ste sa už z dovolenky vrátili o jedného viac ☺
@matka295 super plán, držím prsty veľmi nech sa všetko podarí ☺
my budeme čakať dva mesiace za výsledkami!!! nedá sa to nejak urýchliť?

matka295
9. máj 2017

@cucuska
@santine
@galaktic to hej baby plán je jasný pomôže mi ako bude môcť a ak to bude vôľa Božia tak to bude tehotenstvo. Tak to povedala gynda. Tak sa modlím aby náš akčný plán sa nezmenil na konci cyklu na tragédiu v podobe červenej záplavy 😖😕🤷🤦

matka295
9. máj 2017

@galaktic aká si nedočkavá 😘 len pekne výdrž a pokým budeš čakať tak relaxuj..... A ako to prebiehalo?

galaktic
9. máj 2017

@matka295 bude dobre, neboj sa ☺no nedočkavá, keď ja nemôžem veľa čakať kôli tej endometrióze vieš... a prebiehalo to tak že sme povedali celý rodokmeň, kto má koľko súrodencov a detí a či majú nejaké choroby, či boli nejaké potraty a tak, taká rodinná anamnéza a vzali nám krv obom. Trvalo to tak trištvrte hodinky

matka295
9. máj 2017

@galaktic jaj zabudla som na tú potvoru 🙈 tak neviem nepýtala si sa ich či sa nedá skôr?

cucuska
autor
10. máj 2017

@galaktic pekne počkaj A uvidíme. 😁😁 relaxuj.ja dnes 1DC .

galaktic
10. máj 2017

@matka295
@cucuska no jo,čakám veď čo mi iné ostáva. Ja už tiež mám mrchu, došla presne... Akurát si robím prípravy na obhajobu diplomovky a naj kamoška sa bude vydávať tak máme aj príjemné starosti ☺

galaktic
10. máj 2017

A aby som nezabudla,rozširujem zbierku lodičiek 😁Na narodky asi dostanem botník 😁😁

mishicca
10. máj 2017

Ahojte kocky..ja som to dnes nevydrzala...o 3 dni mam dostat a urobila som si dnes test... negativny :/ mala som biely vytok ma to vyprovokovalo... ach jo...

veronicka12
10. máj 2017

@butterfly333 prosim ta ja uz som blba tak dnes by som mala byt 18dc urobila som si test ja tam vidim mikro ducha alebo mi uz sibe nacisto

butterfly333
10. máj 2017

@veronicka12 18dc si??? A to si kedy mala ovu kolko si dpo?

veronicka12
10. máj 2017

@butterfly333 tak ja spm uz z toho jelen ty si mi pisala minule ze som 13dc tak som si to pocitala ci blbost? Ja uz tomu nerozumiem nikdy som si nic netestovala a je tam nieco? Napr. Tera tam nic nevidim ale doma ano 🙂a Dakujem

butterfly333
10. máj 2017

@veronicka12 nevieš kolko si dc a dpo??

cucuska
autor
11. máj 2017

@veronicka12 Ahoj ja tam nič nevidím 😣 Prepáč