icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
5. máj 2017

@galaktic

@matka295
@santine Baby to asi tie ATB taka som rozladená. Nebývam chorá a teraz ti nariekam ako malé decko. No nič ide sa ďalej. Iné mi neostáva len veriť a snívať
Ja Vám všetkým veľmi moc držím palce. Nech máte každá svoje dve // 🙂 🙏

matka295
5. máj 2017
sticker
brunkova
5. máj 2017

Trosku humoru nezaskodi... Uz som pripravena . Citim sa ako pred maturou😀 neviete ci na sale je teplo? Akasi mi je zima😒

matka295
5. máj 2017

@brunkova verím ti.... No mne nebola zima na sále .... Neviem ako u vás. Všetko bude v poriadku neboj 😉 mysľou som s tebou 😇

brunkova
5. máj 2017

Uz mam po 😢 neviete ci take babatko v brusku uz ma dusu?

cucuska
autor
5. máj 2017

@brunkova určite. Je to človek a určite idem tam, kde sú všetky nenarodené deti 🙂
Držkaj sa, myslím na TEBA

matka295
5. máj 2017

@brunkova určite má dušičku a určite išlo do nebíčka moja 🌈 drž sa moja, oddychuj, budem na teba myslieť v dnešnej večernej modlitbe 🙏

matka295
5. máj 2017

@cucuska a ty sa cítiš lepšie drahá? Atb zaberajú?

brunkova
6. máj 2017

Myslela som, ze som silna osoba
Ze to zvladnem, rozchodim, otrepem sa a idem dalej..ale opak je pravdou. Oni zo mna vysali aj dusu a srdce 😢

cucuska
autor
7. máj 2017

@matka295 Hej už je to ok 🙂 EŠte nie na 100 % ale už je to lepšie

matka295
7. máj 2017

@cucuska no ti som rada. Ako trávite víkend?

cucuska
autor
7. máj 2017

@brunkova Nie nevzsali. A je normálne že je ti to lúto. Neboj sa ono to prebolí. a nakoniec sa všetko podarí. Nezúfaj, teraz sa musíš pripraviť na ďalšie tehu a to musí bzť hlava aj srdce čisté a hlvane bez stresu.

cucuska
autor
7. máj 2017

@matka295 cera ma chytila nakupovacia mánia. Tak som si bola urobiť veľa radosti. hihihihihi 🙂

cucuska
autor
7. máj 2017

@matka295 A vz ako víkendujete ?

matka295
7. máj 2017

@brunkova ty si silná osoba lebo ty to zvládneš! Neotrepeš sa ale postupom času sa s tým zmieriš, nerozchodiš to ale budeš kráčať životom ďalej, neprestane to bolieť ale naučíš sa s tým žiť, aby si mohla žiť pre svoju rodinu a pre svoje budúce bábätko. ❤️

matka295
7. máj 2017

@cucuska zase si si bola rozšíriť zbierku topánok? 😂👍 No my sme sa včera vybrali trochu von v rámci časového rozpätia vychádzky 🙈 na zmrzlinku, karé a čierne pivko 😋😉 bolo super pridala sa k nam kamoška s jej malou 3r. 😀 Tak bolo fajn. A teraz oddychujeme (no inak som ešte umyla dlážku lebo som včera nestihla a aj som prala 🙈)

matka295
7. máj 2017

@matka295 # oprava laté namiesto karé 😂😂😂😂😂😂😂 (telefón mi to tam automaticky opravil)

matka295
7. máj 2017

@cucuska oprava mala byť tebe 😂

brunkova
7. máj 2017

Dievcata, v utorok ma vypise lekar z PN. To znamena ze nastupim do prace este v utorok?

veronicka12
7. máj 2017

Kocky potrebujem radu nikdy som netestovala ani sa nepozorovala preto sa v tom az tak nevyznam aj ked uz mam deti. Ale mali sme s mm sex 3.5. posledna mrcha bola 25.4 kedy mozem skusit test. ? Dakujem

butterfly333
7. máj 2017

@veronicka12 to ste mali sex na 9dc no podla toho či vtedy bola aj ovu a aku maš dlzku cyklu možno na 9dc ešte ani ovu nebola.

veronicka12
7. máj 2017

@butterfly333 dakujem ved uvidime

butterfly333
7. máj 2017

@veronicka12 dnes si teda 13dc vieš kedy asi mavaš ovu? Podla hlienu či bolesti?

veronicka12
7. máj 2017

@butterfly333 no taky biely hlien som mala vo stvrtok rano pytam sa len preto ze ma picha v podbrusku ale to uz sa asi moc sledujem uvidime asi ako kazda som zvedava🙂

butterfly333
7. máj 2017

@veronicka12 no hlien by mal byt priesvitny číry vodovy alebo ako bielok.

veronicka12
7. máj 2017

@butterfly333 no to bol bielok urcite ale co bude to bude🙂

cucuska
autor
7. máj 2017

@matka295 nie topánky nie. Potrebovali sme turistický výstroj tak sme boli dopniť nejaké veci. A aj nejaké športové. 🙂 Takže už máme zásoby a to poriadne

matka295
7. máj 2017

@cucuska wau kam pôjdete na túru?

cucuska
autor
8. máj 2017

@matka295 ideme do Tatier. Tak budeme makať. No tento mesiac zas nič ako som predpokladala. Brucho boli MS sa blíži. Nič nič nič A nič. Trápi ma to. A čím ďalej tým viac

matka295
8. máj 2017

@cucuska verím ti že ťa to trápi aj mňa 🤷 . A dr nehovorí nič? Žiadne vyšetrenia? Riešenia?