Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte baby my snažíme furt 😂 ale pravdepodobne budem mať už po ovu za predpokladu že sa vaječníky spamätali po drilingu a nakopli 🤷 popravde vôbec som to nesledovala 😉 tak uvidíme čo bude 😏 inak bradavky ma tak bolia že mi je nepríjemné sa len dotknúť. Tak asi tie vaječníky začali fungovať 👊
cawte par dni som tu nebola, tak idem kus kuk co nove...
@matka295 drzim palce velmi 🙂
@cucuska kedy idete na dovcu? ja uz by sm tiez veru brala...do juna mam
@brunkova drzim aj vam palce a vela trpezlivosti so stavbou 🙂
inak ...my sme mali konecnce obaja volno presne na ovu....horsie...ze som chora uz 2 tyzdne....zapal stredenho ucha, antibiotika 2 kombi...tak tento krat ani nejako nedufam ...
Damy..dnes ovulacia..mam narodky a presne pred 4 rokmi sme splodili dcerku..drzte 👍...idem si zneuctit muza :D :D
Cawte..tak ja dnes 36DC....vecer spravim test..normalne mam stres z toho🙂
Ahojte zienky, ja cakam MS dnes, zajtra, pozajtra. Priznaky ziadne, len prsia mierne bolave uz 3 dni. Nadeje si nerobim, tento mesiac nebolo vsetko idealne 🙂 Muz ma nuti sportovat, on bol kedysi velky sportovec, ze dame 10 km beh, 20 km tura. No zvladla som polovicne vzdialenosti cez vikend 🙂

Ahojte..no testy negativne a vcera na 39DC dosla MS....

My si zatial musime davat pozor. Musime pockat aspon do prvej MS, a potom ideme na to ;)