icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
11. máj 2017

@mishicca ahoj. Kým nie je mrchaňa vždy je nádej 🤗. Držím palce 😘

matka295
11. máj 2017

@veronicka12 Ahoj nevidím tam nič. Skús testovať neskôr. Držím palce 😉

matka295
11. máj 2017

@galaktic tak len makaj nech máš školu rýchlo za sebou 😘

galaktic
11. máj 2017

@matka295 už sa neviem dočkať, takto o mesiac už budem mať po všetkom ☺

matka295
11. máj 2017

@galaktic 😁 ja som sa tiež tak tešila pred statnicami 😆

galaktic
12. máj 2017

@matka295 tak to asi všetci, len potom príde realita ☺😁😁😁😁

matka295
12. máj 2017

@galaktic och veľmi krutá zohnať robotu a potom do tej roboty aj chodiť 😂

brunkova
13. máj 2017

Dievcata, mozem mat po zakroku (kyret)oslabenu imunitu?mam herpes po celej pere, hlava, usi ma bolia a este navretu uzlinu :(

cucuska
autor
13. máj 2017

@brunkova ahoj ani nie po, skôr si myslím že to bolo príčinou. Ja som bola po prvom MA na imunilogii a zistili mi, že preto som mala MA, lebo som prekonala herpes. Že to bolo pričinou. A druhá vec, možno si niečo chytila v nemocke.
:(

brunkova
13. máj 2017

@cucuska no neviem...mozno som to chytila od deti v praci .. To vazne moze byt dovod herpes na pere? Som vyse tyzdna po zakroku, tak mi to pride dlhy cas...a mam to nejako prechodit? Alebo ist k svojmu obvodnemu lekarovi ci gynekologovi?Uvidim ako sa budem citit zajtra

galaktic
14. máj 2017

@matka295 teraz by som radšej chodila do roboty ako sa učila😁😁😁😁

matka295
14. máj 2017

@brunkova fúha to ťažko povedať bratrancova manzella mala MA kvôli mandli opuchla jej tak že musela ísť na operáciu to bolo už po kyrete asi týždeň. Takze si myslím že určite to má nejakú spojitosť.... Ono je bežné že pri herpese všetko bolo ak uzlina navrie. No ak ti bude horšie tak choď k lekárovi určite

matka295
14. máj 2017

@galaktic 😂 aj to raz prejde 😉

sevcikovaanna
14. máj 2017

Ms ma prísť v stredu ale doraila mykoza( to ma znepokojilo keďže som to mala pri tehotenstve ) test je bielucky. ešte som mala dnes kvapku keby na toaletaku a také divnu bolesť skor pulzovanie z vajecnika co som mala ovulacii..uz asi môjmu relu harasi

nikusiak9
15. máj 2017

@sevcikovaanna, co pouzivas na mykozu? Lebo ja asi mam tiez ale neviem co sa moze pouzivat ked sa snazime o babo.

mishicca
16. máj 2017

Baby...mam o MS... dostala som v sobotu... a krvacala som len trochu v sobotu a nedelu... dokopy som minula 3 vlozky... robila som si dnes test avsak biely bol... mala som ovulacne bolesti... mam len sjeden vajecnik a ked bolel tak asi to bola ovulacia. Alebo myslite ze som mala anovulacny cyklus teraz? Z toho "chybajuceho" vajecnika? Citala som ze obvykle vajecnik nahradi ten chybajuci, cize kazdy mesiac normalne plodne dni by som mohla mat..ale take kratke a slabe krvacanie som nikdy nrmala este...

matka295
16. máj 2017

@mishicca ahoj. No ktovie mohol byť teoreticky anovulačny ale môže to byť aj niečo iné. V každom prípade ešte testuj. Budem ti držať palce 😙👆👌💚

cucuska
autor
17. máj 2017

Ahojte babule. Ako žijete ?
My celkom OK už sa tešíme na dovolenku , nenormálne 🙂

brunkova
17. máj 2017

@cucuska tak to je super...aj my sa tesime na prazdniny. Aj ked bude ina - taka pracovna ( na stavbe) ale bude oddychova od deti🙂

santine
17. máj 2017

@cucuska Ahoj, aj vsetky zienky. Ja sa mam fajn, teraz mame take dobre obdobie a cez vikend - aby nebol ten zivot taky jednotvarny a nudny - sa stahujeme. Novy zaciatok a teda dufame obaja, ze sa nam v novom zadari 👶 A planujeme ist aj do centra sa popytat.

matka295
17. máj 2017

@cucuska ahoj moja tak ja sa mám dobre. Cítim sa fajn od pondelka som pracovne naladená ☺️ inak všetko ok venujem sa mojmu synovcovi a neterke tak často ako môžem a kamarátke tehotnej zhodou okolností 😂 stále abstinujem od fajčenia čo sa veľmi teším. Ilustračné foto

matka295
17. máj 2017

@brunkova original dovolenka na malte 😂😂😂😂 uvidíš aká budeš zo stavby opálená lepšie ako keby si bola pri mori 😉☺️😂 poznám to. Staviate domček?

matka295
17. máj 2017

@santine super zmýšľanie v novom to určite naberie správny smer 😘 no a centrum je tiež veľmi dobrá myšlienka ☺️

santine
17. máj 2017

@matka295 jej, skoro ako nazivo 🙂 s tym fajcenim, to je super!!! len vydrz a hlavne nezacni a absolutne ziadna vynimka pri nijakej prilezitosti, uz naveky je cigareta tabu 👍

matka295
17. máj 2017

@santine teším sa na už nie som otrok cigariet 👆👌☝️ dúfam že sa mi bude dariť abstinovať aj naďalej.

brunkova
17. máj 2017

@matka295 ano, hruba stavba aj s oknami, elektrika, kurenie je uz chvalabohu za nami. Teraz nas caka pucovanie stien...v lete si to budem viac uzivat. Ziadna praca iba moje deti, manzel a stavba. 🙂

cucuska
autor
18. máj 2017

@brunkova No ja sa teším tiež to bude stavebné ale predtým sa oslniečkujeme pri mori. LAe teším sa veľmi moc a plánujem celé prázdniny prežiť v pokoji a bez stresu 🙂
@matka295 Super , to si dobre vymyslela držím moc moc palce .
No idem do práce, dnes je to také trochu oddychovejšie ale teším sa.

nikusiak9
18. máj 2017

ja na PN akurat 🙂 dnes som mala dostat MS ale nedosla ale testy biele a uz by som bola 17DPO, cize asi mi posunula choroba MS

galaktic
19. máj 2017

@matka295 super ti to ide, len tak ďalej ☺
@cucuska užite si dovolenku čo najviac ☺ kedy to idete? zabudla som

cucuska
autor
21. máj 2017

@galaktic Ahojte dámy. Vikendujeme V plnom prúde. Tak je dobre. Celý jún lietam kade tade takže oddych sa blíži. Snazilkujete? Nech to tu pribúda jedna dvojciarkova za druhou 😀 krásnu nedelu želám