Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@veronicka12 Ahoj nevidím tam nič. Skús testovať neskôr. Držím palce 😉
Dievcata, mozem mat po zakroku (kyret)oslabenu imunitu?mam herpes po celej pere, hlava, usi ma bolia a este navretu uzlinu :(
@brunkova fúha to ťažko povedať bratrancova manzella mala MA kvôli mandli opuchla jej tak že musela ísť na operáciu to bolo už po kyrete asi týždeň. Takze si myslím že určite to má nejakú spojitosť.... Ono je bežné že pri herpese všetko bolo ak uzlina navrie. No ak ti bude horšie tak choď k lekárovi určite
Ms ma prísť v stredu ale doraila mykoza( to ma znepokojilo keďže som to mala pri tehotenstve ) test je bielucky. ešte som mala dnes kvapku keby na toaletaku a také divnu bolesť skor pulzovanie z vajecnika co som mala ovulacii..uz asi môjmu relu harasi
@sevcikovaanna, co pouzivas na mykozu? Lebo ja asi mam tiez ale neviem co sa moze pouzivat ked sa snazime o babo.
Baby...mam o MS... dostala som v sobotu... a krvacala som len trochu v sobotu a nedelu... dokopy som minula 3 vlozky... robila som si dnes test avsak biely bol... mala som ovulacne bolesti... mam len sjeden vajecnik a ked bolel tak asi to bola ovulacia. Alebo myslite ze som mala anovulacny cyklus teraz? Z toho "chybajuceho" vajecnika? Citala som ze obvykle vajecnik nahradi ten chybajuci, cize kazdy mesiac normalne plodne dni by som mohla mat..ale take kratke a slabe krvacanie som nikdy nrmala este...
Ahojte babule. Ako žijete ?
My celkom OK už sa tešíme na dovolenku , nenormálne 🙂
ja na PN akurat 🙂 dnes som mala dostat MS ale nedosla ale testy biele a uz by som bola 17DPO, cize asi mi posunula choroba MS

@mishicca ahoj. Kým nie je mrchaňa vždy je nádej 🤗. Držím palce 😘