Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Dnes to vyzerá baby zaujímavo. Dnes som 17 DC, včera ma začal bolieť pravý vajecnik na ktorom nebol dominantný folikul, ale tak strašne že som myslela že ma slepak chytil. Dnes do tej štvrtej strašná bolesť na pravej strane no hrôza bolelo má či som chodila sadla vstala proste vždy ma pichalo v ňom. Teraz večer už nič. Ovu hlien a trošku krvi. Tak žeby predsa len bola ovu z pravého vaječníku? Čo myslíte ?
Ahojte. Dnes mi prišli nejaké veci na oblecko. Všetko má tlači. Ja mám všetky veci také akurát číslo 36 a zrazu nič nezapneme tak som siahla po nete. A kúpila som si aj prístroj na počúvanie srdiečka. Niektorí hovoria že je to blbost ja som si ho kúpila pre pokoj V duši. Dúfam že zajtra budeme počuť to čo chceme. Kuriér ho zajtra prinesie. V utorok mám zas kontrolu tak sa moslim nech jd malé fit. Dnes dom dojedla duphaston tak už to necháme len na krpca. A vy snazilkujete podme nech sa už pridáte. 🙂hrozne moc vám fandím babule
Ahojte baby. Sorry,ze sa vam tu motam,ale pred niekolkymi mesiacmi som narazila na vasu skupinku a odvtedy si vas citam....mam pocit,ze vas uz aj poznam 🙂 Chcela som sa vas opytat ako mam brat inofolic? To sa uziva ta jedna krabicka na mesiac alebo to mam brat kazdy den? Dakujem za odpoved 🙂
@matka295
Ja som sa jej sama opytala ci mi nieco neporadi na podporu. Nejake vitaminy. Chceli by sme od oktobra zacat "pracovat" na babetku. Ale chcela by som to trosku podporit,pretoze som tri roky riesila rozne problemy gynekologicke. Ale konecne sa to ustalilo. Ale aj tak sa trosku bojim,aby bolo vsetko v poriadku. Beriem aj duphaston od oktobra 2016...to na upravu cyklu. Ale povedala mi doktorka,aby som ho brala aj dalej kym neohotniem,ze to je len dobre potom na udrzanie plodu keby nahodou.
Ja som alchemilkovy caj skusala ale ptm mas slabsi cyklus a mne lekar povedal ze lepsie ak sa pocas MS odlupne cela cast co ma ako keby len cast s tym cajom ze jedine po ms uzivat do ovu
Baby prosím vas ked mam predpisany duphaston a davkovanie 2krat1 p.o. To znamena dve tabletky za den?
@natalia11111
aj ja tak beriem....jednu rano a jednu vecer
teda od minuleho mesiaca uz len jednu,ale brala som dve
@meissa a preco ti znizil na jednu? A mala si niake vedlajsie ucinky, lebo zrovna stym zacnem ked budeme na dovolenke tak sa bojim ako budem reagovat nato
@natalia11111
Nemam ziadne vedlajsie ucinky. Predpisala mi ich na upravu cyklu po kyretazi. Beriem ich uz 9 mesiacov a kedze sa cyklus upravil znizila mi davku na jednu tabletku denne. Uz by som ich mozno aj nemusela brat,ale po tom co sa mi konecne podarilo dostat vsetky problemy ako tak pod kontrolu by sme chceli od oktobra zacat pracovat na dietatku a podla gynekologicky ich mam este brat,aby sa lepsie udrzal plod ak by sa to podarilo.
cawte..ja dako ani nestiham sem chodit...so mala taky nabitejsi program, az som zistila, ze som 36 DC ...ale test je negativny zasa raz ☹...
Ahojte. No ja V nemocke stále mám hnedé špinenie tak si ma tu nechali. Od dnes som na PN takže tak. Je tu hrozne teplooooooo. Verím že tu dlho nebudem ja chcem ísť domov 😣😣😣😣

@santine ale moja zas nemyslí že toho hlienu bolo na rozdávanie 😂 ale tento cyklus na to v podstate trošku serinkam ✌️
@cucuska jasné že bude biť srdiečko ako zvon nepochybne 😍 potom sa ohlas moja 😘