Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte babule. No ja som už doma. Pustili ma štvrtok tak len ležím a oddychujem. V piatok mám poradňu a ak bude všetko ok začnem sa trochu viac pohybovať.
@kikaliki moja tak mi to je ľúto. Aké ja verím že sa už čoskoro dočkáte. Všetko sa podarí uvidíš.
@matka295 užite si dovolenku A leto nech je kooopec zážitkov
@galaktic a vy ste ako dopadli? Čo vám povedali?
Ahojte zienky, hlasim sa cerstvo zrekreovana od mora 😀 mali sme so sebou dve pojasene a miestami unudene dvanastky... bola to teda sranda... inak nic noveho.
@cucuska, pekne ti to ubieha, drzim palce
@galactic ako sa ti pacila Ciara? Rada by som to videla, ale asi si zatial pozrieme len Jaru Cimrmana, leziciho spiciho... 😝
Presne baby moje, som sklamaná a čakala som viac, nakoľko bývam pri hraniciach poznám to tu veľmi dobre. Chápem že nedá sa všetko ukázať, niečo až nafúkli a niečo zas nedotiahli, ale ako thriler zo slovensko-ukrajinskej produkcie je to slušné.
Ahojte. čitam Vás čitam a som tu. Celý deň ležím a čakám na termín poradne. Teraz idem v piatok. A som celá nesvoja. Mám problémy na WC a včera som sa trochu viac vytrápila a či zas nešpiním ? Vrrrrrrr. Dúfam, že je to OK a že to do poradne prejde, lebo ma zas zavrie do nemocky :( Tak poctivo ležím, malá s mužíkom sa o mňa starajú a ja oddychujem a jem 🙂
@santine Jeej ďakujem hej striháme meter 🙂
Dievcata, mam dovolenku, reku ze vyberiem sa za dr. Bola tam zastupujuca lekarka a ta nam hned odporucila car... musime ist. Snad sa podari este tento mesiac, lebo vsetko ine ma vzdy prednost 😕 ... ze nemame vahat. Ze mohli by sme aj tu chodit po vysetreniach, ale cas je proti nam. Tak uvidime 🙂
Ahojte. Sono dopadlo super maličké je ok výrazne a živé. Ideme ďalej 😀😀😀
Baby nemohli by ste mi dat taky rychlokurz ako funguju ovulacne testy?

@kikaliki presne tak netreba zbytočne čakať.