icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
3. aug 2017

@kikaliki presne tak netreba zbytočne čakať.

galaktic
4. aug 2017

@matka295 veď to sa ani nenazdáš a je tu koniec mesiaca 🙂
@kikaliki človek sa hneď inak cíti keď sa veci riešia a vidno záujem, poznám to, držím palce

matka295
4. aug 2017

@galaktic to áno moja toto leto nejako rýchlo uteká ešte som poriadne nikde nebola raz na Šírave 🙍🤷

kikaliki
4. aug 2017

@matka295 @galaktic Takže nečakám. Dnes som sa objednala a 25.8.idem na prvú konzultáciu.

galaktic
5. aug 2017

@matka295 my sme boli dnes poobede 😁
@kikaliki držím palce😉 potom nám daj vedieť ako bolo

matka295
5. aug 2017

@kikaliki super držím palce

matka295
5. aug 2017

@galaktic my možno zajtra pôjdeme 😘

galaktic
5. aug 2017

@matka295 len aby vyšlo počasie, už to vyzerá všeliako

matka295
5. aug 2017

@galaktic no veď uvidíme ako bude 😂 aj keby pršalo tak si niečo vymyslíme iné snáď 🤣

cucuska
autor
6. aug 2017

Ahojte babule. No ja som už doma. Pustili ma štvrtok tak len ležím a oddychujem. V piatok mám poradňu a ak bude všetko ok začnem sa trochu viac pohybovať.

@kikaliki moja tak mi to je ľúto. Aké ja verím že sa už čoskoro dočkáte. Všetko sa podarí uvidíš.

@matka295 užite si dovolenku A leto nech je kooopec zážitkov

@galaktic a vy ste ako dopadli? Čo vám povedali?

kikaliki
6. aug 2017

@cucuska ďakujem moc a dávaj si pozor dúfam ti bude už lepšie a všetko bude v poriadku

galaktic
7. aug 2017

@matka295 Ahoj, no aká bola nedeľa? ☺
@cucuska my znova odbery a znova len čakáme...Ako dopadla poradňa?

matka295
7. aug 2017

@galaktic ahoj moja vieš čo nakoniec sme nikde neboli ale udobrovali sme sa po sobotňajšej hádke 😋🤣😂

galaktic
7. aug 2017

@matka295 jaaaaj tak vy ste teda 😁😁😁 my sme boli v kine, na Čiaru, natáčalo sa i u nás v dedine tak sme boli mrknúť čo vytvorili

matka295
8. aug 2017

@galaktic no počula som že nič moc preto sme nešli 🤔

santine
8. aug 2017

Ahojte zienky, hlasim sa cerstvo zrekreovana od mora 😀 mali sme so sebou dve pojasene a miestami unudene dvanastky... bola to teda sranda... inak nic noveho.
@cucuska, pekne ti to ubieha, drzim palce
@galactic ako sa ti pacila Ciara? Rada by som to videla, ale asi si zatial pozrieme len Jaru Cimrmana, leziciho spiciho... 😝

meissa
8. aug 2017

@matka295
My sme boli vcera na Ciaru. Cakala som od toho viac, ale dalo sa 🙂

matka295
8. aug 2017

@meissa no ja som tiež počula že nič moc 🤔 takže nakoniec dobre že som nešla ale stiahnem si to keď už to bude dostupné 😆

matka295
8. aug 2017

@santine ahoj tak to je super že si oddychnuta 😊 ja mám dovolenku koncom augusta a už sa neviem dočkať 😂 konečne si oddýchnem doma 😎

galaktic
8. aug 2017

Presne baby moje, som sklamaná a čakala som viac, nakoľko bývam pri hraniciach poznám to tu veľmi dobre. Chápem že nedá sa všetko ukázať, niečo až nafúkli a niečo zas nedotiahli, ale ako thriler zo slovensko-ukrajinskej produkcie je to slušné.

cucuska
autor
9. aug 2017

Ahojte. čitam Vás čitam a som tu. Celý deň ležím a čakám na termín poradne. Teraz idem v piatok. A som celá nesvoja. Mám problémy na WC a včera som sa trochu viac vytrápila a či zas nešpiním ? Vrrrrrrr. Dúfam, že je to OK a že to do poradne prejde, lebo ma zas zavrie do nemocky :( Tak poctivo ležím, malá s mužíkom sa o mňa starajú a ja oddychujem a jem 🙂
@santine Jeej ďakujem hej striháme meter 🙂

galaktic
10. aug 2017

@cucuska len oddychuj a držím palce na piatok, nech kontrola dobre dopadne 🙂

santine
10. aug 2017

Dievcata, mam dovolenku, reku ze vyberiem sa za dr. Bola tam zastupujuca lekarka a ta nam hned odporucila car... musime ist. Snad sa podari este tento mesiac, lebo vsetko ine ma vzdy prednost 😕 ... ze nemame vahat. Ze mohli by sme aj tu chodit po vysetreniach, ale cas je proti nam. Tak uvidime 🙂

santine
10. aug 2017

@matka295 treba nabrat nove sily aspon do Vianoc 😉
@cucuska, velmi drzim palce, to je super, ze sa o teba doma takto krasne staraju 😍

matka295
10. aug 2017

@santine presne tak moja 😘

cucuska
autor
11. aug 2017

Ahojte. Sono dopadlo super maličké je ok výrazne a živé. Ideme ďalej 😀😀😀

santine
11. aug 2017

@cucuska super! Pokojne dalsie tehu mesiace 😀

meissa
11. aug 2017

Baby nemohli by ste mi dat taky rychlokurz ako funguju ovulacne testy?

cucuska
autor
11. aug 2017

@meissa cikat a cikat 🙂 musíš má ne každý deň V rovnakú hodinu a odložiť si ich a potom porovnať a keď je čiarka najsilnejšia šup šup na vec. Ja som si takto od sledovala či vôbec ovulujem.

meissa
11. aug 2017

@cucuska
To by som si chcela prave aj ja otestovat ci vobec ovulujem. Takze to mi treba dost vela tych pruzkov. Este som to nepouzila nikdy :P