Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@meissa praktickejšie je keby ti dr urobil folikulometriu. Ale inak zo začiatku každý deň cikaj na testy a niekde si i ich nalep a napis ktorý je to DC a uvidíš ako bude postupne tmavnut môžeš aj dva krát na deň urobiť testy. Ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia a prichádza ovu. A tak zistíš kedy ovuluješ.
@matka295
Nechcem s tym zatial obtazovat dr. Bola som tam posledne dva roky ako na klavir 🙂 Zatial to chcem takto sama poriesit. Ale nikdy som taketo testy nepouzila. Vlastne o nich viem asi dva mesiace, ze to existuje 🙂 A vies mi aj nejake odporucit? Citala som, ze nie kazda znacka je dost citliva alebo kvalitna.
@matka295 no moja ako nebola som tu tak ms dufam neprišla.
Ahojte. No nejako tu je ticho. Ved nemam čo čítať. 😃. Ako sa mate? Čo máte nové?
Aj ja som par dni pozerala, ze nikto nic 🙂
Moje ovulacne testovanie sa mi zda nejake cudne. Uz stvrty den slaba druha ciarka. To len, aby ste mali co citat 🙂
A zlomil sa mi zub :( Odletela mi polovica stolicky.
Ahojte. Ja nove nic. Dni prihodne a muz je zase prec cely tyzden az do neviemkedy. Uz som to nechala plavat... mali sme ist do centra, odklada sa na neviemkedy. Varila som si caje, uzivala doplnky, kys. listovu som zacala uzivat pred pomaly 2 rokmi... aj jemu som kupila Folandrol, stoji v skrinke a nic platne. Citala clanky, testovala. Takze dievcata, ja to nechavam plavat, venujem sa inym veciam uz.
Vam prajem zo srdca nech raz drzite v rukach zdrave vonave babatko a mate sa krasne, nech je zivot bohaty a splni sa vam po com tuzite. S.
AHojte
Poslušne hlásim,že poradňa dopadla dobre. v Pondelok volám na výsledok z krvi, dúfam že genetika bude OK a tak čakám a čakám 🙂
Drobec už kopká a no všetko OKI a už týžden nešpiním HURAAAAAA, už som si myslela že vložky sú môj osud hihihihi 😀
@galaktic tak ako píše @nikusiak9 ale s tým že ja keď som menila starú gyndu išla som za ňou s tým že chcem zmeniť dr ale ona mi karty nechcela dať. Tak som šla za novou gyndou dala mi papierik odniesla som ho starej gynde a začiatkom nového mesiaca jej poslala výpis z karty. A už si sa rozhodla koho chceš za nového doktora?
AHojte babule.
@galaktic fakt je to dlho. ale hádam už tento tt ich budeš mať. My sa máme v pohode. Už sme nasťahovaní doma a tešíme sa z nového bytíku. Takže mám neustále úsmev na tvári. Bojujem so zápchou a na poradňu idem 21.9. to už budeme v 20 tt. Malé kopká a kopká tak sa teším, že viem že je tam. A asi pomaly začnem uvažovať čo a kde kúpiť, keďže po Emke nič nemáme, je to predsa 11 rokov.

@cucuska
A vies mi nejake aj odporucit? Asi bude tiez dost znaciek.