Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Tak lekar mi dnes cez telefon potvrdil tehotenstvo. Predpisal mi Duphaston. Ja z tej radosti som sa zabudla opytat, ze kedy mam prist opat. Drzim vam palce dievcata, aby ste si vsetky mohli najst na teste //. A my, aby sme to dotiahli az do konca...
Blahozelam 🙂
Dievčatá moja idem zo skríningu podľa ultrazvuku pán primár MUDr Dosedla zhodnotil že všetko vyzerá výborne ešte počkáme na výsledky krvi a o týždeň výsledky (dúfam že sa budú dať poslať poštou). A budeme nosiť ružovú ❤️ takže čakáme princezničku.
@santine ahoj...aj ja uz som prekrocila toho toku 40. Od r.2006 sme absolvovali 7xivf a 4xket....tohto roku v marci naposledy - dufala som ze bude darcek na 40-tku ale nic. Mam syna z 2.ivf ale ta tuzba za dalsim babom bola (a navzdy zostane) neprekonatelna. Zial uz som za hranicou vekovo, psychicky aj financne.
@haannka to ma mrzi, vela ste si preskakali ☹ ja som este starsia, mam uz 41 prec... tiez si nadeje velke nerobim, sama vidim, ako sa telo meni, zvlast posledne 2 roky, ale bolo by to krasne keby sa nam (aj vam) este podarilo. Ja uz mam dcerku 12 r. podarila sa na 2x, z prveho manzelstva. chceme este skusit CAR.
@matka295 moja ty už s8 v 12tt? Jak to letí. Ako sa mi máš?😘
@butterfly333 ahoj moja dobre sa mám, len ma dva týždne drží choroba najprv nádcha teraz priedušky tak som si už kúpila sirup stopkašeľ, už ma nebaví ten kašeľ 😔 dúfam že rýchlo prejde. Inak som bola na skríning a všetko je v poriadku 😍 čakáme dievčatko ❤️ mala je zdravá čiperna a vitálna 😍
@haannka nevzdavaj to este!...Nepoznam Ta, no na foto si velmi sympaticka zena a velmi Ti drzim palceky, nech si este raz uzijes tehulkovanie...Boh Ta zehnaj, aj keby zrovna prirodzene vam to necakane vyslo 😉...Pretoze zazraky sa deju v kazdom veku a za kazdej situacie...Nech je Tvoje lono pozehnane Bohom a nech pod Tvojim srdieckom este rastie novy zivot 🙏 ...Prajem Ti to z celeho ❤
@matka295 gratulujem moja k dcérke držík palčeky nech je všetko v poriadku až do sameho konca. Držkaj sa aj ja som trocha chorá.
@butterfly333 ďakujem moja 😘 hádam pán Božko pomôže a zvládneme to spolu ❤️
@haannka musela som si nechať čas na odpoveď pre teba. Máš to veľmi ťažké a určite nie je nič čím by som ťa mohla utešiť. Nám sa to podarilo v cykle v ktorom sme sa vôbec nesnažili a z vaječníka na ktorom podľa dr nebolo ani jedno vajíčko. Tým chcem povedať že možno keď sa tvoje telo a myseľ uvoľní tak sa to podarí. Prajem ti to veľmi. Viem aké to je keď sa nedarí ja som bojovala rok. Viem že to je ešte málo ale keď ma sleduješ vieš čím som prešla a nebolo to jednoduché. Vymodlila som si svoje tehotenstvo verím že Boh ti pomôže už v akejkoľvek podobe a forme. Veď zázraky sa dejú každý deň ❤️

@brunkova držím palce nech to vyjde 😘