icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
21. sep 2017

@brunkova držím palce nech to vyjde 😘

brunkova
22. sep 2017

Tak lekar mi dnes cez telefon potvrdil tehotenstvo. Predpisal mi Duphaston. Ja z tej radosti som sa zabudla opytat, ze kedy mam prist opat. Drzim vam palce dievcata, aby ste si vsetky mohli najst na teste //. A my, aby sme to dotiahli az do konca...

cucuska
autor
25. sep 2017

@brunkova juuuj skvelé správy. Perfis dávaj si na seba pozor

galaktic
27. sep 2017

@cucuska
Ahoj, ďakujem ale to mi je fakt ďaleko. Momentálne skúšam vybaviť jednu blizšiu amb. ale ak nic tak ja som ochotná ísť ďalej.
Ako sa máš? Čo nové?

cucuska
autor
27. sep 2017

@galaktic celkom dobre oddychujem a čakám na ďalšiu poradňu. Zvacsujem sa a teším na 4 D 😀

galaktic
30. sep 2017

@cucuska no tak to sa teším s tebou 😊

matka295
3. okt 2017

Ahojte baby moje, nevzdávajte sa ani ja som sa nevzdala a v apríli keď pán Božko pomôže vás zoznámim 😍

haannka
3. okt 2017

@matka295 teeeda....blahozelam...cely cas Vas tu sledujem...ty tajnostkarka 😉...uzasna sprava.

brunkova
3. okt 2017

Blahozelam 🙂

matka295
3. okt 2017

@haannka
@brunkova ďakujem dievčatá 😍 dúfam že ma doženiete čoskoro 😍

haannka
4. okt 2017

@matka295 ja uz nie....ja som uz skoncila. 😔

matka295
4. okt 2017

Dievčatá moja idem zo skríningu podľa ultrazvuku pán primár MUDr Dosedla zhodnotil že všetko vyzerá výborne ešte počkáme na výsledky krvi a o týždeň výsledky (dúfam že sa budú dať poslať poštou). A budeme nosiť ružovú ❤️ takže čakáme princezničku.

santine
4. okt 2017

@matka295 Ahoj Matka, to je super prekvapenie, velmi sa s tebou tesim a blahozelam a vsetko nech ide dobre ako ma ❤

santine
4. okt 2017

@haannka Ahoj, preco? Ja to tiez casto chcem vzdat, dlho sa nam nedari. Nas problem je vyssi vek uz po 40 a sme prilis zaneprazdneni...

haannka
4. okt 2017

@santine ahoj...aj ja uz som prekrocila toho toku 40. Od r.2006 sme absolvovali 7xivf a 4xket....tohto roku v marci naposledy - dufala som ze bude darcek na 40-tku ale nic. Mam syna z 2.ivf ale ta tuzba za dalsim babom bola (a navzdy zostane) neprekonatelna. Zial uz som za hranicou vekovo, psychicky aj financne.

santine
4. okt 2017

@haannka to ma mrzi, vela ste si preskakali ☹ ja som este starsia, mam uz 41 prec... tiez si nadeje velke nerobim, sama vidim, ako sa telo meni, zvlast posledne 2 roky, ale bolo by to krasne keby sa nam (aj vam) este podarilo. Ja uz mam dcerku 12 r. podarila sa na 2x, z prveho manzelstva. chceme este skusit CAR.

mishicca
4. okt 2017

@matka295 aj ja gratulujem 🙂 mam presne tu istu knizku 🙂 brusko mi rastie tak od 10 tyzdna :D takze ja uz som teraz vorvan :D

matka295
5. okt 2017

@mishicca vorvaň nevorvaň hlavne nech sú zdravé tie naše detičky ❤️

butterfly333
5. okt 2017

@matka295 moja ty už s8 v 12tt? Jak to letí. Ako sa mi máš?😘

matka295
5. okt 2017

@butterfly333 ahoj moja dobre sa mám, len ma dva týždne drží choroba najprv nádcha teraz priedušky tak som si už kúpila sirup stopkašeľ, už ma nebaví ten kašeľ 😔 dúfam že rýchlo prejde. Inak som bola na skríning a všetko je v poriadku 😍 čakáme dievčatko ❤️ mala je zdravá čiperna a vitálna 😍

luta13
5. okt 2017

@haannka nevzdavaj to este!...Nepoznam Ta, no na foto si velmi sympaticka zena a velmi Ti drzim palceky, nech si este raz uzijes tehulkovanie...Boh Ta zehnaj, aj keby zrovna prirodzene vam to necakane vyslo 😉...Pretoze zazraky sa deju v kazdom veku a za kazdej situacie...Nech je Tvoje lono pozehnane Bohom a nech pod Tvojim srdieckom este rastie novy zivot 🙏 ...Prajem Ti to z celeho ❤

haannka
6. okt 2017

@luta13 jeeeej krasne....nadherne napisane....dakujem ❤

butterfly333
6. okt 2017

@matka295 gratulujem moja k dcérke držík palčeky nech je všetko v poriadku až do sameho konca. Držkaj sa aj ja som trocha chorá.

matka295
6. okt 2017

@butterfly333 ďakujem moja 😘 hádam pán Božko pomôže a zvládneme to spolu ❤️

luta13
6. okt 2017

@haannka nemas zaco dakovat...Bojuj a Boh Ta odmeni...Verim tomu 😘

matka295
6. okt 2017

@haannka musela som si nechať čas na odpoveď pre teba. Máš to veľmi ťažké a určite nie je nič čím by som ťa mohla utešiť. Nám sa to podarilo v cykle v ktorom sme sa vôbec nesnažili a z vaječníka na ktorom podľa dr nebolo ani jedno vajíčko. Tým chcem povedať že možno keď sa tvoje telo a myseľ uvoľní tak sa to podarí. Prajem ti to veľmi. Viem aké to je keď sa nedarí ja som bojovala rok. Viem že to je ešte málo ale keď ma sleduješ vieš čím som prešla a nebolo to jednoduché. Vymodlila som si svoje tehotenstvo verím že Boh ti pomôže už v akejkoľvek podobe a forme. Veď zázraky sa dejú každý deň ❤️

nikusiak9
6. okt 2017

@matka295 to uz v 13t ti vedel povedat pohlavie?

luta13
6. okt 2017

@matka295 krasny komentik pre haannku 🙂...Nech su Tvoje priania pre nu vyslysane v Nebi 🙏 ...AMEN

luta13
6. okt 2017

@matka295 este jedna vec ma napadla...Kedy mas presne TP, kolkeho Aprila?

matka295
7. okt 2017

@luta13 20. Aprila mám presne určený termín pôrodu 😍