Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@mishicca to je milé od neho 😘. Neskusala zatiaľ. Ale asi vyskúšam lebo ja už neviem čo mám robiť. Ja v podstate nespím od začiatku tehotenstva už si myslím že sa to do konca ani nezmení. A ešte mi príšerné trpnu ruky 😕. Krčna chrbtica sa ozýva. Na železo vyskúšaj žihľavový čaj. Aj ja si sem tam dám. Tiež nemám príliš veľa krviniek a hemoglobínu tak som si povedala že aspoň ten čaj keď už mäso nemôžem ani cítiť.
Ja železo neberiem. Aj tak.ma to trápi aj teraz ku koncu sa mi objavili aj hemoroidy. Takže je to zážitok. Dnes aj S krvou😯😯 už som zažil toho trochu aj unavená. Dnes mi aj slza vyhrala. Asi
Hormony. Zajtra ráno poradňa tak som zvedavá čo povie . Mala.kopka naťahuje sa A ja jej hovorím že by už mohla aj vyliest. Čipky mám aj do pôrodnice nachystane len ňom boli to 😯
Ahojte tak dnes bola poradňa. Na pásoch aktivita kontrakcii zaznamenaná ale krcok stále dlhý 2 cm A otvoreny len na špičku prsta. Dostala som úlohu :nesetrit sa,upratovať, a chodiť. Takže tak dievky moje 😁😁😁😁😁
Nam pipik tiez neodpadol :D..ale strasne je velky..akoze nie ten pipik :D ja sa uz aj bojim trochu. Ze odhad 2.440 gramov. Niektore take deti uz rodia zenicky a preco ja mam take v 8.mesiaci? :O mala bola tak isto, len to bol boj porodit 4-kilovu damu... bojim sa aby nemal aj 5... zatvorena som tiez. Placenta sa drzi na 1-tke. Pribrala som 10 kg od zaciatku. A cucuska aspon budes mat upratane :D ja sa chystam od 38 tt na okna a sietky a ked tak vylezem aj Zobor, len nech vyjde uz :D
@mishicca vieš čo ja mám tiež obavy z toho aby nebol veľký ale ukľudnuje má aspoň trošku to že moja sestra mala menšie detičky mali po 2750g. Tak hádam môj pinďurik nebude veľký buchtoš. Čo som pozerala tka v danom týždni by toľko mal mať a berie sa to z normálnej pôrodnej váhy čo je okolo 3500g. Tak ak bude väčší tak tiež budem robiť všetko pre to nech ide v 38 tt von 😂 no ale čo zrobime moja keď raz narastie tak nám iné neostane len porodiť nejako. No a ja som pribrala len 5 kg od začiatku. Najväčší nárast váhy som mala po vianociach 😂 to tri kg išli hore. A teraz už len kilo. Tak aj v to dúfam že nepriberiem už viac.
No ja som Emku rodila 37 +1 A makas 3500 g A taky tt som zajtra. Baby taký poriadok Mane zajtra ešte chcem chladničku umyť. Nič sa nedeje. Viki si kopka A brucho neboli nekrvacam behám lietam ako bosorka a nič.
Ved uvidíme čo to bude A kedy. Dnes som robila smotanovu tortu takže na oslavu majú nachystane 😁😁😁
Baby stále nič nič A nič
Okná umyte horúca sprcha za mnou A nič 😁😁😁😁
Ahojte. Stále vás pozdravujem Z gauča ☺☺☺☺
No už som po poradni A stále sa to nepohlo. Ja bude tehotná ako slon 2 roky hihihihi
Ahojte dnes 39 tt a nič. Hormóny so mnou plieskaju A mala si V pohode kopka ☺☺☺☺
@cucuska uz len maximalne 2 tyzdne ;)a budes si kolisat vonavu kopecku <3 ja chora..zas...vaham ci ist k dokymu po antb. Ale mavam akoby " menstruacne bolesti" a vytok dozlta trosicku, co som mala aj pri malej ku koncu...takze u mna sa to tiez blizi pomalicky. Len by som spala staaaale 🙂
@mishicca
@cucuska baby nebojte sa všetko zvládnete za pochodu 😘 ja sa tiež obávam keďže krpec je prvý či to budem vedieť či to zvládnem či budem dobrá mama. Keď bude plakať budem vedieť čo potrebuje? Či bude hladný či bude treba prebaliť či bruško? Vám sa aspoň oživia spomienky ale u nás je to premiéra 😊

Dievcence ja som si musela kupit Maalox, lebo to uz bol reflux u mna normalne. Mamina vcera robila fasirky, takze som umierala na zaludok pol dna. A ako prezivate toto pocasie? Lebo ja sa bojim aj vyjst z domu, ze sa smyknem... som aj novopeceny sofer este, jazdim od juna a toto je moja prva zima, takze sneh je moj strasiak :/ cucuska zapchu nemas zo zeleza? Ja ho tiez musim znova brat. Pri prvej som mala neuveritelnuuu zapchu ale teraz ma to nastastie obchadza. 38 tt je parada uz len chvilocka a mas to za sebou <3. matka295 hadam ponocovanie zmizne. Skusala si medovkovy caj? Mna to uz preslo davnejsie. Mam v bruchu gentlemana, necha ma vyspat a zacne vystrajat az ked sa rano vycikam :D