icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

mishicca
6. feb 2018

@matka295 budes o tom niet pochyb ;) ja po poradni. Ja teda neviem ako moja gyn rata tyzdne, ale mne to nesedi...podla nej 34+1 a termin mam o mesiac. Takze ja som jelen z toho uz. A maly ma uz 3 kg...uz si ma doberala, ci viem porodit aj male dieta :D

matka295
6. feb 2018

@mishicca jemine aký macko. Vieš že aj ja som dnes na to pozerala? Dnes som začala 31 tt a termín mám 16 apríla a to mi vychádza 39tt... Alebo som to zlé popocitala? No kaDopadne ak veľmi zvedavá na nášho drobca koľko bude mať lebo je od začiatku o trošku menší o týždeň necelý. A papiere na materskú ti dávala kedy?

mishicca
6. feb 2018

@matka295 no ved toto ze od 27.mi dala matersku...ako ja asi neviem ratat alebo sa ona pomylila...jak mozem byt 34+1 dnes a matersku mat od 27.1.? Ved to ma moja matematika nepusti :D oni to cele nejak inak pocitaju..tehotenske online kalkulacky inak a modrykonik uplne inak :D

matka295
6. feb 2018

@mishicca no ja ti neviem aj mne to nejako nepasuje ale tak hádam vie čo robí. Ja som sa pýtala na to sestričky a ona vytiahla taký veľký papier s dátumami pôrodov a v závislosti na nich aj dátumy nástupov na materskú. Tak mi povedala že sa riadia týmito starými tabuľkami lebo keď to doktorka pisala inak tak zo sociálnej poisťovne im vyvolávali že im to nesedi. Tak sa riadia podľa starého. Tak teraz neviem či mi to vypíše už 19 na poradni alebo mi dá poradňu 5.3. a vypíše presne vtedy no netuším.

cucuska
autor
6. feb 2018

Aj ja som to mala zle babule. Asi sami nevedia kde je sever ☺ ja zajtra začínam 40 tt juuuj to je číslo ☺ akurát sedim na hudobnej scéne malou má vytiahla na prechádzku tak hádam mi po ceste voda nepraskne to by bol gool.

mishicca
6. feb 2018

Ja som uz zvedava kedy porodis... a ake to bude druhykrat..xi ozaj rychlejsie ako prvy. Uz sa normalne nemozem dockat, ked to opises :D teda dufam, ze sa podelis s nami :D

cucuska
autor
6. feb 2018

@mishicca
@mishicca aj ja som zvedava jaaaj keby to prisloooo

matka295
6. feb 2018

@cucuska ja zakaždým keď napíšeš čakám že nám povieš že to máš za sebou a tej tvojej buchte sa vôbec nechce von 😀

cucuska
autor
6. feb 2018

Tak píšem že sTále nič ešte stále sedim na gauči 😁😁😁😁

cucuska
autor
9. feb 2018

TaaK dali sme to. 17:18 sa nám narodila Viktória . 3500 g A 51 cm. Pôrod prebehol úplne V pohode ☺ tatino bol pri tom

mishicca
9. feb 2018

@cucuska velke GRATULUJEM!!!!!! A tesim sa s Vami 🙂 vela zdravicka prajem obom 😙

mishicca
9. feb 2018

Inak vsimla si si, ze viacmenej pred rokom si zalozila temu? A skoro do roka a do dna si porodila :D

matka295
Autor odpoveď zmazal
matka295
9. feb 2018

@cucuska gratulka moja 😘 ako to tatino zvládal? O tebe niet pochýb že super.

haannka
9. feb 2018

@cucuska blahozelaaaaam

cucuska
autor
10. feb 2018

@mishicca tak toto som sI vôbec nevšimla. Faaakt no parada

cucuska
autor
10. feb 2018

@matka295 tatino V pohode do ľahko to na neho tak o deň asi mu to prislo že hihihi už je to tu. Ale bol mi veľkou oporou. Hrozne ho ľúbim

cucuska
autor
10. feb 2018

@haannka dakujeeeem

cucuska
autor
Autor odpoveď zmazal
cucuska
autor
10. feb 2018
matka295
10. feb 2018

@cucuska úžasná je 😍😘💕💖

sticker
haannka
10. feb 2018

@cucuska ❤💎❤

mishicca
10. feb 2018

@cucuska je uzasna <3

cucuska
autor
10. feb 2018

Ďakujeme ❤❤❤❤❤❤

santine
11. feb 2018

@cucuska to je krasna sprava 🤗 zo srdca blahozelam ku krasnemu dievcatku, budte zdravi 😙❤

cucuska
autor
12. feb 2018

@santine dakujeme veeeelmi pekne

cucuska
autor
13. feb 2018

No kto je teraz na rade?

matka295
13. feb 2018

@cucuska tuším že
@mishicca je na rade 😊. A vy už ste doma?

mishicca
13. feb 2018

@matka295 ano ano ja som na rade... este aspon 2 tyzdne musim vydrzat... uz mi nohy puchnu ale :/

matka295
13. feb 2018

@mishicca juj moja neboj to už dobojuješ nejako. Mne zasa padlo bruško poradňu mám až v pondelok tak som zvedavá ako na tom som keďže sa mi zdá že tlačí malý dosť dole. Ale našťastie mi nohy nepuchnu len mi trpnu prsty na rukách od krčnej chrbtice 🤷 tak dúfam že sa nerozpadnem skôr. A ešte stále nevoľnosti a zaha a aby mi nebolo málo tak sa do toho ozýva žlčník 🙏😔