icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

mishicca
13. feb 2018

@matka295 prvorodickam vraj pada brusko skor. Aj ked mne padlo nejake 2 tyzdne pred porodom len. Aj zatka mi tak postupne odchadzala. Akurat voda naraz a vsetko vsade bolo mokre. Co krok to voda. A to som zobudila priatela v noci, ze mi odisla voda a on sa opytal, ze:"ako vies?"...no zazni a uvidis :D podla mna moj zamerne vyhladava mechur a je s nim dobry kamos, kedze sa tak objimaju :D

matka295
13. feb 2018

@mishicca kamarát do dešte 😂 jaaaj tak to aj môj si z neho robí vankúš či čo a hlavne v noci 🤦. No ty chlapi to sa nezaprú. Aj sestra mala pri prvom padnuté bruško už od 7 mesiaca. Len u mňa je aj dosť možné že mi ho ťahá moja bohatá tuková zásoba -ochranna pre bábätko 😂

sticker
matka295
13. feb 2018

32 tt a 62 dní do termínu pôrodu 🤗

mishicca
14. feb 2018

Ono je to asi pravda s tym gulatym bruskom pri babe a spicatejsim pri chalanovi... lebo u mna to ako 100% sedi. Teraz mam vyssie kotlik. A vahovo som uuuplne identicky ako pri malej. Vzdy som mala nadvahu nejaku. A ked pridem z porodnice budem mat menej ako pred otehotnenim :D patrim k tym zenam, ktorym jednoducho tehotenstvo vylepsuje postavu :D (okrem prs...toto oddelenie nekomentujem, lebo placem vzdy ked to vidim v zrkadle...)

matka295
14. feb 2018

@mishicca ja som zvedavá na seba ale je pravda že vyzerám celkom dobre k mojej postave mám v celku pekne bruško nie z tých najväčších našťastie 😁. No vieš čo ja sa tak nemôžem pozrieť na svoje nohy stehná to sú katastrofa tiež sa radšej zdrzim komentára o vyhrážkach na brade a dekolte 🤦. Takže radšej nekomentujem 😂. A to som si myslela že dievčatka berú krásu tak to teda náš malý bude veľký fešák keď som tak oškaredela 😂

mishicca
14. feb 2018

@matka295 dobre to bude 🙂 keby sme neboli kocky nema nas kto oplodnit dobrovolne :D

matka295
14. feb 2018

@mishicca haha 😂 to máš pravdu veru 😂

cucuska
autor
14. feb 2018

@matka295 už sme od pondelku doma a užívame si všetci malu

cucuska
autor
14. feb 2018

Pridávam fotoooo

mishicca
14. feb 2018

@cucuska na toto sa tesim aj ja 🙂

butterfly333
14. feb 2018

@matka295 krásne bruško moja

matka295
14. feb 2018

@butterfly333 ďakujem drahá moja 😘

santine
Autor odpoveď zmazal
mishicca
27. feb 2018

@matka295 no ako? Ja dnes po poradni...odhad 4 kg. Dost kruto ma odspodu pozrela, este teraz ma vsetko boli..ja neviem ci mi Hamiltona robila :D

matka295
27. feb 2018

@mishicca jemine aký chlapisko 🙈. Ja a čo ti poviem nožičky puchnu tak trošku zatiaľ sme ok zatvorená tlak dobrý, váhu teraz neviem lebo mi ho len sfotila na požiadanie že na ďalšej poradni pomera to budem 36 tt tak som zvedavá strašne na váhu, tiež by mala robiť ster a nejaké odbery tak neviem či aj krv bude brať či čo. Od 5 nastupujem na MD ✌️. Sa to blíži veľmi rýchlo. Ešte aj niečo na mňa lezie tak som taká nesvoja. No vieš čo môže byť že Hamilton keď už máš pred termínom.

cucuska
autor
27. feb 2018

@mishicca noo už to bude A inak chlap ako hora. Už sa na neho tesime

cucuska
autor
27. feb 2018

@matka295 no srdco že 36 tt sranda ako rýchlo to ide

matka295
27. feb 2018

@cucuska veru ako sa to blíži 🙈

mishicca
10. mar 2018

Ahojte kocky. Ako? Ja dnes termin...a nic sa nedeje. V noci spavam velmi dobre :D ale cez den ledva prejdem na WC a spat do postele...uz len lezim druhy den. Upratane vsetko co treba aj netreba...

matka295
10. mar 2018

@mishicca ahoj moja tak ja v celku dobre. Verím ti že už nevladzeš. Tak drobcovi sa akosi nechce čo?

cucuska
autor
10. mar 2018

@mishicca takze uz finis. Verim tinze nevladzes. No daj vediet co anako hadam to uz bude. Myslim na teba a drzim palce

cucuska
autor
12. mar 2018

No ako čo nové babule akoooo?

mishicca
12. mar 2018

@cucuska nijako..dnes poradna mali ma tam nechat uz..a pani doktorka sa vybodla na mna. Takze som doma. V stredu tak rozpravala dnes inak. Podla mna si nevsimla, ze mam v sprave FOETUS MAGNUS,inak by ma nenechala prenasat. Som zvedava kto to vytlaci...sekciou som nechcela ist. Za chvilu budem mat modriny z tych bolestivych kopancov uz. Uz sa ani netesim :/

matka295
12. mar 2018

@mishicca och moja čo ti poviem ja ležím v nemocnici s vysokým tlakom 😔 tak asi tak nejako dopadla dnešná poradňa. Ale krpec je v poriadku má 2430 gramov dnes som začala 36 tt.

cucuska
autor
13. mar 2018

@mishicca juuuj no neboj sa už to bude už to pride A O chvíľu ti to bude vrestat ako ta moja😁

cucuska
autor
13. mar 2018

@matka295 srdiečko drž sa mi

mishicca
13. mar 2018

@matka295 och... :/ tak si oddychni aspon. Uz tam asi zotrvas az do porodu, ci?

matka295
13. mar 2018

@mishicca nemala by som. Dnes povedali že ostanem na pozorovanie a keď budú výsledky tak sa rozhodne čo so mnou či lieky či čo. Uvidíme ako môj tlak.

mishicca
13. mar 2018

@matka295 dufam, ze bude vsetko OK ;) drzim palce

matka295
13. mar 2018

@mishicca ďakujem moja aj ja tebe nech už neprenášaš veď kto ho porodi keď je taký veľký 🤦