icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
16. feb 2017

@nabasty1 aj my s tebou 🙂 držím palce veľmi

cucuska
autor
16. feb 2017

@mikimi Ahoj. Tak sa tu schadzame. Super ja som taká rada. 😀😀😀

cucuska
autor
16. feb 2017

@galaktic Ahoj ako ?pripravená na ďalší mesiac 😂

galaktic
16. feb 2017

@cucuska Ahoj, no ako inak😀 Dúfam, že aj ty 😉

blackcat8885
16. feb 2017

Mali ste niektora spinenie mimo menzesu?Ja dnes mam rano som mala krce chvilu a dnes taky ruzovy vytok. Nikdy som to nemala. Posledny nechraneny styk som mala 11.2 a mrchu cakam 23.2 moze ten vytok byt nejaky zapal?

ema163
16. feb 2017

@blackcat8885 mne sa to dnes stalo prvýkrat ale uplne jemne ružový výtok ešte som trošku žmúrila či dobre vidim a mrcha mi ma prisť 22.2.

blackcat8885
16. feb 2017

@ema163 tak sme na tom podobne. Som zvedava ci mrcha pride

bigoci88
16. feb 2017

@galaktic celé moje okolie je tehotné alebo mamičky z drobcekami. úplne ta chápem, ja som tiež zo seba nešťastna. ..... Ešte aj sesternica tento mesiac rodi. Myslíte si že si byť maminkou nezaslúžim?? @mono ja som duphastom brala aj s ascouritinom od 7tt až do 13tt. Ja som doverovala doktorovi,ale mne to nepomohlo...

santine
16. feb 2017

Ahojte. Citavam vas a pridavam sa do klubu. Dnes 2 DC... a skusame asi 10 mes. 😨

santine
16. feb 2017

Ten smajlik sa nehodi... radsej takyto: 🙂

cucuska
autor
17. feb 2017

@galaktic samozrejme. V plnom nasadení

@bigoci88 ale nie. To že celé okolie je tehu to.tak vnímaš. Zaslúžiš A aj budeš. Každá budeme všetky si to zasluzime.

@santine ahok. To si rovnako ak ja. Ja dnes 4DC A pripravená na ďalší mesiac plný lásky A užívania si. Je náš tu viac , ktoré to tento mesiac rozprudime😀

Dnes je piatok tak šup šup bs pekne myšlienky

ikonica
17. feb 2017

@blackcat8885 nebude to ovulacne krvacanie?

blackcat8885
17. feb 2017

@ikonica tak ovulacia mala byt okolo 8.2 tak neviem

ikonica
17. feb 2017

No len ci sa neposunula... Alebo to mohlo byt aj zahniezdovanie...

nikusiak9
17. feb 2017

1DC....novy mesiac sanci

n1colette
17. feb 2017

@limetka26 ahoj, chcem sa spytat na to hemato vysetrenie.
Ako dlho sa caka na vysledky?
Mala som 1x MA pred dvomi rokmi a minuly mesiac biochemicke.. slaby pozitivny test a o dva dni prisla MS. Teraz som 8 DPO a ked pride MS (teda dufam, ze nepride), mam sa ohlasit u gyn. ze ma posle na hematologiu, ci nemam trombofiliu. Len chcem vediet, kolko sa caka.. ci sa mozme medzitym dalej snazit aj v marci, v pripade ze to tento krat nevyslo 🙂 dakujem

ema163
17. feb 2017

@blackcat8885 to som zvedava aj ja ci pride lebo bolesti mam take chvilkove ze mam pocit ze uz pride a potom zmiznu zrazu...nechame sa prekvapit ;)

cucuska
autor
17. feb 2017

@n1colette ja som bola V Martine A výsledky boli do 3mesiaV. Ale to bola úplná kompletka

n1colette
17. feb 2017

@cucuska fuha, to vazne? a ja som si naivne myslela, ze to bude max. tyzden, potom sa nasadi liecba a v dalsom cykle sa mozme snazit dalej 🙂
och, kiezby teraz MS neprisla.. 🙏

nabasty1
17. feb 2017

@n1colette ahoj,ja napr mam taku skusenost, chodim do KE, tiez mi odobrali krv 15.12. a 19.1. uz boli vysledky, chodim do ke - hemomedika,maju viac pobociek na sk, a do mesiaca to je vzdy,si myslim. Pokial je zena tehu,tak aj skor.

n1colette
17. feb 2017

@nabasty1 dakujem za info!
Uvidim, co buduci tyzden, ci pride MS alebo nie, a podla toho budem volat aj lekarovi 🙂

cucuska
autor
17. feb 2017

@n1colette to berú všetko možné keď robia po MA A trvá to. Uvidis nepríde A bude dobre 😁

n1colette
17. feb 2017

@cucuska MA som mala este v dec 2014 a vtedy ma nikam neposlali :{ histologia bola v poriadku, takze sa islo dalej
Teraz sa snazime 6. mesiac tym, ze minuly mesiac som mala biochemicke, a preto ma chce lekar poslat na hemato, ci to nebude nahodou trombofilia. Sama som zvedava.. nedockava.. testovala by som uz zajtra, ale na 9 DPO je este skoro.. nejako do nedele/ pondelka musim vydrzat 😇

limetka26
17. feb 2017

@n1colette ako pisali vyssie vysledky som cakala od 6.12. Do zaciatku februara. Prvy februarovy tyzden dosli. A aj na termin som cakala dva mesiace. Tiez som bola v martine- hemomedika. Ale kebyze som otehotnela skor, tak hned volat. Myslim ze zakladne vysledky su skor.

ikonica
17. feb 2017

Tak uz mam aj ja termin na hematomediku v PO az 6.4., ale dovtedy aj tak budeme pauzovat ;)

limetka26
17. feb 2017

@ikonica to cakanie je ale o drzku.. Tak az ti to rychlo ubehne

ikonica
17. feb 2017

este skusim ine ambulancie obvolat v pondelok... aj tak nam odporuca lekar tie tri mesiace pockat... no viem ja ci vydrzim 🙂 cele tehu sme abstinovali... teraz kym prestane krvacanie tiez nic a potom asi do prvej ms asi tiez nic.. a potom... len boh vie.... podla toho co doktor povie na moju maternicu.. ked to nebude ok, tak pockame este radsej....

galaktic
17. feb 2017

@bigoci88 ostáva nám len myslieť pozitívne a veľmi sa neupínať na to a bude dobre 🙂

bigoci88
17. feb 2017

@galaktic hej ja viem ,ze aj na nas prijde. Ale kedy???kedy???? Kedy???? Ja som netrpezliva,ja chcem hned......

cucuska
autor
18. feb 2017

Hello vospolok. Ako sa mávate ? Akurát idem zaniesť malú ku kamarátke. MS sa už končí, testy traste sa 🙂 🙂