Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Mali ste niektora spinenie mimo menzesu?Ja dnes mam rano som mala krce chvilu a dnes taky ruzovy vytok. Nikdy som to nemala. Posledny nechraneny styk som mala 11.2 a mrchu cakam 23.2 moze ten vytok byt nejaky zapal?
@blackcat8885 mne sa to dnes stalo prvýkrat ale uplne jemne ružový výtok ešte som trošku žmúrila či dobre vidim a mrcha mi ma prisť 22.2.
@ema163 tak sme na tom podobne. Som zvedava ci mrcha pride
@galaktic celé moje okolie je tehotné alebo mamičky z drobcekami. úplne ta chápem, ja som tiež zo seba nešťastna. ..... Ešte aj sesternica tento mesiac rodi. Myslíte si že si byť maminkou nezaslúžim?? @mono ja som duphastom brala aj s ascouritinom od 7tt až do 13tt. Ja som doverovala doktorovi,ale mne to nepomohlo...
Ahojte. Citavam vas a pridavam sa do klubu. Dnes 2 DC... a skusame asi 10 mes. 😨
Ten smajlik sa nehodi... radsej takyto: 🙂
@galaktic samozrejme. V plnom nasadení
@bigoci88 ale nie. To že celé okolie je tehu to.tak vnímaš. Zaslúžiš A aj budeš. Každá budeme všetky si to zasluzime.
@santine ahok. To si rovnako ak ja. Ja dnes 4DC A pripravená na ďalší mesiac plný lásky A užívania si. Je náš tu viac , ktoré to tento mesiac rozprudime😀
Dnes je piatok tak šup šup bs pekne myšlienky
@blackcat8885 nebude to ovulacne krvacanie?
@ikonica tak ovulacia mala byt okolo 8.2 tak neviem
No len ci sa neposunula... Alebo to mohlo byt aj zahniezdovanie...
1DC....novy mesiac sanci
@limetka26 ahoj, chcem sa spytat na to hemato vysetrenie.
Ako dlho sa caka na vysledky?
Mala som 1x MA pred dvomi rokmi a minuly mesiac biochemicke.. slaby pozitivny test a o dva dni prisla MS. Teraz som 8 DPO a ked pride MS (teda dufam, ze nepride), mam sa ohlasit u gyn. ze ma posle na hematologiu, ci nemam trombofiliu. Len chcem vediet, kolko sa caka.. ci sa mozme medzitym dalej snazit aj v marci, v pripade ze to tento krat nevyslo 🙂 dakujem
@blackcat8885 to som zvedava aj ja ci pride lebo bolesti mam take chvilkove ze mam pocit ze uz pride a potom zmiznu zrazu...nechame sa prekvapit ;)
@cucuska MA som mala este v dec 2014 a vtedy ma nikam neposlali :{ histologia bola v poriadku, takze sa islo dalej
Teraz sa snazime 6. mesiac tym, ze minuly mesiac som mala biochemicke, a preto ma chce lekar poslat na hemato, ci to nebude nahodou trombofilia. Sama som zvedava.. nedockava.. testovala by som uz zajtra, ale na 9 DPO je este skoro.. nejako do nedele/ pondelka musim vydrzat 😇
Tak uz mam aj ja termin na hematomediku v PO az 6.4., ale dovtedy aj tak budeme pauzovat ;)
este skusim ine ambulancie obvolat v pondelok... aj tak nam odporuca lekar tie tri mesiace pockat... no viem ja ci vydrzim 🙂 cele tehu sme abstinovali... teraz kym prestane krvacanie tiez nic a potom asi do prvej ms asi tiez nic.. a potom... len boh vie.... podla toho co doktor povie na moju maternicu.. ked to nebude ok, tak pockame este radsej....
Hello vospolok. Ako sa mávate ? Akurát idem zaniesť malú ku kamarátke. MS sa už končí, testy traste sa 🙂 🙂

@nabasty1 aj my s tebou 🙂 držím palce veľmi