Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@modrykoniar tak tak ako pises hlavne poznat svoje telo a uzivat si to v mojom pripade teraz nic noc vecer o pol 9 zalahnem som mepouzitelna no snad po prvom trimestri sa to ustali a bude lepsie aj ked gulatejsie😂ja uz vlastne aj teraz pribrala co uz hlavne nech bambulka rastie v plnom zdravi do krasy🙏
@vanda12345 to si pamätám že ja v druhom trimestri som bola akčná 😝 a ja budem tiež hned gulka, ved teraz v oktobri som do 8tt dala 2kg hore, ale nevadí to je také iné priberanie. také štastné 🙂 hlavne nech ste zdravučké. ktorý si teraz týžden?
@modrykoniar tak tak ako pises ja teda s priberanim nemam problem 8+4 no bambulka bola o den vacsia podla utz preto aj hned taky tp 6-7lebo podla ms a velkosti ale presne hlavne nech bambulka radtie a ja to nejak dam dole😉
@vanda12345 tak to už si v tretom mesiaci, krásne to letí. ešte vydrž 3 týždne a si v druhom trimestri a budeš si užívať jar aj s bruškom 🙂 už ti vidno bruško?
@modrykoniar neviem ako presne sa pocitaju mesiace sa priznam ale ano otehotnela som v january😉tak to by slo vies co zatial sa snazim este ako tak skryvat kym sa da ale co ja viem co bude o tyzden😝mam aj narodky tak mozno si niekto aj nieco vsimne tak teda vydrzim lebo dnes s tych x na wc uz asi 5x
Dlho somsa tu nezapajala,lebo tento mesiac som uz netestovala ani nic nesledovala iba si to normalne uzivala.Dnes som 30DC tak sa modlim by nedorazila mrcha.
Baby ked som si skušala už pár krat vypočet polodnych dni podla Jonaša vzdy mi to vychadza každy mesiac prave ked mam mat ms. Ako je to mozne že mi to tak ukazuje kazdy mesiac. Nieje to blbost?
@butterfly333 je 😀
@lauritkatesty aj som si myslela
@butterfly333 ani jonas nemoze vediet, ci sa ti nahodou vplyvom stresu, choroby napriklad posunie ovulacia. telo nie je robot a bez ovulacie sa neda otehotniet už vobec... a kto to podla toho otehotnel je skor o nahode.
👍
@slniecko26 ahoj moja no ty tu na nas nejako kasles hmmm pochval sa ako sa mas co nove a tak 😉una su dni a dni ale je krasne byt🤰 bud tyzden mam poradnu sa tesim ze uvidim bambulku
Tak žienky u nás to začína , najskôr profil potom folikulometria. čo to vlastne je a ako to prebieha, na čo sa mám pripraviť? Diky
@vanda12345 ahoj nekaslem 😊 stale som tu a citam co sa tu deje. Mam sa dobre. Ja mam kontrolu 27.3. tak dufam ze bude vsetko v poriadku a dostanem uz tehu knizku. Dnes by som mala byt 10tt+2. A ty sa ako citis? Ja v noci vela nespim akosi sa mi neda vcera som bola hore od 3 do 5 a o 6 budicek do prace.
@slniecko26 ahoj no tak som rada ze sa mas sobre no pekne to mame takto rozdiel 2dni ja som dnes 10+4 no dnesnu noc som ani ja toho nenadpala zle mi byva hocikedy no ak aj vraciam tak nie vsetko takze bambulka nem hladuje😉tak to nic moc takto nevyspate coo
Ahojte baby skúšali ste nejaké tie liecitelky??

@vanda12345 ved vieš že ja nemeriam a netestujem, spolieham sa na bolesti vaječníkov, trošku na hlien a hlavne na chuť na sex. to mám overené. ale jasne že budeme sexikovať celý mesiac nielen v strede cyklu. to by môj myslel že sme ako vo výrobe 🙂 🙂