Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kakatulik zlatinko, gratulujem a prosim si detaily a foto 💖
@senselinka dakujem😘foto zatial nemam,musim vyzobrat nejake amaterske.
Vsetko to ubehlo strasne rychlo.
Ale bolo super. Krasna omsa so slacikovym kvartetom a organom . Aj saty som roztrhala.😀
@kakatulik tak to ma byt!!! 👏👍💗
Dakujem Vam krasne dievcata.😘
@renimac Gratulujem, aj ked oneskorene, k narodeniu synceka a prajem vela vela zdravicka celej rodinke. ❤
Dievčatá vidím, že niektoré ešte čakáme na tých 😇... mamičkám a tehuľkám gratulujem 😘 a snažilkám držím palce! 🤗koľko nás tu ešte zostalo? Ja dnes 1DC...
@myskahryzka Ďakujem krásne ❤. Ako sa ti darí?
@tinka881 my sme mali dlhšie pauzu v snažení, chcela som počkať do septembra, že pôjdem sa dať komplet vyšetriť ešte raz, ale neviem, muž to chce nechať na náhodu, že ak sa podarí bude a ak nie, tak nebude.... silou mocou do toho nejako nejdeme, len mi to je čudné, že nič stále aj keď ideme na náhodu, ovulka vždy je, pravidelný cyklus "v podstate"... ale on mi ani na vyšetrenie nechce ísť vôbec 😀
Je tu nejaká tehuľka, ktorá rodí v auguste?
baby podarilo sa aj nam, na tieto vianoce uz budeme traja 🙂 drzim vam vsetkym palce nech mate tiez dovod sa tesit 🙂

@lauritka dakuje lauri😊