Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@gerry22 ahoj no presne tak ale ja uz sa ako tehulka vidim takze pride ani sa nenazdam ano dnes skoncila uz vecer sa pozeme zacat snazit ak to pojde ako pred tym dalsia MS nepride tak uvidime 🙂
ahojte baby mozno ja nemam narok sa nejak vyjadrovat radit kedze ja este len zacinam a uz 2krasne deti mam.ale verim .ze aj vy budete ano vsade sa pise pocut o pozitivnom mysleni a tak no precitala som si nieco a jedno s toho vypliva inak ako to asi my vidime a to je .ze chceme otehotniet ano to je fakt ale tam sa pise ze to vidiet a pritahovat od konca takze ze uz mas to svoje vytuzene babo drzat v naruci .Mozno somarina ako traky ,ale skusit to nie je nic tazke a verim , ze su veci nebom a zemou len sa im otvotŕit .Takze vsetkym snazilkam co najrychlejsie a najuspesnejsie snazilkovanie a priprava na to najkrajsie 🙂
@renimac verim , ze ano baby , ale moc moc vam prajem a preto ma napadlo, ze mozno aj takou malou troskou by som vam snad pomohla. Rano a vecer trocha spomalit a vidiet sa s babom ozaj len naj naj naj som to myslela 😉
@vanda12345
@renimac. Presne tak už skoro tri roky sa vidím s bruškom ale díky za povzbudenie 😀
@gigus nz fakt to je najmenej viac neviem a vidis to skus to takto total od zadu ze uz mas babo tak to som citala trebars Joseph Murhy napr kniha zakony myslenia a viery (budete zym , co myslite a v co verite)snad moc nemudrujem to nie je moj styl 😉 a nedakuj a praktizuj a nezabudni sa aj milovat 🙂 drzim prsty
@vanda12345 ved to, ze si to babo predstavujem uz davno, ako kocikujem, kojim, a blablabla. Ale ja uz neverim na "fake it until you make it". U mna to funguje presne opacne.
@renimac to je super ale vies poviem ako to mam ja teda ak som nieco chcela moc som si to zelala a vsetko ale nejaka malinka cast mojho ja stale nebola na 100% netvrdim ,ze mas to tak isto ,ale asi aj toto treba vediet sa total tomu oddat a verit drzim prty si fajn baba a o chvilu budes skkvela mama 🙂
Odporucam vsetkym, ktori sa nad vahou svojich slov a rad este nestihli zamysliet:
https://www.facebook.com/notes/martin-poliačik/.... Krasne a smutne citanie zaroven.
@vanda12345 mne sa veci plnia az vtedy, ked uplne rezignujem 😉. A zatial v tej faze nie som 🙂.
ozaj vam vsetkym moc fandim drzim prsty prajem a tesim na to kedy to pride 🙂 my s s v tedy priatelom ani neskusali aj pozor davali 😝 a v 18 som otehotnela vzali sme sa a v 21r som uz 2krasne deti mala dlha doba ubehla uz o chvilu purerta nastupi ,ale nikdy by som nemenila nebrala to ako ze skoro a bla bla ved stale som mlada a deti su ako tak samostatne ak treba 🙂 no teraz chceme babo teda ja uz dlhsie, ale konecne aj manzel zlomeny tak pojdeme nato viem ake to je krasne a preto to prajem zelam vsetkym Vam tu lebo ste tu fajn a spravne baby uz ste si toho poniektore dost zazili bolo by na case aby to vyslo a ono to pride 😀
@renimac moja ak to je tak tak uz by si mala ze do tych vianoc to ozaj dame a budeme krasne bruskate aj ked no ja budem ako sud moc moc priberam to mam po mamke ak sa to dedi 😉 ale vsetko je v tedy druho treto rade len aby bolo vsetko ako ma byt a babo zdrave 🙂
@renimac dik moja cista provokacia a ja aj z vody priberam 😝 teda teraz sa drzim ale fakt si davam bacha az na vikendy to su volne a v tedy by ste nechapali ja som moc na sladke 😉 nic nikomu nezavidim povazujem to za strasne zle hnusne a ak ty zavidis tak ani ty nic nedosiahnes ale taky metabolizmus zavidim 😠 co uz som len clovek

@lenka_vi1 alchemilku beriem aj ja.pi ju len do ovulky,lebo keby si bola tehu ti moze sposobit potrat.to mi hovorili v lekarni