Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte pridavam sa sem a dufam ze uz to vyjde lebo uz som na nervy s toho.chceme surodenca k nasej babulke a nedari sa.vobec netusim kedy mavam ovu pretoze mavam velmi divny cyklus.skusali ste ovu testy? Ktory by ste mi poradili?
@mausy21 akoze ciarka tam je.silnejsia ako na fotke ale o kustik slabsia v porovnaní so vcerajsom.kamoska ma utesuje vraj jej známej na 12 dpo ukázalo ducha na 13 a 14 biely test a na 15 pozitívny.tak snáď to bude ok.mam pochybnosti no tým tomu nepomôžem.musim byť v kľude.pre toto je dobre testovať až keď vynecha menzes.bo vajko sa aj moze zavrtat a odísť s menzesom.no snáď to nebude ani môj ani tvoj prípad.btw.ja mám pocit že mi testy poobede ukazujú silnejšie.mozem mať hcg vyššie večer?ale aj tak sa mi zdá že a 12 dpo strašná slabota....ledva tu čiarku na fotke vidieť.ale naživo je silnejšia oveľa.neviem prečo to nejde odfotit
@nela1984 ten spodny ne teraz?no je slabsi veru.ale ved uvidis skus poobede testnut.ja tiez budem.normalnym testom som testovala v nedelu rano tak som zvedava...musime verit moja ze vsetko bude ok.mna ta teplota trocha vystrasila ale kukala som viitazne grafy a tam babam tiez niektorym teplkta na konci cyklu trochu klesla.pokial nie je mrcha je to ok..a pokial digi ukazal pozitivny vysledok a to je 25kovy musi to byt ok...uvidim poobede.ale vcera som bola ko..zimnica brucho ma bolelo len som lezala
@mausy21 aj ja som vcera mala zimnicu a brucho akoby som mala menzes dostat kazdu chvilku...no skusim poobede ale snad to bude ok.aj prsia ma palia od rana.tehotna sa citim byt.inak ten vcerajsi je cely taky ruzovo zafarbeny takze mozno len viac premoceny a potom sa javi ta ciarka silnejsia...boze nie som ja krava ze testujem kazdy den?som..
@nela1984 baby ja vás úplne chápem, ked som otehotnela s malým tak som robila test až po vynechaní mrchy, a urobila som jeden a bola som kludna. A teraz mrcha by nemala dojsť zajtra a ja už 6 testov urobila, som sisi ja viem, ale je to silnejšie 😀
@mausy21
@nela1984 ahojte baby silno Vám držím palce a verím, že Vám to vyjde!!!! Sledujem toto forum stále len až tolko neprispievam. Ja som si robila test 3.8. a vyšla mi slabá čiarka, potom 4.8. znovu tam bola a 5.8. som si kúpila digi test a bolo tam 2-3 velmi sme sa tešili a zároven báli v pondelok 8.8. som chcela volat k lekárke aby som sa objednala ale začala som špinit a tak som k nej musela íst. 9.8. som začala normálne krvácat. Lekárka len skonštatovala samovolný potrat ☹ tak pokračujeme dalej v nedelu som testovala aj ja s Vami ale testík bol biely. Neviem vobec kedy má dorazit mrcha lebo v na konci júna som vysadila HAK tak si svoj cyklus nepoznám. Bolesti v bruchu som cítila 26.8.-27.8. tak asi bola ovu. Teraz skúsim testovat asi až budúci týžden, Jedine čo sa u mna od soboty zmenilo, že velmi vela cikám a to ja pijem málo vody. (toto som mala aj júly - neviem či to može byt nejaký príznak). A sem tam ma pália prsia je to taký pocit ako ked som kojila a večer nemožem spat. Baby ešte raz Vám velmi držím palčeky aby ste to dotiahli až do úplného konca a všetko bolo ok 🙂 Pekný dnik Vám prajem
@slniecko26
ahoj, ja to iste, vyslo mi hned po ovulke pozitivny test a nakoniec som zacala spinit, az sa spustil menzes :( predcasna bola nasa radost.....ziadne bolesti som nemala, klasika menzes, moznoze este by som povedala, ze bol slabsi a potom som sla na kontrolu a uz bolo vsetko vycistene, tak esteze som na zakrok nemusela ist...
teraz sme opat skusali, no nic...tak hadam do Vianoc to zvladneme 🙂
@mausy21 vobec nic mi nebolo žiadne bolesti. Rano som išla na wc a špinila som. Nemala som žiadne bolesti ako ked čakáš mrchu.
@katkup tiež som sa pekne vyčistila žiadny zákrok nebol treba. Jaj dufam, že to do Vianoc dáme 🙂 velmi by sme chceli ešte jedno bábenko. A dcerka tiež túži po súrodencovi ona má 7 rokov.
@slniecko26
nasa ma 4r.a som velmi vdacna aj za nu 🙂
uz 1,5 roka sa trapime, predtym som prisla v 20tt o babatko, dlho sme museli cakat kvoli mojmu zdravotnemu stavu a tak teraz opat sme v tomto kolotoci....snazim sa tvarit pred vsetkymi, ze nic neriesim, ale dost ma to vnutorne ubija, lebo muz a dcerka velmi chcu ese babatko....
@slniecko26
@katkup joj baby to je hrozne...snad sa mi nestane nic podobne aj ked urcite je lepsie ked to odide skor ako neskor ...ono je to v zaciatkoch take krehke a neiste.ach jaj
@katkup juuuj to mi je velmi lúto, že si v 20t prišla o bábetko to je naozaj strašné ☹ neboj to Vianoc to dáme musíme verit 🙂
@mausy21 mne sa to stalo.tiez a to som bola v 8tt vecer ma zacalo boliet v podbrusku aj vajecniky isla som sa okupat aby to preslo.len pokial som sla spat zacala som spinit a postupne to zosilnelo a uz som krvacala silnejsie.ale to ma uz boleli aj krize
@nela1984
@slniecko26
uz je to za nami...aj ked niekedy este troska zaboli pri srdiecku, ale uz som sa opat pozbierala a nasla nove podnety do zivota....
aj teraz ked sa mi to hned v zarodku odlucilo a nikto o tom nevedel, tak som si povedala radsej a teraz opat vykrocit vpred a verit 🙂
Teraz v septembri uz mi presla ovulka a test negativny, tak vyskusame opat v oktobri 🙂 musim si robit hned po ovulke testy, lebo ako nahle zistim, ze som tehu, tak bezat na gyndu a nejake injekcie mi predpise a bohuzial kazdy den si ich budem musiet pichat...uz pri pomysleni je mi zle, ale uz fakt nemam nervy to nechavat na nahodu - prirodu u mna uz stacilo :(
Preto som sa pytala na tie papierikove testy, bo viem, ze tie su lacnejsie ako tie velke teplomerove :(

@nela1984 dnes si tam zavolam a objednam sa