Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
drzim vam palce 🙂 aspon vy nam prineste dobre spravy a nech to vyjde!!! nech je nas v tejto skupinke coraz menej ;)
@mausy21 ja viem lahko sa hovori mysli pozitívne ale tak jeden krok mas za sebou takze uz len dobre ta dalej pojde ver tomu 🙂
Kočky, tak ja som sa mrchy predsa len dočkala včera. Takže ideme odznovu. Nevadi. Kupila som si alchemilkovi caj, poctivo ho pijem od vcera, len si do neho musim davat med - neosladeny neviem vypit. Snad to pomoze. Ovu by mala byt na buduci vikend, tak sa budeme snazilkovat znovu. Sledujem si hlien, teplotu aj si robim ovu testy, tak snad z toho nieco bude. Gratulujem vsetkym tehulkam a drzim palce, nech vsetko dotiahnete do stastneho konca. 😉
@bubo27 Pise sa, ze len do plodnych dni. Tak asi vyberiem toto 20ks balenie, to je cca do 10 dna cyklu a uvidim... Potom asi az dalsi cyklus.
ahojte ten caj do plodnych dni ci do ovu ja mam mat stvrtok piatok podla apky a tu na nete co som si pocitala ovu tak do zajtra by som ho este pila ci uz nie??
@vanda12345 Podla mna nie, ak mas ovu vo stvrtok, piatok, tak uz dnes, prip. zajtra by si mala mat "plodne" dni. Takze radsej nie. Nechaj si to na dalsi cyklus. Jeden - dva cajiky uz aj tak zazrak tento cyklus nespravia...
ahojte, pridavam sa k snazilkam, skusame od juna, cyklus mam 25-28, v sobotu mal prist menzes a nic tak som dnes testovala, ukazal iba jednu ciarku, pepino kazetovy.
vobec netusim ako dlho este cakat, alebo po akom dlhom case ist na vyvolavacku ak menzes nepride a test bude negativny..poradite?
nikdy mi menzes takto nemeskal..
Baby tak ja som uplne na pochybach.minuly mesiac som sice mala menzes ak to tak vobec mam nazvat.lebo prisiel o par dni skor ale to so. Len spinila asi nejakych 10 dni a potom jeden den silne krvacanie a hotovo.ale ja sa stale cudne citim stale unavena stale by som len jedla resp.mlsala 🙂 no neviem.som tajne dufala ze je to len uhniezdovanie ale potom ten jeden den silneho krvacania ma zmiatol.teraz sem tam citim zaludok na vode ale nie pravidelne a ani nie rano.tak pockam asi ci mi pride mrcha tento mesiac.mali ste tak uz niektora ako to popisujem?
@pajara úplne ti rozumiem... dovtedy som nič neriešila, a keď sme sa začali snažiť, tak každý jeden príznak, náladu alebo stav už analyzujem 🙂 Konečne som prišla na to, kedy mám ovuláciu, tak verím, že sa v blízkej dobe trafíme... Držme si päste 😉
@simisk
@vanda12345 takze tmavne...😊 na digi 1-2 hadam nie je dovod uz stresovat...vrchny v nedelu spodny teraz robeny
@crazy_girl1
@simisk
@ejuska2586
@mausy21
dakujem zienky veelmi pekne, aj ked je to este cerstve, obavy tam este su, ale snad bude vsetko dobre 🙂

@mausy21 ....musis...