Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 oki ja uz vraj mam plodne ja mam kratky 25dnovy cyklus teda uz si nedam dik
@katkup nie nie ale tam ti ukazuje teoreticky ked mas mat tam mi dava ze 9 a vcera som mala volno tak som si nejake kalkulacky na googli tak piatok takze nejak tak to asi bude🙂
@vanda12345 Mozes si dat na zaciatku dalsieho cyklu. Ale len ak nebudes tehulka! 🙂
@mausy21 tak tak uz len vela stastia aby bolo vsetko ako ma byt moc moc ti to prajem 😀
@ejuska2586 budeme nno nie?,aj ked mam nieco z vajecnikom asi tak ale verime pracujeme na tom 😀
inak boli ma podbrusko akokeby vajecniky a mala som vytok ale aj nieco hnede v nom normal ja uz nic nechapem 😖
@dejna20 hiiii tedaaaa a ja sa vsetko dozviem ako posledna. No pekne,pekne...ale jednu som uz tusim vymakla. Vsak @martinaj.... 🙂
Baby, kolko pred ovulaciou mavate ovulacne priznaky? napr. ked vas zacne pichat vo vajecniku, alebo pobolievat podbrusko, tak to znamena, ze v ten den nastava ovulacia? Alebo sa tieto priznaky mozu objavit aj par dni pred ovu?
@vilma30 aj mna boli a stvrtok piatok bymala byt ovulka aj ked 2x ked som bola na wc mala som nejaky vytok a aj nieco akokeby hnete tam sama neviem co to znamena 😖

@katiiik ano 😊 v nedelu.... len po poslednom roku a mojich diagnozach sa budem tesit tak po prvom trimestri 😍