Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@katkup nie ja som skusila 8DPO testovat poobede len tak nahodou moja mamina mala v ten den meniny tak som si povedala ze vyskusam ze ci nebudem mat pre nu darcek.A bum kolajnicky.Potom som urobila az o dva dni rano to uz bol samozrejme silnejsi,dalsi den rano trosku slabsi,potom o dva dni poobede zas silnejsi,rano slabsi....ako boli uz kolajnice ako hrom,ale tie poobedne boli vacsinou silnejsie.
Zienkyyyy trasiem sa sa osika,uz som si aj od stastia poplakala!!!Po roku tuzby a komplikacii s MS je to asi tu,nemozem tomu uverit...Prvy test po udajnej ovulacii a behom par sekund taketo jasne kolajnicky??Vsak su to len 4 tyzdne od ovulky, takze podla vypoctov len nejaky 2-3 tyzden,je to mozne?Bolia ma len prsia viac ako normalne a trosku chute,inak zatial nic.Dufam ze to tak aj ostane 😊Hned volam doktorke aby mi to potvrdila ultrazvukom.Len neviem ci to vydrzim do zajtra nepovedat manzelovi, rada by som to mala potvrdene a potom ho prekvapila 😊...
@bajka87 Gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 úplne úkažkový tehotenský test..Krásne viditeľné kolajničky..Nech to dobre dopadne.. To bude radosti keď to povieš manželovi.
@bajka87 gratulujem, krásne kolajničky. neboj sa bude všetko v poriadku, daj sa do kludu babika to potrebuje 😀
@tinka881 dakujem 😊 ale chcem sa spytat, je mozne ze som vo vyssom tyzdni?Ja som mala menzes v maji a potom posledny v juli,ale slaby.Bola som u doktorky v strede cyklu aby mi pozrela ci sa mi tvori folikul a bol tam,docela velky.Tak mi pichla injekciu na uvolnenie a povedala ze nech najblizsie dni skusame.Tak sme skusali.Teraz su to 4 tyzdne odvtedy.Myslis ze je to este take cerstve,ci uz som mohla byt tehotna aj vtedy na kontrole,len to bolo este take ze mi to na ultrazvuku nevidela?Dakujem
@martinaj v sobotu mi len Ms skoncila ale bola divna 2-3dni krv a potom len spinenie co ja mavam od zaciatku 7 dni
@lela123 dakujem, prepac len akosi tomu nerozumiem.Myslela som ze ked pride k oplodneniu behom ovulacie,potom je uhniezdovanie a cely ten proces ktory trva nejak 2 tyzdne a az potom sa zacinaju pocitat tyzdne tehotenstva.Ako vravim ja som bola u dr presne pred 4 tyzdnami.Takze ak sa aj hned podarilo,su to 2 tyzdne uhniezdovanie co sa este nepocita a potom dalsie 2 tyzdne tehotenstva.

@martinaj taaaaakze dobre som pochopila 💖