icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

simisk
6. sep 2016

@martinaj taaaaakze dobre som pochopila 💖

simisk
6. sep 2016

@nela1984 ja som mala poobedne testy tiez silnejsie ako ranne

katkup
6. sep 2016

@simisk
zaujimave, ja som si myslela, ze ranny moc najlepsie ukazuje vysledok 😒

simisk
6. sep 2016

@katkup nooo to som si myslela aj ja,ale pri mojej statistike....urobila som 8ks testov,dve znacky a skusala som aj aj.A prve kolajnicky mi vysli na 8DPO poobede.

katkup
6. sep 2016

@simisk
a predtym ti vysli negativne? woow, to je zaujimave...

simisk
6. sep 2016

@katkup nie ja som skusila 8DPO testovat poobede len tak nahodou moja mamina mala v ten den meniny tak som si povedala ze vyskusam ze ci nebudem mat pre nu darcek.A bum kolajnicky.Potom som urobila az o dva dni rano to uz bol samozrejme silnejsi,dalsi den rano trosku slabsi,potom o dva dni poobede zas silnejsi,rano slabsi....ako boli uz kolajnice ako hrom,ale tie poobedne boli vacsinou silnejsie.

rula
6. sep 2016

@mausy21 no . ocuvaj, uz tomu konecne uver, ze si v tom, secko bude dobre , tesim sa s Tebou a setri saaa.... a konecne sa vyspi, babo to potrebuje. chrrrrr chrrrrr

mausy21
6. sep 2016

@rula och anooo uz tomu veriiiim.idem do hajan veru a dakujem....😚😚😚

nela1984
6. sep 2016

@simisk tak sa mi to potvrdilo cudne nie?sak ja som bola cely den v depke ze mi zoslabli a poobede pekne ciarky...mam posl.dva testy.urobim vo stvrtok v den neocakavanej M a v sobotu este pre kontrolu s
..suma sumarum asi 10 testov😀

rula
6. sep 2016

@mausy21 vyborne, tak dobru

kotatko1232
6. sep 2016

@martinaj iiha tehulka si ? 😉

bubo27
7. sep 2016

@katiiik ahoj gratulujem. mozem sa opytat na kolky krat sa podarilo? a kolko ste sexuvali 🙂 ? v den ovu alebo pred? dik

bajka87
7. sep 2016

Zienkyyyy trasiem sa sa osika,uz som si aj od stastia poplakala!!!Po roku tuzby a komplikacii s MS je to asi tu,nemozem tomu uverit...Prvy test po udajnej ovulacii a behom par sekund taketo jasne kolajnicky??Vsak su to len 4 tyzdne od ovulky, takze podla vypoctov len nejaky 2-3 tyzden,je to mozne?Bolia ma len prsia viac ako normalne a trosku chute,inak zatial nic.Dufam ze to tak aj ostane 😊Hned volam doktorke aby mi to potvrdila ultrazvukom.Len neviem ci to vydrzim do zajtra nepovedat manzelovi, rada by som to mala potvrdene a potom ho prekvapila 😊...

kotatko1232
7. sep 2016

@domci1203 a tento??pepino

tinka881
autor
7. sep 2016

@bajka87 gratulujeem,ale gyn este nic neuvidi.len ti zoberie krv a potvrdi podla HCG

kotatko1232
7. sep 2016
miriamn76
7. sep 2016

@bajka87 krasne kolajnicky gratulujem☺

martinaj
7. sep 2016

@kotatko1232 kolky dpo si? 😊

lela123
7. sep 2016

@bajka87 ak sú to už štyri týždne od ovulky, tak sú normálne tie koľajnice. A tým pádom si už v piatom, šiestom týždni.

zuzanka6992
7. sep 2016

@bajka87 Gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 úplne úkažkový tehotenský test..Krásne viditeľné kolajničky..Nech to dobre dopadne.. To bude radosti keď to povieš manželovi.

modrykoniar
7. sep 2016

@bajka87 gratulujem, krásne kolajničky. neboj sa bude všetko v poriadku, daj sa do kludu babika to potrebuje 😀

bajka87
7. sep 2016

@tinka881 dakujem 😊 ale chcem sa spytat, je mozne ze som vo vyssom tyzdni?Ja som mala menzes v maji a potom posledny v juli,ale slaby.Bola som u doktorky v strede cyklu aby mi pozrela ci sa mi tvori folikul a bol tam,docela velky.Tak mi pichla injekciu na uvolnenie a povedala ze nech najblizsie dni skusame.Tak sme skusali.Teraz su to 4 tyzdne odvtedy.Myslis ze je to este take cerstve,ci uz som mohla byt tehotna aj vtedy na kontrole,len to bolo este take ze mi to na ultrazvuku nevidela?Dakujem

kotatko1232
7. sep 2016

@martinaj v sobotu mi len Ms skoncila ale bola divna 2-3dni krv a potom len spinenie co ja mavam od zaciatku 7 dni

lela123
7. sep 2016

@bajka87 ja myslím, že by tam už nebol taký dominantný folikul, keby si už bola tehotná. Ale ako som písala už podľa mojich výpočtov si v tom piatom, šiestom týždni

liliputka23
7. sep 2016

Ahojte co myslite vidite tam nieco??

miriamn76
7. sep 2016

@liliputka23 ahoj nevidim nic😑

lela123
7. sep 2016

@martinaj Jeeeej, ty máš päť detí a taká mladá. Gratulujem. Mať teraz tvoj vek. Lebo ja ešte jedno by som chcela, len vek ma brzdí

martinaj
7. sep 2016

@lela123 3 su v nebicku 😇 dve su doma a jedno malilinke este neviditelne v brusku 💞 verim, ze konecne vsetko dobre dopadne 😍

tinka881
autor
7. sep 2016

@bajka87 fuha,toto ti neviem povedat,mozno keby si bola vtedy tehu by nevidel folik.ale podla tych silnych kolajnic je vsetko mozne🙂alebo su to dvojky

lela123
7. sep 2016

Tak teda držím palce

bajka87
7. sep 2016

@lela123 dakujem, prepac len akosi tomu nerozumiem.Myslela som ze ked pride k oplodneniu behom ovulacie,potom je uhniezdovanie a cely ten proces ktory trva nejak 2 tyzdne a az potom sa zacinaju pocitat tyzdne tehotenstva.Ako vravim ja som bola u dr presne pred 4 tyzdnami.Takze ak sa aj hned podarilo,su to 2 tyzdne uhniezdovanie co sa este nepocita a potom dalsie 2 tyzdne tehotenstva.