icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

martinaj
7. sep 2016

@bajka87 tak to mozes mat kludne take kolajnice a testy ladymax maju najviac farbiva podla mna 😊

bajka87
7. sep 2016

@tinka881 ak tym dvojky myslis dvojicky tak to radsej nieeee 😁😁😁

martinaj
7. sep 2016

@kotatko1232 a nazivo tam nieco vidis?

kotatko1232
7. sep 2016

@martinaj ano slabucke.uz som vymenila test a dufam ze to nieje zase ta ryha kedze je to pepino

lela123
7. sep 2016

@bajka87 ono sa tehotenstvo totižto počíta odo dňa poslednej menštruácie plus nejaké dni. Lebo to vajíčko začne dozrievat, ako začne menštruácia, tak preto sa to asi tak počíta.Myslím, že doktor by už aj mal niečo vidieť. Skús zavolať, že si štyri dni po ovulke a povie ti, že či máš prísť. Ja som chodila tak po mesiaci, ako som zistila, že som tehotná, ale to boli len dva týždne po ovulke, čo som to zistila.

martinaj
7. sep 2016

@kotatko1232 ja by som skusila tak o tyzden az a nechala sa prekvapit a zbytocne sa nestresuj 😉

lela123
7. sep 2016

@bajka87 pomýlila som sa, chcela som napísať štyri týždne

kotatko1232
7. sep 2016

@martinaj ja sa nestresujem ja len ci to aj vy vidite.... ok skusimno tyzden
dik 😉a tebe drziiim silno palceky

nivea777
7. sep 2016

@bajka87 rata sa to od poslednej MS.. na nete su kalkulacky na termin porodu a tam ti presne napise kolky tt si

babymaminka
7. sep 2016

Baby takze ja takto... vysadila som antiku takze popravde poviem ze netudila som vo bude moje telo robit... prisla mrcha klasika u mnav4dnova stale tak sme sli nato myslela som ze mam ovu podlabtuna nacitanych skusenosti no ojo to nebola ovu lebo o par dni nato dosla fakt ze ovu aj s priznakmi hlienu dost priesvitny natahovaci proste savto vvten den nedalo nerozpoznat bolo to 2.septembra skusali sme aj pred tymto dnom aj po nom cize moznost by tam bola cize dnes je 6dpo a hnede spinenie to nemavam nikdy mrcha ma dojst az 8-9 dni ale co to spinenie?

bajka87
7. sep 2016

@lela123 @ nivea777 dakujem,len mne sa to pocita trochu tahsie vzhladom k tomu ze som za posledny rok povysadeni HAK najprv pol roka MS nemala a posledny pol rok som mala 3x.Kazdy druhy mesiac.Aj doktorka mi vravela ze sa tazko pocitaju plodne dni ked mam take dlhe cykly 😊tak preto som v tom trochu zamotana.

tinka881
autor
7. sep 2016

@bajka87 ides dnes k dr?potom sa ozvi.drzim palceky.Ja ti poviem tak,tiez som si vzdy hovorila,ze by som nechcela dvojky.Ale za posledny rok som 2x prisla o babo,tak si hovorim,ze uz mi je to uplne jedno,len nech to zvladnem do uspesneho konca

bajka87
7. sep 2016

@tinka881 to mi je luto, ale verim ze ked sa podari raz podari sa aj druhy krat a uspesne,takze aj ja tebe drzim silno palceky!!Neviem sa dr dovolat, tak snad sa mi podari 😊

bajka87
7. sep 2016

@lela123 uz som to pochopila 😊 heureka!!!Aj som si precitala nieco na nete.Takze 6 tyzden tehotenstva ale realne som v 4 tyzdni.No uvidime co povie dr.Potom sa budem tesit...

slniecko26
7. sep 2016

@babymaminka ahoj to može byt uhniezdovanie. Tiež som to mala.

mausy21
7. sep 2016

@kotatko1232 to je rapicler???

kotatko1232
7. sep 2016

@mausy21 pepino 😯

nela1984
7. sep 2016

@babymaminka moze to byt uhniezdovanie ale aj nemusi.mala som to v cykloch kedy som tehu nebola a teraz som to nemala a tehu som ...spinenie moze byt sposobene jednodnovym poklesom progesteronu a druhym nastupom estrovenu v druhej polke lutealnej fazy...tak este vydrz tyzden a skus testik drzim palce...btw.ovulacia byva az po tomto plodnom hliene.teda u nna ten hlien trva aj 5 dni a potom nastupi ovulacia...takze este otazka znie ci si si ista ze si 6dpo merias aj teplotku?

nela1984
7. sep 2016

@bajka87 ty si jaka zlata ze len styri tyzdne po ovulacii baby tu nahananu duchov od 7-8 dna po ovu..si dobre vydrzala.gratulujem.si v 6 tyzdni a 4 tyzdne po ovu lekar uz isto uvidi aj srdiecko...tesim sa s tebou...

nela1984
7. sep 2016

@bajka87 urcite sa foliky netvoria v tehu.otehotnela si predt tymi styrmi tyzdnami urcite.a ciarka je silna preto lebo uz je hcg dost vysoke.slaba ciarka byva tak dva tyzdne po ovulacii...

babymaminka
7. sep 2016

@nela1984 teplotu si nemeriam no uz 2hy den mam telesnu zvysenu conja nemavam bezne mam 36,5 teraz 37,2 37,3 preto sa pytam lebo od mojho posledneho tehu a takehoto casu po oplodneni uz ubehlo viac ako 4,5 roka a nikdy som mimo menstruacie nikdy nemala ziadne spinenie ani nic podobne a cyklus som malabdoteraz ako hodinky na den dokonca aj na pribliznu hodinu...ovulka bola to som si ista uplne a pred ovulkou sme mali sex 6 dni a po nej 3 dni kazdy den a vraj sa spermie vedia udrzat a hned sa chytit...mozne by to teda bolo no zasa som aj citala ze ten najplodnejsi hlien je vrcholom uplnej plodnosti ze potom sa uz znizuje tak netusi, kde je pravda...dcerku sme splodili na 1x teraz to kludne uz moze byt tazssie 😒

nela1984
7. sep 2016

@babymaminka tak to ste isto trafili neboj teraz len tyzden vydrzat a uvidis a ak chces ducharinu vyvolavat skus o tri dni najskor.ak to bolo implantacne spinenie tak o tri dni najskor ukaze.ale aj nemusi...ak mas viac trpezlivosti ako ja vydrz aspon do 12 dpo.drzim palcekyyy nech sa k nam pridas :-*

bajka87
7. sep 2016

@nela1984 😊 dakujem..no vies nejak som nepocitala s tym ze sa podari,tak som si povedala, ze nebudem nahanat ziadnych duchov a ze si radsej pockam 4 tyzdne a potom budem vediet hned ci sa podarilo.Ano 6.tt uz som si to precitala na nete ako to je s tymi tyzdnami 😊.Este sa len dovolat dr aby som mala aj obrazok...A este vymysliet ako to oznamit manzelovi.12.9 mame 2.vyrocie,ale dovtedy to urcite nevydrzim 😁

lela123
7. sep 2016

@bajka87 V každom prípade ti blahoželám, viem aká je to radosť.

lenicka2609
7. sep 2016

Ahojte damy 🙂,druhy den mi to meska,predtym max den,a mam aj bolesti v podbrusku ako pri ms,viem ze to moze byt aj roztahovanie maternice,ale vobec nemam bolestive a ani citlive prsia,mozem byt aj napriektomu tehu? Som druhorodicka a pri prvom som praveze mala prsia neskutocne bolestive tak preto sa pytam. Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved

bajka87
7. sep 2016

@lela123 dakujem krasne..ja si to popravde este uplne neuvedomujem 😊 ale nedivim sa.Jedine po com teraz tuzim je oznamit to nic netusiacemu manzelovi a aby to malinke bolo zdravucke 😊

nela1984
7. sep 2016

@lenicka2609 mna tiez prsia nebolia a testy mam pozitivne....drzim palec

babymaminka
7. sep 2016

@nela1984 praveze ta trpezlivost ach musim si vymysliet nejaky novy konicek 😀 v nedelu by som testla ale to je tak daleko 😀 no musim vydrzat 😕 dakujem za rady a povzbudenie 😉

lenicka2609
7. sep 2016

@nela1984 Dakujem pekne no uvidime,nakolko som s tymto vobec neratala,sex sme mali asi po troch mesiacoch a hned nehoda no ale som si na 100% ista a aj manzel ze len kvapka,dve vysli a sup a mozno bude babo,keby clovek chcel tak sa nezadari. A mas este aj nejake ine priznaky?

lela123
7. sep 2016

@bajka87 ja s prvým testom som bežala ráno o šiestej k mame, tak som sa tešila. A mužovi, to ani nehovorím. To ja by som nevydržala. Ale ty urob, ako cítiš.