Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@babymaminka tiez som testovala 10 dpo a doost slabota...vydrz.presne tak nejaky konicek si najdi
@lela123 tak to mam podobne,tiez mam chut utekat za maminkou a povedat jej to,lebo viem ze ona bude mat neskutocnu radost!Jej prve vnucatko a viem ze jej to male da druhy zmysel zivota.Ale idem zanou zajtra,tak to uz vydrzim.No a s manzelom mame 12.9 vyrocie, ale to by som urcite nebydrzala 😊.Len este premyslam ako mu to poviem..
Ahote môzem sa k Vam pridať ?Viem ze sa asi budete čudovať ze sa snazime o 5 miminko no obom nam srdiecka zatuzili este po babatku.Tak uz len cakame ci sa tento cyklus zadarilo.No pravdu bola by to veeeľká nahoda nakolko su deti doslova vymodlené.
Baby ja sa tak bojim testnut aby som nebola sklamana. Stale chodim cikat.... vecer nemozem zaspat. Testovala som v nedelu ale nic tam nebolo 😓
@vanda12345 ved toto keby som ja vedela som po vysadeni HAK v juny. V july sa mi podarilo otehotniet ale 8.8. som mala samovolny potrat. 26.8 a 27.8. ma dost bolelo podbrusko tak neviem ci to bola ovu alebo uhniezdovanie. Svoj cyklus velmi nepoznam kedze som 6 rokov brala HAK.
Tak ja má ešte jednu otázočku,tie čo presne viete kedy máte ovu, koľko pred ovulaciou vám začína ten plodný hlien? Deň, dva, tri? Dakujem
@vilma30 No, ja som mala ovulaciu na 13ty den cyklu a plodny hlien od 11teho. Takze dva dni pred a potom este aj jeden den po. Cize dokopy 4 dni.
@slniecko26 no pekne pekne ja som po 9 r dala vybrat mirenu no celkom ok mi nabehla mrcha 25d aj ked by uz nemusela ved teda skus mozno sa zadari 🙂
@babymaminka tak to ti 100 % neviem povedat ale podľa hlienu to bolo v piatok 1-2.9 a tulkali sme sa ajajaaj 😊 no a od vcera vecera mam spinenie tak neviem zaskocilo ma to lebo MS mam mat az 20.9 a poslednu ms som mala 14.8
@bubo27 No veru ked clovek pride o mimi je to bolestive .Ja som tak mala mimomaternicove a raz ma poslali na cistenie lebo drobcek sa nevivijal tak ako mal 😯.
@vilma30 ja som mala ovulku 14 den cyklu a hlien 2 dni predtym tom 14dnom dni som uz nic nepozorovala v ten den bol aj najviditelnejsi a bolo ho velmi vela dalej som to uz nebadala
ahojte dievcata... pridavam sa k vam v snazilkovani... drzim nam vsetkym palce, nech buduce leto uz konecne kocikujeme 🙂
ahojte vcera večer slabí duch na teste , dnes ráno o 6 silnejší radosť prevelika .... o pár hodín neskôr silne krvácanie 😢😞😞😞😞 Ach bože 😞
@nina4 ja som ten hlien mala najvyssi 2.9 no bol aj 2 dni predtym no pokusali sme sa v podstate 1,5 tyzdna v kuse v tomto obdobi 😀 ja mam zasa spinenie oddnes rana a ja mam mat mrsku az 16.septembra a posledna mrska bola 19.augusta cize 1DC ja mam presne cykly 28dnove no nejako neskoro cakas mrchu ak dobre pocitam 😀 😀 😀 😀
@modrykoniar dakujem 🙂 ... co som tu precitala, tak to este nie je take kriticke, snazime sa 4 mesiace...no ale v poslednom case tu bolo plodne obdobie ako vidim 🙂 🙂 🙂

@lenicka2609 mam nevolnosti 🙂 zatial slabe obcas zimnica a citlivost na pachy