icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

modrykoniar
7. sep 2016

@monique3010 no ano všetky chceme rodiť na jar, v máji presne, alebo v juni 😀

modrykoniar
7. sep 2016

@monique3010 no teraz sme sa snažili druhý cyklus, a zajtra neočakávam mrchu 😀

babymaminka
7. sep 2016

@modrykoniar ja chcem v maji ja presnejsie na konci maja 😀 preto este stale dufam ze to vyslo 😲 😲 😀 v juni uz chcem byt fit a kocikovat 😀

modrykoniar
7. sep 2016

@babymaminka no šak hovorím, že máj je ideálny aby sme už na leto boli kočky 😀

babymaminka
7. sep 2016

@modrykoniar presne tak a ja este po sekcii 😀 no budem mat co robit ako pri dcerke 😀

modrykoniar
7. sep 2016

@babymaminka aj ja som mala sekciu, teraz by som chcela normalne teda ak to pojde 😀

babymaminka
7. sep 2016

@modrykoniar ja by som sla hned na rizikove a kazdy den pichat injekcie hematologia kazde 2 tyzdne no za ten uzlicek stastia mi to stoji 😉

nina4
7. sep 2016

@babymaminka hej ja mavam az 35-38 dnovy cyklus a to sa mi ako tak upravil.My sme tiez snazilkovali zhruba ten tyzden.a ak náhodou nedojde mrska tak na meniny si urobim test 🙂
Jaaj tak ti budem drzať palceky aby sa zadarilo .A bublinka krasne rastla .

babymaminka
7. sep 2016

@nina4 no v podstate sme na tom rovnako tak si drzme prsteky navzajom 😉

nela1984
7. sep 2016

@monika2101 to ma mrzi..kedy si mala dostat?

modrykoniar
7. sep 2016

@babymaminka jasne že to za to stojí, to dáme, ja nám verím 😀

nina4
7. sep 2016

@babymaminka
@modrykoniar ja mam v maji narodky tak aj zato by som brala majove prvy syn je narodeny na manzelove narodky tak take rodiny uzavretie by bolo keby sa nam teraz zadarilo a drobcek by oslavoval so mnou 😍

babymaminka
7. sep 2016

@nina4 ja by som brala taky uz teply mesiac mala je narodena na silvestra tak trocha zmeny nezaskodi 😀

monika2101
7. sep 2016

@nela1984 v sobotu 3.9 meškalo mi to 4 dni :(

nela1984
7. sep 2016
katkup
7. sep 2016

@babymaminka
ahoj mna caka to iste :( bola by som rada, ak by sme potom boli v kontakte ako to spolocne zvladame, lebo mne uz len pri tej predstave je zle, neznasam pohlad na ihly :(

babymaminka
7. sep 2016

@katkup no moja ja pri tom vsetkom odpadavam nikdy nejdem radsej sama normalne mam asi taku chorobu myslela som si ze to nikto nepochopi 😔 nikto mi to neveti ako mi moze byt tak zle no ja zato nemozem 😒
Ty si na tom ako ako dlho sa snazite?

modrykoniar
7. sep 2016

@nina4 no rodiť na jar je výborné, hned sa dá chodiť vonku a do zimy pekne vyrastie, moj malý je v marci, perfektne načasovanie

bajka87
7. sep 2016

@lela123 jej aka nahodicka, to je krasne 😊 verim, ze aj mne sa tento datum vryje do pamati.PS: topanocky uz su doma a cakaju...

lela123
7. sep 2016

@bajka87 celkom som zvedavá, tak ak budeš chcieť, tak zajtra napíš

liliputka23
7. sep 2016

Ahojte možno blba otazka ale k veci meska mi 8 dni ms ale tu mam nepravidelnu ale vetsinou 32 dni no a dnes mam taky ako hnedy hlien alebo vytok myslite ze by mohlo byt az teraz uhniezdenie alebo je to blbost ..za kazdu odpoved dakujem

vilma30
7. sep 2016

Ach jaj, fakt som si nemyslela, ze to bude take komplikovane otehotniet. Nesnazime sa sice dlho, ale tak nejak som cakala, ze to dame na prvy sup 😀 .

domci1203
7. sep 2016

@kotatko1232 pepino mne ukazalo ze // a tehu som nebola robi duchov. Dr max su najlepsie ak ai tehu ukaze ti a ak.nie neukaze ti nic

zuzanka6992
7. sep 2016

@bajka87 daj nám vedieť ako zareagoval manžel keď si mu povedala taku úžasnú správu.Sme zvedavé...

nivea777
7. sep 2016

@bajka87 ja som dala svojmu ponozky. ale povedala som mu nech to otvori ked nebudem doma. mal vacsie prekvapenie

butterfly333
7. sep 2016

Tak mne je jedno kedy budem rodit či na jar v lete v zime hlavne je aby sa už konečne po vyše dvoch rokoch zadarilo a bolo zdravé,

lenicka2609
7. sep 2016

@lela123 myslim ze je to jasne,🙂

crazy_girl1
7. sep 2016

@butterfly333, tiež som kedysi premýšľala len o ročnom období, o znamení a podobných hlúpostiach. Najdôležitejšie je, nech tu to dieťatko JE a hlavne zdravé!!! Držme si päste, nech je ten moment čím skôr tu... 🙂

butterfly333
7. sep 2016

@crazy_girl1 to máš pravdu nezaleží na tom v ktorom období sa narodi a hlavne je že sa vobec podarí tehu a do úspešného konca teda aspon u mna vela zlého som si preskákala tak aspom toto tehu by somchcelaprežit bez problémov bez rizika bez stáleho krvácania a hlavne neležat cele tehu v nemocnici.

crazy_girl1
7. sep 2016

@butterfly333, tiež si to prajem, ale snažím sa na to nemyslieť, lebo na ten just to nepríde... Snažím sa zamestnávať všelijako inak, ale v podvedomí sa modlím, nech už menzes nechodí... 🙂