icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
7. sep 2016

@crazy_girl1 ja sa sice nesnazim tak dlho ako poniektore ale moc moc uz by som si priala aby to bolo a hlavne vsetko aby prebehalo ako ma byt 😀 nezalezi na obdobi na pohlavy to vobec len nech je zdrave

katiiik
7. sep 2016

@bubo27 dakujem..je to asi zazrak, ale vyslo to na prvykrat 🙂 pracovali sme obden po skonceni MS az dokedy bol pozitivny ovu test..po nom este jeden den a vyslo to..

vanda12345
7. sep 2016

@katiiik blahozelam no super teda🙂 aj my skusame obden tak uvidim snad sa zadari

katiiik
7. sep 2016

@vanda12345 dakujem a silno silno drzim palce!!! 🙂

vanda12345
7. sep 2016

@katiiik aj ja dakujem 🙂 to prve babo??

katiiik
7. sep 2016

@vanda12345 ano, prve..takze je pre mna vsetko nezname 🙂 ty uz mas deticky?

crazy_girl1
7. sep 2016

@vanda12345, presne viem, o čom hovoríš, my sa v podstate snažíme od začiatku roka, ale z toho som 3 mesiace mala zlomenú nohu - operácia, sadra, rehabilitácie atď., vtedy sme sa nepokúšali. Po zdravotnej pauze teda začíname naplno a dúfam, že to nebude dlho trvať... 🙂 Vy ako?

vanda12345
7. sep 2016

@katiiik no tak o to vacsia radost a na poprve ty jo sikovna 😀 no ano mam 2 ale to uz pomaly tinedzeri mala som ich dost skoro preto by som priala benjeminka ktoreho by som si do sytosti uzila 😀

nivea777
7. sep 2016

@vanda12345 ked sa ma podarit na prvy krat,tak sa podari..Dva cylly sme mali styk kazdy druhy den do ovu..nerobila som testy..riadila som sa podla aplikacie a nic..v cykle kde som otehotnela som mala styk s moznym pocatim len 2x a podarilo sa..trochu necakane lebo som si povedala ze ked to bude mat prist tak to pride a ze sa nebudem sledovat ani nic

lela123
7. sep 2016

@lenicka2609 myslím, že áno

vanda12345
7. sep 2016

@crazy_girl1 no zaciatkom jula som sa dostala do nemocnice pre vajecnik samozrejme co mi je alebo ako neviem ze nic take ale ak to bude pretrvavat mam prist a hned potom som si dala vybrat mirenu takze sa nesnazime dlho ale kedze k tym 2 som prisla ze ani neviem ako nevedela som ze to take umenie plodne neplodne hlien a atd 😝 tak snad to teraz dame skusame kazdy den koncom tyzdna by mala byt asi ovu tak skusame obden ty si ktory den alebo ako?

crazy_girl1
7. sep 2016

@vanda12345, ja som si dlho myslela, že viem kedy mám ovu podľa toho, že ma pobolievalo podbruško atď... ale mýlila som sa, robila som si digi OVU test a vyšlo mi, že mám OVU neskôr ako býva bežne v strede cyklu, až nejaký 18. - 19. deň. Tak sme sa snažilkovali v tomto termíne a teraz uvidíme. Dúfam, že mrcha menzes nepríde už... 🙂 Ale keby aj, beriem to pozitívne, aspoň už viem, kedy sa snažiť.

vanda12345
7. sep 2016

@nivea777 mas pravdu ja nic nemeram ani nic a to ze obden to uz mam davnejsie takto nastavene myslim ze to tak akurat ani malo ani vela 😝 tak uvidime presne tak co ma prist pride ja len mam trocha obevy c som tu pred chvilou pisala ze neviem co s tym lavym vajecnikom davam tomu este tento cyklus a ked nic tak asi na laparku lebo ked som bola v nemocnici uvazovali uz som sa mala pripravit tak prisiel primar ze nie ale ked to bude pretrvavat mam prist no verim ze to dame a bude 😀

katiiik
7. sep 2016

@vanda12345 ze sikovna 😀 ja som tiez prekvapena, lebo po citani tu na konikovi som myslela, ze to snad ani nie je mozne normalne otehotniet a nieto este na prvy sup. tak to by si si ozaj teraz vychutnala a mala by si aspon velkych pomocnikov 🙂 a uz sa snazite dlhsie ci? aj si sledujes ovulaciu?

vanda12345
7. sep 2016

@crazy_girl1 super paci sa mi tvoj optimizmus a aky mas cyklus??ja 25 takze ked som mala 30,8 myslim ze koncom tyzdna no uvidime ci bude hlien uz vcera nieco som mala aj dnes ale tak ja vytoky mam casto takze podla coho sa riadit uz len ozaj obden a dame to 😀

vanda12345
7. sep 2016

@katiiik ty kks ano aj oni chcu tesia sa ze kedy hadaju sa ci chlapec lebo syn chce dcera dievca no co ti poviem veselo ale popravde ja som totalpako ako som pisala k tym dvom som prisla a to aj pozor sme si davali 😀 a myslela som vyberiem mirenu par krat naplo a bude to no este sa nesnazime dlho ale aj tak uz by som cela byt 🙂

bajka87
7. sep 2016

@zuzanka6992 dam 😉 aj ja som zvedava, o chvili pride domov..

bajka87
7. sep 2016

@nivea777 no len u nas sa malokedy stane ze manzel je sam doma, to skor ja som 😊.Uz mam papucky 😉

crazy_girl1
7. sep 2016

@vanda12345... Ja mám cyklus 27 dní a ovu 18.-19. deň, čo je dosť posunuté, ale nevadí, hlavne, že tam to vajíčko je 😉 Snáď sa niekedy trafíme, u mňa by to bolo prvé bábo... Dlho sme s tým čakali, nemám už 20, ale nevadí, verím, že to pôjde, obaja sme zdraví, máme to potvrdené lekármi, takže neostáva nič iné iba čakať, kým si nás nejaký anjelik tam hore vyberie za rodičov <3 Neviem sa ho dočkať. 🙂

kotatko1232
7. sep 2016

@domci1203 dr max mi tu nemame.a okrem toho nejake ine

crazy_girl1
7. sep 2016

@bajka87 teším sa s tebou 🙂 Určite daj vedieť, čo na to manžel... Dnes tak ľahko od radosti nezaspí.

katiiik
7. sep 2016

@vanda12345 v konecnom dosledku budu lubit ci uz to bude chlapec alebo dievca 🙂 alebo potom dvojicky chalan baba :-P ja, ked som si povedala tak a teraz do toho ideme, chcela som uz ist na istotu, preto som si robila ovu testy, aby som vobec vedela ci ju mam, brala som femibion a muz folandrol, takze mozno aj to zavazilo alebo pomohlo tomu..

bajka87
7. sep 2016

@crazy_girl1 dakujem krasne 😊 popravde vobec neviem aku reakciu mam cakat 😁

crazy_girl1
7. sep 2016

@bajka87 určite iba pozitívnu 🙂 Bude skákať dva metre od radosti. Daj vedieť potom 😉

vanda12345
7. sep 2016

@crazy_girl1 super super drzim prsty a mozem vediet kolko mas r??no prave preto snazilkujem obden a ako by sa dalo netrafit 😉 super teda a teraz kedy necakas?? 🙂

vanda12345
7. sep 2016

@katiiik pekne nastudovane ja nic ani teraz ako kupila som kys listovu ale este neberiem akurat tak E ale ci to na nieco je neviem 😝 muz nejake vitaminy berie on ce byt vecne zdravy a mlady 😀

crazy_girl1
7. sep 2016

@vanda12345, mám čerstvých 30 🙂 Ale tak po výške sa potrebuje človek trochu usadiť, nájsť si prácu, bývanie atď... Teraz je ten ideálny čas, aby som bola mamina... Teda aspoň vo svojom vnútri to tak cítim. Menzes mám mať koncom budúceho týždňa, tak dúfam, že už nepríde... Ale ako vravím, keby áno, nič sa nedeje, skúšame ďalej, už viem, kedy mám OVU, raz sa trafíme 😉 A je super, že ty už dve doma máš, toto tretie by bolo ako čerešnička na torte. Samá radosť a šťastie 😉

vanda12345
7. sep 2016

@crazy_girl1 myslim ze ano akurat vek a teda o to viac ti drzim prsty a prajem uz proste vies co chces 😀 presne to by bolo keby sme sa netrafili 🙂 ano ano mlada a dost po sebe boli tak toto by som si tak uzila a aj oni a muz lebo v tedy aj vonku pracoval takze uz len nech to je a hlavne vsetko ako ma byt 😉

crazy_girl1
7. sep 2016

@vanda12345, môžem vedieť, koľko máš ty rokov? 🙂 Určite sa to podarí, hlavne, aby sme boli všetci zdraví, lebo to je najdôležitejšie. Na ničom inom nezáleží... A súrodenci sa budú isto tešiť na malého bračeka alebo sestričku. Ja by som tiež chcela mať raz 2-3 🙂 Uvidíme, či stíham, no základ je to jedno 😉 Už nech je tu...

katiiik
7. sep 2016

@vanda12345 no vidis, muz musi byt zdravy ako repa 🙂 to je fajn, ze o seba dba, ta kyselina listova sa odporuca uz aj pred otehotnenim, takze to urcite uzivaj. verim, ze sa vam coskoro zadari 🙂