Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@katiiik dik si zlata ale vies ja priberam aj z vody a ked som tehu tak ty jo cez 25kg a vraj sa z nej pribera to sa mi nece uz teraz mozno sebecke ale ked uz ju mam hocikedy mozem zacat 🙂
@vanda12345, tak to si mladica. Aj dve ešte stíhaš 😉 Áno, je pravda, že niekedy je lepšie začať skôr. Každá žena má iné podmienky a iné zmýšľanie... 🙂 Pevne verím, že sa nám to obom čoskoro podarí. Mne prvé a tebe tretie babenko... 🙂
@crazy_girl1 no ako nam sa zadarilo a som to priala ako to prislo a som za ne moc moc vdacne presne tak tebe prve mne tretie takze dohodnute uz len aby to bolo tak 😀
@crazy_girl1 ja tiež neočakávam mrsku budúci tyzden štvrtok piatok tak necakajme spolu 😉 U nas.by to bolo druhé vytúžené
@babymaminka, tak sme na tom rovnako 😉 Budúci týždeň sa rozhodne, už sa neviem dočkať, nech to dopadne akokoľvek... Druhé vytúžené? O prvé ste sa tiež dlho snažili?
@crazy_girl1 uz nech to.bude akokoľvek no uz nech bude ten den 😉 myslela som to inak.dlho sme sa rozhodovali kedy bude prvé nemali sme nato este podmienky aké sme chceli este som študovala na vš a bolo hneď na sup
A vždy sme chceli rozdiel 5 rokov medzi deťmi a mala bude mať 4 roky tak je načase tento mesiac sme sa snažili 1x tak uvidí sa je to dlhý čas po prvom tehu to som mala problémove a človek starne ktovie no hlavne nech sa to podarí 😉
@babymaminka, fakt na prvú šupu? Ani OVU si neriešila, ani nič? To je neuveriteľné šťastie... ako vravíš, tiež sme chceli najskôr podmienky zabezpečiť a hlavne domov pre nás a bábo. Keď už to je, tak nesmierne chceme, ale zatiaľ sme sa netrafili. Dúfam, že to teraz už vyjde, boli sme aj na výlete v zahraničí, zmeniť vzduch, snažím sa na to nemyslieť, ale vidíš... píšem tu 😉 🙂 Nedá sa to úplne vypustiť z hlavy. Držím päste, aby sme už čoskoro obe tehuľkovali.
@crazy_girl1 prvu dcerku som mala tiez na prvy sup.v auguste som dala vypoved v praci a v septembri som nasla na teste.// v roku 2013 😉
@kotatko1232, to je úžasné a povzbudzujúce. Najlepšie ísť hneď na to a neriešiť! 😉 Asi by som potrebovala zhypnotizovať, aby mi to vyšumelo z hlavy... 🙂
Baby ale fakt je to asi tak ked sa clovek snazilkovanie uz vykasle teda prestane to uz riesit v tedy sa zadari u nas to 3 krat tak bolo a najmladsi ten jedinky sa nam zadaril tak nejak ze ani nevieme kedy .Len nam umrela cicusa a ja som taaak velmi za nou plakala az mi to prišlo divne ze som bola tak rozlutostena a pozrela som ze kedy som mala mat mrsku a to mi uz 2 tyzdne meskala tak som urobila test a tam taka slabá // no prekvapko riadne 😊
@nina4, keby sa tak dalo úplne odosobniť... aj sa snažím, ale keď to už raz máš v hlave a túžiš po tom... 😉 Nevadí, vravím si, že ešte nie je všetkým dňom koniec a verím, že raz budem mamou.
@crazy_girl1 noo musis nanho najst nejake tahy .aby nebol Nikdy unaveny pred S.... moj nikdy nieje unaveny.to skor ja 😂😂
@crazy_girl1 no mi sme aj 3x za den a to kazdy den.ale teraz ako mame malu a venujem sa jej tak som trosku unavena.ale zase uz isla do skolky cize mame viac casu na seba 😈
@kotatko1232, tak to má byť... čas na lásku si treba nájsť aj pri deťoch 😉 Ďalšie bude ani sa nenazdáte... 😀

@crazy_girl1 jasne ja mam 32 takze vek v poho myslim takze preto som si vravela aj ked muz ze deti uz velkano je to fajn mat aj tak skoro deti ja som sa nikdy nestazovala ale neviem si predstavit ze o 2-3 r uz budeme menej spolu vies ako z rodicmi??e uz je to o inom aj samych ich mozme nechat tak preto by som brala take male male stasticke a presni nic podstatnejsie ako zdravie nie je